06 Мар 2004 20:06 Мнения: 596 Местоположение: Бургас
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 19:31
уау, извинете, наистина ми се стори че темата има само 1 страница о.О момент да прочета какво е имало преди това.
Извинявам се за недоразумението!
та...
Save Pink Floyd (класика просто... щях да спасявам ac/dc ама те така или иначе са си насъбрали гласовете)
Kill Cypress
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Zero-Blade
11 Юли 2002 21:30 Мнения: 611 Местоположение: 666
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
meth
30 Яну 2004 13:37 Мнения: 255 Местоположение: България
В момента играе: aoe3
meth
30 Яну 2004 13:37 Мнения: 255 Местоположение: България
В момента играе: aoe3
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения