ААААААААААААААААААА, ИЗЛЕЗЕ ЛИ ВЕЧЕ, МА'АМУ Д*БА!!!Orange.LabeL написа:Цел ден се пека на жегата.Damn It's soo hot..![]()
Току що се свали Simpsons The Movie и ще го гледам по-късно
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
- VALEN7INVS
- Цар
Ахахахахаха, най-обичам като некоя девойка каже, че не повръщала от пиене... Просто не си пила достатъчно, очевидно.Morphia написа:Тъпчо... Аз не повръщам от пиене, кат' бездънна яма съм. ^_^Nocturno написа:Ееее, нали ти казах, че си малка още да пиеш толкова много - сега гледай по-бързо да изчистиш повръщаното... :?Morphia написа:Хубав ден беше... Сега трябва да измия банята...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- VALEN7INVS
- Цар
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Специално ти без да се обаждаш! :РПОГРОМ написа:А най-яко е като се хване на бас, че може да изпие 'еди-колко-си' водка на екс и от инатлък гаврътне огромното количество.
Vargg, тц, изобщо не ме познаваш. :Р И това "некоя девойка" звучи много пренебрежително. :Р Предполагам, че ако изпия три бутилки чиста водка сигурно ще повърна, но мисълта ми е, че пия достатъчно и без да повръщам. (; Get it? :Р
Денят е гаден. Събудиха ме (!!! Cantodea !!!) в 12.44.. ;/ Майка ми е гадна. Баща ми още повече. ^_^ Йеее. Сега ще слушам To/die/for (:Д) цял ден. ^_^
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
- VALEN7INVS
- Цар
Пренебрежително е, разбира се. ;рMorphia написа:Vargg, тц, изобщо не ме познаваш. :Р И това "некоя девойка" звучи много пренебрежително. :Р Предполагам, че ако изпия три бутилки чиста водка сигурно ще повърна, но мисълта ми е, че пия достатъчно и без да повръщам. (; Get it? :Р
А колкото до това, че пиеш достатъчно и без да повръщаш - то по тая логика и аз не повръщах от пиене, но, вярвай, след изпиването на повече от 750 мл водка, шансовете човек на твоята възраст да не повърне са сведени до нула... Така че след 3 бутилки водка няма да повръщаш, да, но няма и да дишаш...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Да не говорим за 750(-500) мл ракия домашна пък.Varggoth написа:след изпиването на повече от 750 мл водка, шансовете човек на твоята възраст да не повърне са сведени до нула...Morphia написа:Vargg, тц, изобщо не ме познаваш. :Р И това "некоя девойка" звучи много пренебрежително. :Р Предполагам, че ако изпия три бутилки чиста водка сигурно ще повърна, но мисълта ми е, че пия достатъчно и без да повръщам. (; Get it? :Р
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- shantararam
- Обратна връзка:
Що тогава картинката се казва Марин Розата? Не можеш да прикриеш тайните афери току така, под чужди имена!Кире_Гръчата написа:днес цел ден пием со Цейо Менгемето ... он колкото е й гьоджав, толко и пиене мое побере
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- shantararam
- Обратна връзка:
Е пребори меКире_Гръчата написа:добре, ебати, ти ако се казваш Марин Розата няма ли да искаш да си смениш името ????![]()
Айде, пием джин с тоник за Марин Розата... така де... Цейо Менгемето!
Run, rabbit run
place-for-rest
*Ghost Master
place-for-rest
*Ghost Master
-
----------
Днес превъртях моуст уонтед, тва много ме изкефи. След това играх сан андреас и видях НЛО което се опитах да догоня с hydra-та, но то беше много по-бързо и успя да избяга, също така търсих bigfoot в "Back o Beyond", намерих един, затиснах го с patriot-а и му сцепих суратя, имаше и още, но тях не ги търсих щот ме мързеше. После мислех да правя resident evil мод за сан андреас ама засега имам само сградата на Umbrella. Общо взето беше интересен ден. В скайпа пък след като написах, че съм видял НЛО, няколко човека се появиха да питат за него, а пък един френд ме пита дали Jessica Alba (същия аватар имам в скайпа) ми е гадже.
П.П. 88!
П.П. 88!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
-
тъп гъз
- Обратна връзка:
Да му еба пичката лелина
- http://pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t ... 061d0a785e
Давам линк тука, че оня раздел май никой от по-сериозните юзъри не го гледа ...
Давам линк тука, че оня раздел май никой от по-сериозните юзъри не го гледа ...