Автор |
Съобщение |
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 11:22
Тоя пич още от преди 2 години го гледам как праи нови сървъри.Жал ми става ;/
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 13:01
any*
|
|
|
|
|
DestroY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 09:36
Gaaaa написа: Здравейте.
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 15:51
Имам два въпроса:
1.Може ли да ми кажете този add-on който ти позва на колко процента си ти и този който биеш Като на тази картинка
--->http://img403.imageshack.us/img403/5821/shamanuimo7vt7.jpg
2.От къде мога да си взема такъв дракон---> http://img403.imageshack.us/img403/3096/ss0960rc1.jpg(може и с координати)
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 16:14
crisbeto написа: Имам два въпроса: 1.Може ли да ми кажете този add-on който ти позва на колко процента си ти и този който биеш Като на тази картинка --->http://img403.imageshack.us/img403/5821/shamanuimo7vt7.jpg 2.От къде мога да си взема такъв дракон---> http://img403.imageshack.us/img403/3096/ss0960rc1.jpg(може и с координати)
......
ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц...
Не разбра ли че яките неща не се взимат толкова лесно,нито пък се купуват(визирам Nether Drake)...Прави се със серия от трудни куестове.
А тоя дракон не се зима...Сигурно е фейк или GM си е играл.Не знам де.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 17:02
Тоя дракон не е фейк ами играе ролята на транспорт в една от инстанциите в ТБЦ Caverns of time : Durnholde.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 20:15
Я някой да ми даде линк за 2 мода за УоУ.Много ми трябват.
Единия е за кординатите на картата,а другия е тоя дето показва на колко кръв са противниците.
10х
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 21:23
За координати аз ползвам Cartographer.Освен че показва координатите разкрива цялата карта и запаметява местата където си копал/събирал билки,като точки по картата за да може по късно да се върнеш когато се респауннат да ги събереш отново.
Мода за кръвта е MobHealth 3.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Einstein
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 15:42
Аве момчета нищо като не разбирате от WoW що изобщо пишете тука?
Играйте си на пасиянс и не се мъчете, разбирам че човек се учи докато е жив, но това вашето е направо трагедия.
___________________________________ Today is only yesterday's tomorrow!
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:27
Търся си готини вов филмчета.Не ме интересува пвп,а пве, т.е. рейдове.Ще бъда много благодарен ако ми дадете линкове за дл на такива филмчета (може и директно гледане).Интересуват ме, както старите, така и новите рейдове.Ето 1 пример http://www.youtube.com/watch?v=Keue4Uo8 ... ed&search= .Благодаря предварително .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Holy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 16:10
Наи добре търси в http://www.warcraftmovies.com.Там има наи много филмчета.
___________________________________ "LFG:Mechanar!!!! I am Fire Priest" WTF?
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 16:16
Holy написа: Наи добре търси в http://www.warcraftmovies.com.Там има наи много филмчета.
Т'ва не е ли платено?
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 16:33
youtube му е майката.
|
|
|
|
|
Holy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 22:21
Siedun,не е платено. ако беше така изобщо нямаше да ти дам този саит.
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 09:47
Наистина не е било платено.Бях се объркал.Мерси много .Все пак приемам още предложения .
П.П. Orange.LabeL ,youtube и аз го знам, но е много лошо качеството пък и няма други такива филмчета, като това, което сложих в миналия си пост.
|
|
|
|
|
Holy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 12:49
доколкото се сещам има в http://www.warcraftmovies.com яки филмчета ама не съм сигурен.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 14:17
Макар и да знам, че вече е на мода WoW TBC .... но ми трябва някой хубав сървър за WoW ... стария WoW ... и да е Free макар и да знам, че няма много хубави Free сървъри... трябва ми поне да има малко крашове дори и да няма, ако е възможно имаше един ако не се лъжа Dragonfire... или нещо такова май имаше за WoW и беше free...
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 14:19
DeViL написа: Макар и да знам, че вече е на мода WoW TBC .... но ми трябва някой хубав сървър за WoW ... стария WoW ... и да е Free макар и да знам, че няма много хубави Free сървъри... трябва ми поне да има малко крашове дори и да няма, ако е възможно имаше един ако не се лъжа Dragonfire... или нещо такова май имаше за WoW и беше free...
Вече само за УоУ няма да намериш лесно.И защот ти е,като за ТБЦ вече са с по-хубава поддръжка?
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 20:33
Orange.LabeL написа: DeViL написа: Макар и да знам, че вече е на мода WoW TBC .... но ми трябва някой хубав сървър за WoW ... стария WoW ... и да е Free макар и да знам, че няма много хубави Free сървъри... трябва ми поне да има малко крашове дори и да няма, ако е възможно имаше един ако не се лъжа Dragonfire... или нещо такова май имаше за WoW и беше free... Вече само за УоУ няма да намериш лесно.И защот ти е,като за ТБЦ вече са с по-хубава поддръжка?
TBC sux.Поне рейдовете де.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 21:12
Siedun написа: Orange.LabeL написа: DeViL написа: Макар и да знам, че вече е на мода WoW TBC .... но ми трябва някой хубав сървър за WoW ... стария WoW ... и да е Free макар и да знам, че няма много хубави Free сървъри... трябва ми поне да има малко крашове дори и да няма, ако е възможно имаше един ако не се лъжа Dragonfire... или нещо такова май имаше за WoW и беше free... Вече само за УоУ няма да намериш лесно.И защот ти е,като за ТБЦ вече са с по-хубава поддръжка? TBC sux.Поне рейдовете де.
Ето колко си разбирач.Нищо не разбираш...
Рейдовете в ТБЦ са впъти по-яки.Много по-лесно е да се съберат 25 човека или 5 отколкото 40,в които ако има 4-5 идиотчета скапват удоволствието на всички.Така се правят и гилд рейдове.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|