Та,ето слушайте:
Стинкин Парк-Феновете
Стинкин Парк-Моята първа любов
Стинкин Парк-"В" като олигофрени
В скоро време очаквайте още хитове и албум
Черпили сме вдъхновение от изпълннители като Мишо Шамара,Ванко 1 и Слипнот.Nightwisher написа:Това което правите е всичко друго, но не и музика. Така, че - "Намерете си друго занимание".
Всъщност е на 13 и вече е бил банван.Zelma написа:Ммм, на записите се чува как се хилиш, мн смешно...толкова си оригинален.Само се чудя как нямаш банн(поне предупреждение?!)На колко години си-11?
И то четири пъти по айпи в един ден!2D написа:Всъщност е на 13 и вече е бил банван.Zelma написа:Ммм, на записите се чува как се хилиш, мн смешно...толкова си оригинален.Само се чудя как нямаш банн(поне предупреждение?!)На колко години си-11?
Great! Your mother now is very proud! Group hug!Алминаторът написа:И то четири пъти по айпи в един ден!2D написа:Всъщност е на 13 и вече е бил банван.Zelma написа:Ммм, на записите се чува как се хилиш, мн смешно...толкова си оригинален.Само се чудя как нямаш банн(поне предупреждение?!)На колко години си-11?
И съм на 14!
Я по-леко!!! Той още си ги държи под възглавницата и чака феята на зъбките да му ги земеZelma написа:Леле, без млечни зъбки по-добре ли се чувстваш?
УМРИ!
omgBagerista_Boy написа:Я по-леко!!! Той още си ги държи под възглавницата и чака феята на зъбките да му ги земеZelma написа:Леле, без млечни зъбки по-добре ли се чувстваш?
УМРИ!![]()
Горкият, вие не знаете кво му е да е толкова тъпВие сте големи хора и трябва да показвате състрадание към това нищожество, запленено от простотията на българския рап...
П.С. Мразя те бе, Алм, щото си много тъп!!!
Да, да... Ти си много умен, аз съм тъп и т.н. Земи си мнението и си му се радвай какъв си мощен, но никога няма да постигнеш и 1/10 от това, което в момента съм постигнал... И бтв - не е хубаво да се псува, ама айде, децата трябва да се учат...Алминаторът написа:omgBagerista_Boy написа:Я по-леко!!! Той още си ги държи под възглавницата и чака феята на зъбките да му ги земеZelma написа:Леле, без млечни зъбки по-добре ли се чувстваш?
УМРИ!![]()
Горкият, вие не знаете кво му е да е толкова тъпВие сте големи хора и трябва да показвате състрадание към това нищожество, запленено от простотията на българския рап...
П.С. Мразя те бе, Алм, щото си много тъп!!!
ти за сарказъм чувал ли си?
не,не си.
ти едва ли си чел някога книга.
и съм сто процента сигурен че работиш като копач на канализации,който мечтае да стане багерист.
ебал съм те у тъпия селянин.