Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2007 23:26

На 13 и сега влиза в пубертета :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Авг 2007 01:59

Алминаторa написа:
Сякаш някой ми е взел умението да псувам безцеремонно,да се заяждам със всеки.Как да го махна?

Дади написа:
Ето в такива моменти ми става леко жал за тебе. Отчаяно 12 годишно дете, дека не може да си намери само приятели, дека е тотален социопат. И к'во прави? Върви и търси внимание по форумите. Няма приятели, роднините ти вероятно са вдигнали ръце от теб отдавна.

Пише глупости, правейки се на "голям мъж" и "убер пичага". Дееба, социопатче мизерно, почти ми е жал за теб. Почти.

Умри, дребно шибано копелдаче. Умри сам, непознал хубавите неща на тоя свят. Умри сам, заебан от родителите си, от роднините си, от всичките си приятели, ако въобще имаш такива.

Умри сам, в някоя канавка, зарязан от целия свят, зарязан дори и от Бог, ако копелдака въобще съществува. Умри, по-дяволите, УМРИ!

Алминатора написа:
А пък Дади е педал.Нямал съм приятели. Тъпак. Що не спреш да ми описваш живота си, а? Или кво някъв такъв си адски объркан щото си гей?

Стига сте се нахвърляли срещу Дади, бе!
Не виждате ли, че той излекува Алми?
Може да псува отново! Йей! :Д

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Авг 2007 09:27

Куц Пръч написа:
Алминаторa написа:
Сякаш някой ми е взел умението да псувам безцеремонно,да се заяждам със всеки.Как да го махна?

Дади написа:
Ето в такива моменти ми става леко жал за тебе. Отчаяно 12 годишно дете, дека не може да си намери само приятели, дека е тотален социопат. И к'во прави? Върви и търси внимание по форумите. Няма приятели, роднините ти вероятно са вдигнали ръце от теб отдавна.

Пише глупости, правейки се на "голям мъж" и "убер пичага". Дееба, социопатче мизерно, почти ми е жал за теб. Почти.

Умри, дребно шибано копелдаче. Умри сам, непознал хубавите неща на тоя свят. Умри сам, заебан от родителите си, от роднините си, от всичките си приятели, ако въобще имаш такива.

Умри сам, в някоя канавка, зарязан от целия свят, зарязан дори и от Бог, ако копелдака въобще съществува. Умри, по-дяволите, УМРИ!

Алминатора написа:
А пък Дади е педал.Нямал съм приятели. Тъпак. Що не спреш да ми описваш живота си, а? Или кво някъв такъв си адски объркан щото си гей?

Стига сте се нахвърляли срещу Дади, бе!
Не виждате ли, че той излекува Алми?
Може да псува отново! Йей! :Д

Свети Дади Чудотворец

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми