Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 11:37
Преди да видя Sorrow Expert се чудех дали само кочовете могат да лющят небивали тъпотии из форумите. This doubt is no more
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 11:50
Sorrow Expert написа: Алминаторе, мож' ли да си толкова прост... Иначе да, хубава е тая тема за избиване на комплекси. Orange.Label е живото доказателство. Важното е флууд и спам да има! :Р Orange, изобщо не се бутай в наш'то семейство. Не си никакъв чичо Том ва нашето семейство. Гоу фак йорселф! :Р Синът ми Nhaz Ul си има чичо - даже са двама. А ти изчезни. :Р
Добре разгонена девойке.Щом казваш няма да бъда.
@Морфийке-това за семейството е много тъпа история.Има други начини да покажеш,че си разгонена.Темата е за хейт ениуей.
Други начини да направиш впечатление също има.И не избивам комплекси.Забрави го тоя вариант.
Имам една приятелка,дето като теб за такива семейства мисли.И на нея семейството и е от една паралелка от 12 клас.Обичкат си се яко.
Особенно през голямото при блоковете зад даскалото.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 11:56
Undead Dude написа: Преди да видя Sorrow Expert се чудех дали само кочовете могат да лющят небивали тъпотии из форумите. This doubt is no more
Ахаха, разбира се. :Р Аз съм женския вариант на Алминатора. *blush*
Label, ставаш скучен вече.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 11:59
Sorrow Expert написа: Undead Dude написа: Преди да видя Sorrow Expert се чудех дали само кочовете могат да лющят небивали тъпотии из форумите. This doubt is no more Ахаха, разбира се. :Р Аз съм женския вариант на Алминатора. *blush* Label, ставаш скучен вече.
Добре,девойке.Те и без това другите от "твоето голямо виртуално семейство" достатъчно добре ти казват.
Аз няма да се меся повече.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 12:31
Ахаха... Декстъра го отрязаха и той отвръща СЪС ЗЛОБА!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 12:53
Orange.LabeL написа: Добре,девойке.Те и без това другите от "твоето голямо виртуално семейство" достатъчно добре ти казват.Аз няма да се меся повече.
ЗЛОБА!!!ЗЛОБА!!!ПРОКЛЯТИЕ!!!ЗЛОБА!!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 12:54
Blue написа: Orange.LabeL написа: Добре,девойке.Те и без това другите от "твоето голямо виртуално семейство" достатъчно добре ти казват.Аз няма да се меся повече. [quote=Vermic]ЗЛОБА!!!ЗЛОБА!!!ПРОКЛЯТИЕ!!!ЗЛОБА!!! [/quote]
Хамелеона ТМ
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 13:12
†Nhaz'Ul† написа: Sorrow Expert написа: Ти може да си ми дете. Недоразвито изтърсаче! Бтв, нямам си дете. Йееехехеее! Здрасти, мамо Нексъске!
[14:13:30] [PCMP]†Nhaz'Ul Искариотски† Алмиспасител каза: тя на колко е, 13?
[14:13:39] [PCMP]†Nhaz'Ul Искариотски† Алмиспасител каза: мама Морфия
[14:14:22] Били каза: ти идваш от бъдещото
Я сом ирландско морско свинчье и мразим котки.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 13:52
Хаха. (:
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 14:23
Ебахси тъпата тема , тука го обърнахте на семейство верно .
:О
Шизофренията не си е ралта..
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 14:39
Sorrow Expert написа: Orange.LabeL написа: Sorrow Expert написа: Ти, тъпо същество, би ли ми обяснило от къде идва думата "мейдънка"? От Айрън Мейдън или Айран с мейдънки? И какво общо имам с което и да било от двете? Аз ще кажа, че нямам нищо общо с нито едното. Не че не обичам айран... А Всевиждащото Око може да си избоде въпросното (с моята благословия) и да си го завре там, където слънце не огрява... Ето,"умно" ( ) същество откъде идва мейдънка. http://en.wikipedia.org/wiki/VirginА сега може би имаш нещо общо Не мисля... А ти какво си, форумния шут? Отворения брат на Алминатора? Виж какво, боли ме главата и не ми е до хейт.. Пък и темата можеше да я обърнем на едно щастливо семейство, примерно. Сириус ми е брат, пък. Аурора Бореалис ми е мъж. Ако някой иска да ми е брат/сестра/куче/костенурка или плюшена играчка да се обажда. Или жена, де. И като в детската градина, йеее. :Р
Аз искам да съм твойто Бухи.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 15:12
Just a Moment написа: Ебахси тъпата тема , тука го обърнахте на семейство верно . :О
Шизофренията не си е ралта..
Дааа, сега трябва да го преименуваш на Love Topic. Наистина. (:
Какво е Бухи? О.О
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 15:14
Sorrow Expert написа: Just a Moment написа: Ебахси тъпата тема , тука го обърнахте на семейство верно . :О
Шизофренията не си е ралта.. Дааа, сега трябва да го преименуваш на Love Topic. Наистина. (: Какво е Бухи? О.О
Нещо, което прави бух бух?
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 19:59
Sorrow Expert написа: Какво е Бухи? О.О
Бухалче.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 20:41
Яба... Моля ви, не изпедерастявайте!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 20:43
TheGuardian написа: Яба...
Даба ду ?
Сори , пробвах да запея.
И се пак не виждам в тъмното , деа..
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 21:00
Just a Moment написа: TheGuardian написа: Яба... Даба ду ? Сори , пробвах да запея. И се пак не виждам в тъмното , деа..
Земи си night vision, 8-6
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 21:17
|
|
|
Wings_West
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 01:44
Sirius написа: Виш са. Дедо ти е един и незаменим. Дедо ти, тва съм аз, Джони от Лагера/ Красна поляна. Ти си некой др.
Абе, ти си бил много задръстен
___________________________________ Нема никой....
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|