Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Липсва ли ви?

Да    39%  39%  [ 23 ]
 Не    61%  61%  [ 36 ]
Общо гласове : 59
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 12:33

Money™ написа:
God of Gods написа:
Давам всичко, че да съм пак там. Супер много ми липсва.

Бтв, забелязвате ли нещо? Тези, които го 'мразят' са само ученици/твърди аутсайдери. Тези, на които им липсва са от завършили нагоре. Да виждате врътката?

Еми "аутсайдери" сме,защото ако искаме да сме "сплотени и да се обичаме с класа си" и т.н.(фъшкии демек) трябва да се слеем със сивата маса,с простаците и снобарите(към,които ти,явно,принадлежиш).Трябва да се кефим н и да танцуваме на чалга и някакви шибани кючеци.
Туй като повечето хора от този форум не искат да са като теб,както каза Хамелеона,сами са избрали да бъдат "аутсайдери".
От класа ще ми липсват точно 3ма.Те не слушат метъл,но поне не слушат и чалга.С тях мога да проведа нормален разговор,който да не включва кога скъсали еди-коя-си и еди-кой-си или кога ще им идва менструацията(и такива неща си споделят в класа и то по време на час :shock: )

Мразя да противореча на хора, които не са съгласни с Омегата, още повече че много те уважавам, Money™, но все пак. На мен ми липсва училището, обичам си класа, но това не значи, че "танцувам на шибана чалга и кючеци", т.е. не се водя по хората от моя клас (е, голяма част не са чалгари слава богу, а тези, които са, не ми го натрапват). И мога да водя със съучениците си нормален разговор (с изключение на двама-трима). Така че не говори, че всички, на които им липсва училището през ваканцията, са "простаци и снобари".

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 16:17

Не обичам училището, но не обичам и това, което ми е наложено да правя, когато не ходя на него. Истината е, че в момента ми липсва (избирам по-малкото зло). Като започне то, ще е обратното. Какво мога да заключа? - Животът е гаден.

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие: Re: Училище!!!
Публикувано на: 11 Авг 2007 23:35

Bagerista_Boy написа:
щото или са некви селяни и са на село(Пазарджик, Перник, Пловдив ит.н)

Умри от косми ве мизерник .... да те еба в гражданина .... :)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com