Фаворит от форума 2 - Форумла 1 (Втори Кръг)

Нещата от живота
Публикувай отговор
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

Как така Попа няма да участва бе?!? Искам веднага повторно гласуване!
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

The Chameleon, прав си, странно прозвуча, ама с първите, така да се каже, съм пил по бира и то не един и два пъти :)

2D, прав си, заслужавам :)

Снийки, чакам и от теб :)

И от още няколко човека :)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

Hitrusha написа:Как така Попа няма да участва бе?!? Искам веднага повторно гласуване!
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Сент, след удара, който получих, когато разбрах че единственият гласувал за мен ми е объркал ника(който между другото е от два символа :P ), знаеш ли как се почувствах от това че не си ме споменал?! Поне съм ултра, мега, гига, тера, мага ъндърграунд. :wink:

П.П. Кралице, ако изобщо прочетеш това, да не си помислиш, че говоря сериозно. :wink:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Sentry, ще гледам това да се промени като дойда да живея из софийските дебри (;
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

The Chameleon написа:Sentry, ще гледам това да се промени като дойда да живея из софийските дебри (;

И аз кога дойда да живея в София за около година, ще гледам това да се промени... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ти като дойдеш в София ще се занимаваш с едни много по-спациални неща, остави другото ;р
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

ПОГРОМ написа:Ти като дойдеш в София ще се занимаваш с едни много по-спациални неща, остави другото ;р

Шшшш, тихо. Ами ако узнаят за BMIC?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

ЛОУ ! :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Тая тема продължава ли? Ако да - значи Реконект и Никсън, идея си нямам пишат ли още и как са им никовете. Няма да е зле ако ме светнете :idea:
\m/___(>o<)___\m/

Мнение от \m/___(>o<)___\m/ »

Rensing написа:Тая тема продължава ли? Ако да - значи Реконект и Никсън, идея си нямам пишат ли още и как са им никовете. Няма да е зле ако ме светнете :idea:

Darth Aheron - Recconect

Lord of the dreams - Niksan
Аватар
†Попѫтъ†
Обратна връзка:

Мнение от †Попѫтъ† »

Hitrusha написа:
Hitrusha написа:Как така Попа няма да участва бе?!? Искам веднага повторно гласуване!

ШЩ ШЩ ШЩ ШЩ ШЩ ШПЩ
Аз и теб не те видях у престижната класация, то верно от мене и чеп за грозде не става ама.... кво е тва?? Консппирация... или както вика една позната.... "Комунистите са виновни...". Ша ви осъда!
دشت شما درد نکند
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

ot taq klasaciq ima dosta hora koito sa unikalni i mnogo me radvat, ama nqma da pravq masova 4etka, a shte dam glas samo za zip0 shtoto edinstven toi go nqma v klasaciqta, a prostotiite mu sa vinagi na mqsto izvinqvaite za latinicata :) a gledam 4e i mene me ima - super priznanie ot edno mqsto kydeto sym izgybil tolkova svobodno vreme :10:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War

Мнение от Existence »

The Chameleon написа:Sentry, ще гледам това да се промени като дойда да живея из софийските дебри (;

А ти си гадна шовинистична свиня. Хм или може би не точно, но все пак - как можа да не ме включиш в изброените фаворити О.о
Why I oughtta... ;)

Аз не очаквах някой изобщо да ме пише, освен един-двама, може би, то и не пиша толкова много (никой да не прави забележка за броя на постовете), затова благодаря на всички ;)
И особено за мненията от рода на "кефи ме щот ни ма дразни" :)

А за хмм кой беше, дето спомена Едного Житие Человешкое - мисля да направя цяла поредица "Клошарология", днеска имах пореден близък контакт с тях :)

Та моите избранници....... треперете.... !!!!!!!!!! ... Треперете, защото мога да изпусна някого :)
Nah, искам да кажа, off the record, че тези, с които съм имал контакт различен от заяждане, имат не +1Ф от мен, а +100, защото точно заради тях отварям форума от време на време (е, и защото ме успокоява синьото когато съм сдухан, наистина странно, мога да го гледам цяла вечер О.о). Не мога да сложа и +1Х на никого, щото ми е все тая за тях и нито ги помня нито нищо :)

Пф защо го изписах това изобщо О.о

+1Ф за Рекси и +1Ф за Join... ей така, защото тях обичам най-много ._.
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Ъъъ... Тая тема защо не съм я видяла? И отде тия четири гласа за моя милост? О.О Та... Аз май не съм писала тук, а ако съм писала - забравила съм. :oops:

1. Cantodea
2. Sirius
3. (от мен да мине) ПОГРОМ
4. Nightwisher
5. Nhaz Ul
6. The Chameleon
7. Hitrusha
8. Blue
9. Shady
10. Nocturno (кхе - кхе - кхе...)

Не знам колко позиции трябва да са. Резнете докъдето трябва. :Р А ако съм забравила някой - да не се сърди, това не значи, че ми е по-малко симпатичен, просто блея. Ей, Валдиии, ти включи ли ме в списъка... :lol:
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Hitrusha

Мнение от Hitrusha »

Undead Dude написа:ReadOnly & Кире Гръчата- и 2мата ме размазват. Направо трябва да се направи някъв patch, който да балансира малко форума, щото тия 2мата помитат сичко :) И попа ги блещеше едни такива запомнящи се, ама вече не пише тука, кучето дърто. Тия 3те са ми фаворитки на мене :)

А кои не ми харесват... Бижутера май беше едното изчадие. Не съм сигурен, че тва му беше ника... ама на аватара имаше някъв пробит рапър. И тия пишлемета от байтфайта мн ги мразим- ебахти мафията са. Супер куци типове.

Ще те убия като те видя :)
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Sorrow Expert написа:Ъъъ... Тая тема защо не съм я видяла? И отде тия четири гласа за моя милост? О.О Та... Аз май не съм писала тук, а ако съм писала - забравила съм. :oops:

1. Cantodea
2. Sirius
3. (от мен да мине) ПОГРОМ
4. Nightwisher
5. Nhaz Ul
6. The Chameleon
7. Hitrusha
8. Blue
9. Shady
10. Nocturno (кхе - кхе - кхе...)

Не знам колко позиции трябва да са. Резнете докъдето трябва. :Р А ако съм забравила някой - да не се сърди, това не значи, че ми е по-малко симпатичен, просто блея. Ей, Валдиии, ти включи ли ме в списъка... :lol:

Да, забрави някого. Мен.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Пичове, БЛАГОДАРЯ ви от името на мр Инс, много е трогнат от супер високата ви оценка за неговата скромна личност, която сте му отредили, и с удоволствие изпълнявам молбата му - да ви благодаря от негово име, като той си запазва това право за есента.

Т_к_Ш (Л.М.Д.)
Нема таа, нема онаа.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Re: Фаворит от форума 2 - Форумла 1 (Втори Кръг)

Мнение от denik »

Първи елиминации:

Алминатора: -4

:D :D :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Публикувай отговор