Ползвате ли очила?
Ползвате ли очила?
Мисля, че такава тема не е имало. Дано анкетата е достатъчно пълна за всички ви 
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
- Wicked Spirit
- Обратна връзка:
- Pеnnywise9198
Можеш ли да ми дадеш инфо за този метод?Brian написа:До преди седмица носех с диоптер, но след лазерната корекция сега съм с тъмни.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Еми отиваш на преглед в очна клиника Vision, която се намира срещу Пирогов. Там ще ти обяснят как стоят нещата за процедурата. Като цяло операцията трае 20 минути. След това няколко дена малко ще ти е мътен образа, но ще виждаш без очила. До 2 седмици ще си като нов.Поливача написа:Можеш ли да ми дадеш инфо за този метод?Brian написа:До преди седмица носех с диоптер, но след лазерната корекция сега съм с тъмни.
Единственото, което искам е.... ТЯ
-
----------
Ще изчакам да порасна ощеBrian написа:Еми отиваш на преглед в очна клиника Vision, която се намира срещу Пирогов. Там ще ти обяснят как стоят нещата за процедурата. Като цяло операцията трае 20 минути. След това няколко дена малко ще ти е мътен образа, но ще виждаш без очила. До 2 седмици ще си като нов.Поливача написа:Можеш ли да ми дадеш инфо за този метод?Brian написа:До преди седмица носех с диоптер, но след лазерната корекция сега съм с тъмни.
съвет: като ползваш компа, гледай никаква светлина да не се отразява по екрана. Основно правилоBator написа:Нося за "компютърна защита", но заради тях ми се влоши зрението.
- Pеnnywise9198
-
Алминаторa10322
Хах,ти си добре,аз съм на 50 сантиметра от монитора и едвам виждам какво пишаPеnnywise написа:От една година не мога да видя нищо на 20-25 метра пред мен, но ме мързи да отида на лекар...Доста съм тъп!
Но и аз не нося.
А колко струва лазерната корекция?
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
1200 Евро е цялата операция.Алминаторът написа:Хах,ти си добре,аз съм на 50 сантиметра от монитора и едвам виждам какво пишаPеnnywise написа:От една година не мога да видя нищо на 20-25 метра пред мен, но ме мързи да отида на лекар...Доста съм тъп!![]()
Но и аз не нося.
А колко струва лазерната корекция?
Единственото, което искам е.... ТЯ