[тея скоби пред тема са яко тъпи]Дързост и Красота , 3642еп.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
[тея скоби пред тема са яко тъпи]Дързост и Красота , 3642еп.
Не съм правил тема от неколко години може би вече , та са няма кво да правя .. ето затва , ето ви една хейт тема .
Майче преди време имаше , не помна дали в тоя форум .. секи да си хейтва на воля секи.
Мое се псувате , давам ви благословията си , както и си позволявам да ви псувам без да сте ми напраили нищо , просто щото не ме кефи ника ви.
А може и да не се хейтвате , а да се обичате , щото както е казал поета или президента на някоя невероятна държава "Правете мир , а не война" .. така , че ако не харесате идеята да се понахранвате кога ви скимне , ше я прекръста на ЛОВ ТОПИК и ше може да се обичаме сички и да сме едно голямо семейство като пу филмитее.
Яко нали ?
Кой ше е първия , де ше посмее да напише нещо.
Моля ви се да не е некой хипер уважаванреспектиранолдмегарегнатпреди2002юзър , щото не мога да го хейтна , душа не ми дава.
Майче преди време имаше , не помна дали в тоя форум .. секи да си хейтва на воля секи.
Мое се псувате , давам ви благословията си , както и си позволявам да ви псувам без да сте ми напраили нищо , просто щото не ме кефи ника ви.
А може и да не се хейтвате , а да се обичате , щото както е казал поета или президента на някоя невероятна държава "Правете мир , а не война" .. така , че ако не харесате идеята да се понахранвате кога ви скимне , ше я прекръста на ЛОВ ТОПИК и ше може да се обичаме сички и да сме едно голямо семейство като пу филмитее.
Яко нали ?
Кой ше е първия , де ше посмее да напише нещо.
Моля ви се да не е некой хипер уважаванреспектиранолдмегарегнатпреди2002юзър , щото не мога да го хейтна , душа не ми дава.
остарехме
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Ми така като сме почнали
аре да си напраиме некво дружество
знам ли какво ще е, просто некво такова, да обединява интереси.
примерно, аз обичам синьото сирене, 13-тия войн и тайната ми мечта е да отнеса аналната девственост на Kyle от едноименния сериал Kyle XY.
сега явно идеята е и да хейтна, та да може после някой да хейтне това, което аз обичам, или пък да ънхейтне нещата които аз хейтвам T_T ениуей, мразя секви малцинства и грозни мъже.
и ако ше праиме семейство, смятам, че поради богатия ми административно - териториално - управленчески опит (разб. експириънс) и факта, че не ходя с една вежда, смятам, че заслужавам достойно поста на Кръстник.
И аз ви обичам иначе.
аре да си напраиме некво дружество
знам ли какво ще е, просто некво такова, да обединява интереси.
примерно, аз обичам синьото сирене, 13-тия войн и тайната ми мечта е да отнеса аналната девственост на Kyle от едноименния сериал Kyle XY.
сега явно идеята е и да хейтна, та да може после някой да хейтне това, което аз обичам, или пък да ънхейтне нещата които аз хейтвам T_T ениуей, мразя секви малцинства и грозни мъже.
и ако ше праиме семейство, смятам, че поради богатия ми административно - териториално - управленчески опит (разб. експириънс) и факта, че не ходя с една вежда, смятам, че заслужавам достойно поста на Кръстник.
И аз ви обичам иначе.
-
d4rk.1nside
Ф тоя форум съм регнат Септември , 2005Zero-Blade написа:Не си пускал тема от няколко години, а си регистриран преди една година и деветнадесет дена? Как става тая работа?
И за какво правиш тема за спам? Поне нещо интересно да беше.
Теми за спам колко щеш , точно па твойте хейтърски периоди кви беха .. ае знаям те :Ь
И бтв , ако ми покажеш една тема , която не е спам , евалата ти праим ..
оф бате кво да те хейтна , сириусе ..
синьо сирене тва тряя да е яко кофти нз сигурно си доста тъп да го ядеш ?
а ?
