___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
Leach
04 Юни 2005 17:36 Мнения: 642 Местоположение: У паркъ
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2007 14:08
Страхотно!Едно от най-добрите неща, който съм виждал в последно време!Цялостното оформление и стилът на рисуване са невероятни, детайлноста на картнките е огромна, а цветовете са плътни и прятни за окото.НО черешката на тортата определено е заплетения и интригуващ сюжет.Толкова неочаквани обрати и драматични моменти, такова чувство за хумор на моменти.Лично мен щеше д аме разплаче момента, в който Сам посегна със сатър на Макс.ИСКАМЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!
Fenrir
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2007 14:31
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:
ave isus e pokemon ve
Били
24 Юли 2005 12:39 Мнения: 647 Местоположение: на тавана
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2007 14:40
Невероятен сюжет! Искам още
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/ ^Нов адрес
Пънко
---
17 Дек 2005 10:15 Мнения: 1313 Местоположение: Да ви изпея песен ли искате?
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2007 16:16
Надявам се, че още не си продал правата
Обади се на секретарката ми да уговори среща с теб, от това ще падат пари!
Невероятно, но намерих творба достойна да се конкурира с тази по-горе
Такъв талант рядко, се среща, не мислите ли?
Естествено творбата не е моя, аз не мога да направя нещо толкова...гениално
06 Мар 2004 20:06 Мнения: 596 Местоположение: Бургас
Заглавие:
Публикувано на: 07 Авг 2007 09:59
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 07 Авг 2007 10:45
Ахахах... Варгот хич пък да не ви разби всичките. ;р
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Radek
Заглавие:
Публикувано на: 07 Авг 2007 18:50
ех,тази слава ми дойде в повече :/ Всички видяхме,че рисувам с лекота и патриотизъм.Заради неочаквания интерес на 11.07.07(събота,към обяд) ще бъде публикувано умопомръчителното продължение.Тръпнете!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения