Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- shantararam
- Обратна връзка:
deleted...
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
-
----------
Цял ден свалкам филми с Джесика Алба, а докато ги свалях се наложи да нося мебИли, да махам тапети, да къртя стени и 3 часа се борих с един модерен контакт.
След като свърших работата и седнах на компа да видя що става в myspace.com се оказа, че чифутина Акон не ме е одобрил за приятел, ама как да е поне Disturbed ще ме одобрят.
ЕДИТ: Всъщност и Акон ме одобрил преди малко.
ЕДИТ: Всъщност и Акон ме одобрил преди малко.
Седя на компа и играя ЦС. О.О (това е поради липсата на други игри на компа).Та сега съм седнал и тегля Hitman:Blood Money.
Също чета Агата Кристи-"Азбучните убийства"(Еркюл Поаро),вместо Под Игото.(защо трябва да се учи и в 11 клас?В 5 ми беше достатъчно. )
Също чета Агата Кристи-"Азбучните убийства"(Еркюл Поаро),вместо Под Игото.(защо трябва да се учи и в 11 клас?В 5 ми беше достатъчно. )
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Преди има няма два часа се върнах от лятното кино. Филма беше Трансформърс, който по мое скромно мнение беше хубав филм, а щеше да бъде още по готино, ако не се чуваше чалгата от ресторанта, които е в съседство с лятнотно кино в Хасковото. В момента чАтя в Скайпа, слушам Трафик радио и пуснах първите 5 епизода на Блиийч да се свалят и ако ми харесат смятам да гледам нататък. С една дума, супер скучно е, щото на никой не му се отиваше на бар тая вечер. Трябва да си намеря някое момиче да зарибявам!
Енд ъф рипорт фром Хасково Сити
Енд ъф рипорт фром Хасково Сити
тежки нокаути
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Уморен съм,днес на обекта беше голяма гадост.След като играхме на жоменка в мазето на обекта през почивката един ми напрай захвата на майстура и ми спря кръвта в долната част на тялото и краката не ме дръжаха и се строполих като талпа.Също нещо пукна отзад(не съм пръднал спокс) което явно се е утразило понеже като се върнах в 5 и нещо като легнах краката ми се вдървиха и неможах да стана от креватя.Рекох си "сори баце ще мра" и си пуснах тв-то и след около 2 часа без да мръдна се опрайх.Сега ме боли гръбнака ма нищо до 24 часа или ще мине или ще умра.Сега играх малко Defcon мулти,метнах едни снимки от телефона на компа и така.Утре ще се пръсна от SA(отново) и Land Of Dead multy в едно инвейжън моуд,ще видя дали на пазара има ластици за ловна прашка че моите заминаха и после нз ко ша прая ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Фрост язък че си от Русе.Mad_Max` написа:Уморен съм,днес на обекта беше голяма гадост.След като играхме на жоменка в мазето на обекта през почивката един ми напрай захвата на майстура и ми спря кръвта в долната част на тялото и краката не ме дръжаха и се строполих като талпа.Също нещо пукна отзад(не съм пръднал спокс) което явно се е утразило понеже като се върнах в 5 и нещо като легнах краката ми се вдървиха и неможах да стана от креватя.Рекох си "сори баце ще мра" и си пуснах тв-то и след около 2 часа без да мръдна се опрайх.Сега ме боли гръбнака ма нищо до 24 часа или ще мине или ще умра.Сега играх малко Defcon мулти,метнах едни снимки от телефона на компа и така.Утре ще се пръсна от SA(отново) и Land Of Dead multy в едно инвейжън моуд,ще видя дали на пазара има ластици за ловна прашка че моите заминаха и после нз ко ша прая
Търся аниме свързано със средно вековието и магията.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There