Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ташак 18+ Публикувано на: 06 Авг 2007 00:52
Дълбоко в гъстата гора ставала голямата игра ! Един ташак си търсил косми - търсил търсил , та се съдирал да вика " Косъмчеее , Косъмчеее ! Къде си ми се ти скрило ? Ела при бате да те гушне !" Викал ли та викал , а косъма никакъв се не обажда ! Изведнъж , от тъмният храсталак до ташака изскокнал един нокът ! Нокъта му казал мъдро " Хей момче , аз знам , че си в беда голяма , но не бой се - аз ще ти дам вълшебен косъм - здрав , рунтав и твърд като пениса ми ! " Ташака от раз усмивка 24 каратова направил той ! Нокъта му дал вълшебния косъм , и накрая всички били щастливи ! 3 дена яли , пили и се веселили във вековната гора - ташака , нокътя , косъма , мадото , топката и тестиса !
Fin.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 00:57
Човешката простотия наистина е безгранична..
Не те облазявам.. още повече , ако зад теб стои поредния форумец ( което е така о.о ) ...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 01:05
The Chameleon написа: Човешката простотия наистина е безгранична.. Не те облазявам.. още повече , ако зад теб стои поредния форумец ( което е така о.о ) ...
Здрасти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 01:05
Отиде и творческия форум, защо го пълните с глупости?Има хора, които наистина имат талант и мястото им е тук, а не на такива като теб...
Поне да беше забавно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 01:06
На колене !
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 01:09
Зельо 2 написа: The Chameleon написа: Човешката простотия наистина е безгранична.. Не те облазявам.. още повече , ако зад теб стои поредния форумец ( което е така о.о ) ... Здрасти
Не, не.. човек :Д:Д
Мозъкът ти може ли да побере колко трябва да си зле, за да кибичиш във форума в 2 през нощта и да постнеш такава простотия, да си направиш баш ташак! Очаквайки укорните постове и куп псувни по твой адрес, при това наслаждавайки се на последвалите събития О.О
You sick0!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 02:00
Стига си се лигавил ! Напиши нещо сериозно ! СПАМЕР !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 02:04
hi asl pls
?
___________________________________ Ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 08:26
Боже... това ме трогна...
Ще има ли продължение!? Не съм плакал така на разказ, откакто четох "Хитър Потър и речния камък", на великия поет и писател Алиминатора...
Сега по същество - наистина, спрете да пълните творческия с боклуци, поне него да направим едно приятно за четене място...
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 08:57
Какво сте се завайкали за тоз' подфорум, сякаш съдбата му отдавна не е предрешена? Ще потъне той, спор няма, ще потъне като своите събратя...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ташак 18+ Публикувано на: 06 Авг 2007 09:43
Зельо 2 написа: Дълбоко в гъстата гора ставала голямата игра ! Един ташак си търсил косми - търсил търсил , та се съдирал да вика " Косъмчеее , Косъмчеее ! Къде си ми се ти скрило ? Ела при бате да те гушне !" Викал ли та викал , а косъма никакъв се не обажда ! Изведнъж , от тъмният храсталак до ташака изскокнал един нокът ! Нокъта му казал мъдро " Хей момче , аз знам , че си в беда голяма , но не бой се - аз ще ти дам вълшебен косъм - здрав , рунтав и твърд като пениса ми ! " Ташака от раз усмивка 24 каратова направил той ! Нокъта му дал вълшебния косъм , и накрая всички били щастливи ! 3 дена яли , пили и се веселили във вековната гора - ташака , нокътя , косъма , мадото , топката и тестиса ! Fin.
10/10!
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 10:59
Varggoth написа: Какво сте се завайкали за тоз' подфорум, сякаш съдбата му отдавна не е предрешена? Ще потъне той, спор няма, ще потъне като своите събратя... Мрън-мрън
@ Зельо 2 да беше вкарал малко рима, дееба!
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 11:04
Nightwisher написа: Боже... това ме трогна... Ще има ли продължение!? Не съм плакал така на разказ, откакто четох "Хитър Потър и речния камък", на великия поет и писател Алиминатора...
Забрави музикант
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 11:17
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 11:58
Зельо 2 написа: The Chameleon написа: Човешката простотия наистина е безгранична.. Не те облазявам.. още повече , ако зад теб стои поредния форумец ( което е така о.о ) ... Здрасти
И той просто го затапи...
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 12:44
Stupid things amuse small minds,I suppose...
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 13:01
Zelma написа: Отиде и творческия форум, защо го пълните с глупости?Има хора, които наистина имат талант и мястото им е тук, а не на такива като теб... Поне да беше забавно
Не се шашкай, тоя е флуудър рецидивист.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 13:03
†Nhaz'Ul† написа: Zelma написа: Отиде и творческия форум, защо го пълните с глупости?Има хора, които наистина имат талант и мястото им е тук, а не на такива като теб... Поне да беше забавно Не се шашкай, тоя е флуудър рецидивист.
Е чак пък да се шашкам (:
Аз съм съвестен форумец просто
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 14:43
Така ви желая !
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 14:51
Ех, Зельо, Зельооо...
Защо нямам твоя талант...
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|