Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:49
Я верно да дойде Кире,че тоя нещастен имитаор...
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Кмето на Катрище
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:49
†Nhaz'Ul† написа: Абе ти... професионален диалектен флуудър ли си? Баси, ако ще говориш на диалект, поне избери един, вместо да ги смесваш! А и не можеш да имитираш Кире, не си интересен.
я не го имитирам
виж мое имитирам макя ти
КИРЕ ЛИ Е ЕДИНСТВЕНИО СЕЛЯНИН БЕ ПИЧКИ МРАСНИ?
___________________________________ Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:52
Кмето на Катрище написа: †Nhaz'Ul† написа: Абе ти... професионален диалектен флуудър ли си? Баси, ако ще говориш на диалект, поне избери един, вместо да ги смесваш! А и не можеш да имитираш Кире, не си интересен. я не го имитирам виж мое имитирам макя ти КИРЕ ЛИ Е ЕДИНСТВЕНИО СЕЛЯНИН БЕ ПИЧКИ МРАСНИ?
1. Майка ми посмъртно не можеш да я имитираш.
2. Кире е единственият в този форум, който може да говори на автентичен драгомански диалект и да е интересен и неповторим с това.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:08
Vespertine написа: Крайно впечатляващ форум...
Оти мислиш така ? С кво те впечатлява ?
А кмето дали е имитатор или не ... не знам у Катрище ка говорят, никогизе не сом бил там, ама имах на времето един приятел от там и като го знам що за чеверме беше...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Vespertine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:10
Кире_Гръчата написа: Vespertine написа: Крайно впечатляващ форум... Оти мислиш така ? С кво те впечатлява ? А кмето дали е имитатор или не ... не знам у Катрище ка говорят, никогизе не сом бил там, ама имах на времето един приятел от там и като го знам що за чеверме беше...
С образи като теб впечатлява. (;
___________________________________ Behind Black Iron Doors... Something Is Sleeping Here: A Little Dead Baby, A Young Boy Lies Kept, Fragile And Frightened, Crippled And Sad...
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:11
Е кво ми е ?
|
|
|
|
|
Vespertine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:12
Кире_Гръчата написа: Е кво ми е ?
Впечатляващ си.
___________________________________ Behind Black Iron Doors... Something Is Sleeping Here: A Little Dead Baby, A Young Boy Lies Kept, Fragile And Frightened, Crippled And Sad...
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:17
Vespertine написа: Кире_Гръчата написа: Е кво ми е ? Впечатляващ си.
ако не си момиче, си гей.
съдя по аватара и ника.
мил и галантен съм, нали.
Сириус на Вашите услуги...
мадам, мосю, квототам?
ебаси Т_т
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:19
Да,и на мен ми писна от педалски профили.На аватарите се некфи профани с дълги косици.Деа.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:19
Абе, недей така , бре
па що требе да е с дълга коса за да е профан. .. оно Цейо Менгемето на времето га го остригаха у казармата па си беше същото лайно
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:35
Кире_Гръчата написа: Абе, недей така , бре па що требе да е с дълга коса за да е профан. .. оно Цейо Менгемето на времето га го остригаха у казармата па си беше същото лайно
Епа Кирчо не може да се имитира мамаму
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:42
Orange.LabeL написа: Да,и на мен ми писна от педалски профили.На аватарите се некфи профани с дълги косици.Деа. Те и хаусърските профили писват. Разни аватари с дийгейове и т.н. ХАУС ПАРТИИ, ЙЕЪЪЪ!
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:54
Хаус профили...хъх...
Ами аниме профилите?Всеки втори тук или е с аниме профил или метъл профил.Хаусерите и трансерите сме няколко само :>
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:58
Orange.LabeL написа: Хаус профили...хъх... Ами аниме профилите?Всеки втори тук или е с аниме профил или метъл профил.Хаусерите и трансерите сме няколко само :>
Ахаха, да го духате ве - има само един манга-профил...
Пък и като се позамисля, кой от вас ще посмее да ми оплюе профила? ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 21:59
Varggoth написа: Orange.LabeL написа: Хаус профили...хъх... Ами аниме профилите?Всеки втори тук или е с аниме профил или метъл профил.Хаусерите и трансерите сме няколко само :> Ахаха, да го духате ве - има само един манга-профил... Пък и като се позамисля, кой от вас ще посмее да ми оплюе профила? ;р
Ебаси тъпия профил имаш
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:03
Disturbеd написа: Varggoth написа: Orange.LabeL написа: Хаус профили...хъх... Ами аниме профилите?Всеки втори тук или е с аниме профил или метъл профил.Хаусерите и трансерите сме няколко само :> Ахаха, да го духате ве - има само един манга-профил... Пък и като се позамисля, кой от вас ще посмее да ми оплюе профила? ;р Ебаси тъпия профил имаш :lol:
Разбира се. Като ще се хейти безцелно - поне не съм с аватар на група, 'дето я слушах във втори клас... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:05
Varggoth написа: Disturbеd написа: Varggoth написа: Orange.LabeL написа: Хаус профили...хъх... Ами аниме профилите?Всеки втори тук или е с аниме профил или метъл профил.Хаусерите и трансерите сме няколко само :> Ахаха, да го духате ве - има само един манга-профил... Пък и като се позамисля, кой от вас ще посмее да ми оплюе профила? ;р Ебаси тъпия профил имаш Разбира се. Като ще се хейти безцелно - поне не съм с аватар на група, 'дето я слушах във втори клас... ;р
Оооо я се кротнете и двамата, че какъвто ми е крив ден, да не ви "ошамаря" на бързо за "Лека нощ"!
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:07
Varggoth написа: Disturbеd написа: Varggoth написа: Orange.LabeL написа: Хаус профили...хъх... Ами аниме профилите?Всеки втори тук или е с аниме профил или метъл профил.Хаусерите и трансерите сме няколко само :> Ахаха, да го духате ве - има само един манга-профил... Пък и като се позамисля, кой от вас ще посмее да ми оплюе профила? ;р Ебаси тъпия профил имаш Разбира се. Като ще се хейти безцелно - поне не съм с аватар на група, 'дето я слушах във втори клас... ;р
Тоя на аватара ти е с грим бе ;Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:14
Какъв е извода?
Декстър създава безмирици , хаос и трябва да бъде кастриран
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:29
The Chameleon написа: Какъв е извода? Декстър създава безмирици , хаос и трябва да бъде кастриран
НЕМОЙ ДУМА
I am one trouble making dude
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|