Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 12:28
Zelma написа: Леле, без млечни зъбки по-добре ли се чувстваш Съжалявам...наистина съм прекалено жестока към него
умри
Както винаги, външния вид лъже.. няма и следа от нежността на аватара ти..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 12:39
Nightwisher написа: Били написа: . . . мисля да го запиша Ще бъдеш достойна конкуренция на Stinkin Park.
Аз съм най-добрия на бългаската ъндъргроунд рап сцена
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 12:55
The Chameleon написа: Zelma написа: Леле, без млечни зъбки по-добре ли се чувстваш Съжалявам...наистина съм прекалено жестока към него
умри Както винаги, външния вид лъже.. няма и следа от нежността на аватара ти..
Не е така, просто ме дразни това, че и в този форум има такива хора като Aлмираторът.Защо трябва специално творческия форум да се пълни с глупости?Поне да беше направил темата в общия...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 12:58
Предполагам си права.. хех (;
Но ако смяташ да останеш.. трябва да свикнеш с тоновете спам, простотия, простотия(спам).
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 14:25
Били написа: На Алми група не може да се сравнява с моя рап пруект: http://www.myspace.com/leandar2
Не струва.
Не е правено с любов.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 16:32
Nordvargr написа: Магията на иронията се крие в отражението, Алминатор. Какво ли би било твоето...
О.О
хм-всяко живо същество с мозък
А иначе по темата-гласувах за Алминатора е изключително тъп гей!
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 17:41
Еми то така-винаги когато се опитваш да създадеш нещо хубаво и стойностно,всички ти завиждат и гледатда те спъват...
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 17:52
Хамелеоне, остави я ти нежността по аватарите... И аз съм нежна, просто не мога да си показвам нежността към създания като Алми и Darth Aheron. Сеш се? (;
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 21:15
Алминаторе,след като чух тези заблудения идиотчета дето пеят(сред тях си и ти,сигурно) разбрах,че хората наистина са произлезли от маймуните.Само дето още няколко не са еволюирали.Разправяш,че във Вбокса били олигофрени с олигофренски клипчета,но ти опровърга очакванията ми за най-големия разваленяк евъ.
Миришеш.На стар канеф миришеш.Ти и устата ти.Усеща се докато виеш на умрело.
Баси олигофренчето си.Реконекта може и той да е зле,но поне се усеща.Ти и това не можеш.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 21:17
Sorrow Expert написа: Хамелеоне, остави я ти нежността по аватарите... И аз съм нежна, просто не мога да си показвам нежността към създания като Алми и Darth Aheron. Сеш се? (;
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 22:22
The Chameleon написа: Както винаги, външния вид лъже.. няма и следа от нежността на аватара ти..
Надявам се да си си променил мнението за мен (: (поне с такова впечатление останах)
П.П - Orange.Label, изглежда той сам ги е записвал, защото се чува как сам се смее, а и на кой друг ще му е забавно нещо такова, освен ако не му е на годините?
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 22:29
Zelma написа: The Chameleon написа: Както винаги, външния вид лъже.. няма и следа от нежността на аватара ти.. Надявам се да си си променил мнението за мен (: (поне с такова впечатление останах) П.П - Orange.Label, изглежда той сам ги е записвал, защото се чува как сам се смее, а и на кой друг ще му е забавно нещо такова, освен ако не му е на годините?
Аз съм първия глас.Зле си.Нито веднъж не се разсмивам.Авера се смее.
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr. Bertruger
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 22:49
Ха-ха-ха..."чалгарите са тъпи парчета, а ние сме като вендета" - това е смисъла на думата "уникален"!
___________________________________ Gothic doesn't exist!
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 22:50
Dr. Bertruger написа: Ха-ха-ха..."чалгарите са тъпи парчета, а ние сме като вендета" - това е смисъла на думата "уникален"!
У моя ремикс не се пеят такви неща
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 22:52
Dr. Bertruger написа: Ха-ха-ха..."чалгарите са тъпи парчета, а ние сме като вендета" - това е смисъла на думата "уникален"!
А иначе какво означава "Вендета"?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 22:56
Алминаторът написа: Dr. Bertruger написа: Ха-ха-ха..."чалгарите са тъпи парчета, а ние сме като вендета" - това е смисъла на думата "уникален"! А иначе какво означава "Вендета"?
Отмъщение.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 22:56
АrchAngel написа: Алминаторът написа: Dr. Bertruger написа: Ха-ха-ха..."чалгарите са тъпи парчета, а ние сме като вендета" - това е смисъла на думата "уникален"! А иначе какво означава "Вендета"? Отмъщение.
Хаха баси!
|
|
|
|
|
Dr. Bertruger
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 23:09
Били написа: Dr. Bertruger написа: Ха-ха-ха..."чалгарите са тъпи парчета, а ние сме като вендета" - това е смисъла на думата "уникален"! У моя ремикс не се пеят такви неща
Този май спейс е доста интересен, творението твое ли е?
___________________________________ Gothic doesn't exist!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|