дай неква друга тема за подобно зачекване , примерно тва че една втора от живота си бил по бесен чалгар от най-бесния чалгар .. което те праи най-бесния чалгар ХИМСЕЛФ , което от своя страна е достойно за яко съжаление но понеже аз съм мейнстриим хейтър ше се наложи да изопачим фактите и да обясним как всъщност си и позьор метъл .. както мое да извада и оше мн неща от досието ти.
остарехме
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Регистриран на: 07:35h 11.07.06 ?Just a Moment написа: Ф тоя форум съм регнат Септември , 2005
Теми за спам колко щеш , точно па твойте хейтърски периоди кви беха .. ае знаям те :Ь
Мойте хейтърски периоди още не са свършили по простата причина, че, дет' викаш, покажи една тема, която не е спам. В случай, че няма интересна тема, по която да се помисли и даде мнение, какво друго да се прави в тоя форум, освен да влезеш, да хейтнеш и да излезеш?
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Аз обичам пържени картофки с много сирене. Също се кефя и на шопската салата. Пънко ми у кръвта, а и се смятам за ирландец...Мразим скинари, щото ги мразим. Не обчиамне фешъните, щото са празноглави капиталистически отрочета, не ме кефят и хората дето мразят чалгата, а нямат достатъчно аргументи, че тя е селкса (поздравявам Ицко за новият му татус)
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
ЕЛАТЕ МИ БЕЕЕ, ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО ;DZero-Blade написа:Само не ме карай да почвам!Били написа:...не ме кефят и хората дето мразят чалгата, а нямат достатъчно аргументи, че тя е селкса...
Just a Moment, теб мога да те храня прекомерно много, при това напълно законно, защото, знаеш аз съм човек на закона вече. Виждам, че спейсът и шифта се се изтрили от постоянния циклеж на ЦС... Поне да беше задобрел, а то си седиш същия куц паяк. Освен това, фактът, че предишният ти ник беше стив'остин, говори красноречиво за твоите интелектуални способности и мироглед, ненадскачащ този на преживяща алпийска крава. Съжалявам, че трябва да го изрека, но ти си един лоулайф ритард, за когото първа ценност е да играе ТоаЛетна 3 и има отбор тегавняци като него, които са толкова зле, че по милост ги пускат да печелят, виждайки, че те се имат за worker-и. Не ти е лесно ;/
-
d4rk.1nside
Същото и правя , просто ми омръзна да хейтвам в другите , щото там просто обсъждат 2та индивида с по различен пол от техния .. или нищо . Кво да му хейтнеш , тука просто може да се трупа материал .. я Зубро или Хайзер постне нещо , че да ги хейтна , ама със стил и без лоши чувства вече : )Zero-Blade написа:Регистриран на: 07:35h 11.07.06 ?Just a Moment написа: Ф тоя форум съм регнат Септември , 2005
Мойте хейтърски периоди още не са свършили по простата причина, че, дет' викаш, покажи една тема, която не е спам. В случай, че няма интересна тема, по която да се помисли и даде мнение, какво друго да се прави в тоя форум, освен да влезеш, да хейтнеш и да излезеш?
Профайл : Stiiv Olstin a.k.a. d4rk.1nside
Reg : 07/09/2005
Оф , братле , ти си тъп келеш , който бива тотално прокуден от форумното ядро пропива се и става нечовек . Отхвърлен пропадняк , попадаш в бизнеса с залагането , което само по себе си е мащабна конспирация за завладяване на света и въпреки че самия ти го съзнаваш , бавно , но сигурно крачиш уверено към тотално пристрастяване , респективно залагането на майка ти на мач за сръбския шампионат рано или късно . От друга страна , живееш близо до мен , но недостатъчно , което си те прави един регюлар келеш , който го е страх да си покаже фейса навънка да не го намери цсар като мен . Влезе в СУ с дузина връзки , включително тея на обувките , без да ти мигне окото и въпреки че имаш некой друг лев повече ги харчиш за безвкусни антифешън уберскъпи дрехи , с които наяждаш тъжната си лирическа душица , надигаш леко самочуствието и нормализираш метаболизма ..Sirius написа: Just a Moment, теб мога да те храня прекомерно много, при това напълно законно, защото, знаеш аз съм човек на закона вече. Виждам, че спейсът и шифта се се изтрили от постоянния циклеж на ЦС... Поне да беше задобрел, а то си седиш същия куц паяк. Освен това, фактът, че предишният ти ник беше стив'остин, говори красноречиво за твоите интелектуални способности и мироглед, ненадскачащ този на преживяща алпийска крава. Съжалявам, че трябва да го изрека, но ти си един лоулайф ритард, за когото първа ценност е да играе ТоаЛетна 3 и има отбор тегавняци като него, които са толкова зле, че по милост ги пускат да печелят, виждайки, че те се имат за worker-и. Не ти е лесно ;/
кво поече , бе , майка му стара.. :Д
остарехме
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Сириус, аз със фанатици на тема учение, пропаднали чалгари, хора без живот поради прекаленото желание за добра печалба на пари и безмозъчни същества, които не искат да приемат чужда гледна точка, нямам намерение да говоря, така че не очаквай отговор.Sirius написа:ЕЛАТЕ МИ БЕЕЕ, ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО ;DZero-Blade написа:Само не ме карай да почвам!Били написа:...не ме кефят и хората дето мразят чалгата, а нямат достатъчно аргументи, че тя е селкса...
Ако някой друг желае, ще му се изсипя. Въпреки, че малко са хората в този форум, които не са усъзнали що за боза е чалгата.
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
Верно ли?Zero-Blade написа:Сириус, аз със фанатици на тема учение, пропаднали чалгари, хора без живот поради прекаленото желание за добра печалба на пари и безмозъчни същества, които не искат да приемат чужда гледна точка, нямам намерение да говоря, така че не очаквай отговор.Sirius написа:ЕЛАТЕ МИ БЕЕЕ, ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО ;DZero-Blade написа: Само не ме карай да почвам!
Ако някой друг желае, ще му се изсипя. Въпреки, че малко са хората в този форум, които не са усъзнали що за боза е чалгата.
Аз не говоря с дългокоси тъпаци, чийто мозък е дотолкова замъглен от всякаквите боклуци, които пушат/инхалират/пият ; хора, които се имат за "различни" , с крепящо се на неясни фундаменти самочувствие - по-извисени от "масата" и смятат, че това им носи определен бонус, хора, които едва - едва закърпват тройки и четворки в учението си, занимавайки се с по същество безсмисленото занимание да правят музика.
У лево?
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Sirius написа:Верно ли?Zero-Blade написа:Сириус, аз със фанатици на тема учение, пропаднали чалгари, хора без живот поради прекаленото желание за добра печалба на пари и безмозъчни същества, които не искат да приемат чужда гледна точка, нямам намерение да говоря, така че не очаквай отговор.Sirius написа: ЕЛАТЕ МИ БЕЕЕ, ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО ;D
Аз не говоря с дългокоси тъпаци, чийто мозък е дотолкова замъглен от всякаквите боклуци, които пушат/инхалират/пият ; хора, които се имат за "различни" , с крепящо се на неясни фундаменти самочувствие - по-извисени от "масата" и смятат, че това им носи определен бонус, хора, които едва - едва закърпват тройки и четворки в учението си, занимавайки се с по същество безсмисленото занимание да правят музика.
У лево?
-
TheGuardian
-
d4rk.1nside
-
d4rk.1nside
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Просто се имаме за хора с индивидуалност без да се повлияваме от чуждото мнение.Sirius написа:Верно ли?Zero-Blade написа:Сириус, аз със фанатици на тема учение, пропаднали чалгари, хора без живот поради прекаленото желание за добра печалба на пари и безмозъчни същества, които не искат да приемат чужда гледна точка, нямам намерение да говоря, така че не очаквай отговор.Sirius написа: ЕЛАТЕ МИ БЕЕЕ, ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО ;D
У лево?
И донякъде не харесваме че еди-кой-си направил музика за пари.
Просто иразявам лично наблюдения.
No offense.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Това е много вярно.Били написа:Ти па си грозен...не знам защоJust a Moment написа:Аа бате и ти си хейтър ..TheGuardian написа:Еха, заформя се сблъсък на титани
ае се хейтиме.
Яко ме нервиш , нз що .. после ше решиме ок ?
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ако момиче хейтеше толкова добре, бих си пръснал мозъка.Scar написа:Само да спомена за протокола.Джъст а момент е момиче под прикритие.Имам и снимков материал за доказателство.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq