Автор |
Съобщение |
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:20
Lonely ArchAngel написа: NaS постави всички метъли под една линия : Нямата личен живот и etc. Точно затова се издразних. Някои хора говорят без дори да знаят какво говорят.
Някой хора говорят без да са разбрали думите на отсрещния...
С това което казах визирах ЕДИНСТВЕНО портокалчето, погрома и ноктурно
Не метълите, не чалгаджиите, не пънкарите, не рапърите, не феновете на кънтри музиката
НИКОГА не поставям хората под общ знаменател (освен жените де )
Имам приятели метъли и са много готини хора
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:30
Thou art total waste ov flesh
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:31
NaS написа: Lonely ArchAngel написа: NaS постави всички метъли под една линия : Нямата личен живот и etc. Точно затова се издразних. Някои хора говорят без дори да знаят какво говорят. Някой хора говорят без да са разбрали думите на отсрещния... С това което казах визирах ЕДИНСТВЕНО портокалчето, погрома и ноктурно Не метълите, не чалгаджиите, не пънкарите, не рапърите, не феновете на кънтри музиката НИКОГА не поставям хората под общ знаменател (освен жените де ) Имам приятели метъли и са много готини хора
Аз ли съм портокалчето,бе чимшир?
Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно.Какво си тръгнал да ми се правиш на разбирач тука.Трай си и това е.Трябваше и аз да се направя на селянин.Идиот.
Да,мойта приятелка е чалгарка.Постоянно я опреквам за това.Но не можеш да промениш вкуса на човек.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:34
Яко сте напомпани обаче :Р Деба кви сте готени, в гъза да ви го ръгнем... :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:36
Orange.LabeL написа: NaS написа: Lonely ArchAngel написа: NaS постави всички метъли под една линия : Нямата личен живот и etc. Точно затова се издразних. Някои хора говорят без дори да знаят какво говорят. Някой хора говорят без да са разбрали думите на отсрещния... С това което казах визирах ЕДИНСТВЕНО портокалчето, погрома и ноктурно Не метълите, не чалгаджиите, не пънкарите, не рапърите, не феновете на кънтри музиката НИКОГА не поставям хората под общ знаменател (освен жените де ) Имам приятели метъли и са много готини хора Аз ли съм портокалчето,бе чимшир? Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно.Какво си тръгнал да ми се правиш на разбирач тука.Трай си и това е.Трябваше и аз да се направя на селянин.Идиот. Да,мойта приятелка е чалгарка.Постоянно я опреквам за това.Но не можеш да промениш вкуса на човек.
picz or it didn`t happen.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:40
Най-тъпия написа: Orange.LabeL написа: NaS написа: Lonely ArchAngel написа: NaS постави всички метъли под една линия : Нямата личен живот и etc. Точно затова се издразних. Някои хора говорят без дори да знаят какво говорят. Някой хора говорят без да са разбрали думите на отсрещния... С това което казах визирах ЕДИНСТВЕНО портокалчето, погрома и ноктурно Не метълите, не чалгаджиите, не пънкарите, не рапърите, не феновете на кънтри музиката НИКОГА не поставям хората под общ знаменател (освен жените де ) Имам приятели метъли и са много готини хора Аз ли съм портокалчето,бе чимшир? Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно.Какво си тръгнал да ми се правиш на разбирач тука.Трай си и това е.Трябваше и аз да се направя на селянин.Идиот. Да,мойта приятелка е чалгарка.Постоянно я опреквам за това.Но не можеш да промениш вкуса на човек. picz or it didn`t happen.
Само с опрекване не става
Това "пикс ор ит диднт хепън" тряа да го пусна при бисерите.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:40
Най-тъпия написа:
picz or it didn`t happen.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:41
Orange.LabeL написа: Аз ли съм портокалчето,бе чимшир? Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно. Не, Декстъре, не искаме нищо да ни казваш. Всъщност, съмнявам се някой въобще да се интересува от тебе. И от кога стана форумния хейтър ? Съвет - ако ще се вживяваш в такава роля, вземи вкарай 1-2 нови лафа. Това "чимшир" се поизтърка. Orange.LabeL написа: Трябваше и аз да се направя на селянин
Можеш да махнеш "направя"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:49
Shady написа: Заебете ги миризливите метъли ... И чат пат нещо с китари и дране в него
Олелее с това изказване са исра на килима чесно ти казвам брат Е туй не е ли метал бре ?!
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:59
Orange.LabeL написа: Аз ли съм портокалчето,бе чимшир? Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно.Какво си тръгнал да ми се правиш на разбирач тука.Трай си и това е.Трябваше и аз да се направя на селянин.Идиот. Да,мойта приятелка е чалгарка.Постоянно я опреквам за това.Но не можеш да промениш вкуса на човек.
Имаш ти... глисти
Впрочем не е нужно да се правиш на селянин
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 23:20
Tоny написа: Orange.LabeL написа: Аз ли съм портокалчето,бе чимшир? Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно. Не, Декстъре, не искаме нищо да ни казваш. Всъщност, съмнявам се някой въобще да се интересува от тебе. И от кога стана форумния хейтър ? Съвет - ако ще се вживяваш в такава роля, вземи вкарай 1-2 нови лафа. Това "чимшир" се поизтърка. Orange.LabeL написа: Трябваше и аз да се направя на селянин Можеш да махнеш "направя"
Тони,заспалец,ти пък от кога имаш разрешение да ми викаш Декстър,бе?
Идиотче.Ебал съм те у гъзот.Аз съм бил хейтър...Не,спирам.Просто няма смисъл да споря.НИкога не побеждавам в такива спорове.
Наистина ли никой не се интересува?
и БТВ,не пик няма да дам.Няма се праа на Реконекта.За какво са ви пикове за гладните паци
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 23:22
Orange.LabeL написа: Tоny написа: Orange.LabeL написа: Аз ли съм портокалчето,бе чимшир? Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно. Не, Декстъре, не искаме нищо да ни казваш. Всъщност, съмнявам се някой въобще да се интересува от тебе. И от кога стана форумния хейтър ? Съвет - ако ще се вживяваш в такава роля, вземи вкарай 1-2 нови лафа. Това "чимшир" се поизтърка. Orange.LabeL написа: Трябваше и аз да се направя на селянин Можеш да махнеш "направя" Тони,заспалец,ти пък от кога имаш разрешение да ми викаш Декстър,бе? Идиотче.Ебал съм те у гъзот.Аз съм бил хейтър...Не,спирам.Просто няма смисъл да споря.НИкога не побеждавам в такива спорове. Наистина ли никой не се интересува? и БТВ,не пик няма да дам.Няма се праа на Реконекта.За какво са ви пикове за гладните паци
Ами ти в десйтвителност си Десктър
Оня с клипа с танцуващия китаец.Я дай линк
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 23:24
Алминаторът написа: Orange.LabeL написа: Tоny написа: Orange.LabeL написа: Аз ли съм портокалчето,бе чимшир? Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно. Не, Декстъре, не искаме нищо да ни казваш. Всъщност, съмнявам се някой въобще да се интересува от тебе. И от кога стана форумния хейтър ? Съвет - ако ще се вживяваш в такава роля, вземи вкарай 1-2 нови лафа. Това "чимшир" се поизтърка. Orange.LabeL написа: Трябваше и аз да се направя на селянин Можеш да махнеш "направя" Тони,заспалец,ти пък от кога имаш разрешение да ми викаш Декстър,бе? Идиотче.Ебал съм те у гъзот.Аз съм бил хейтър...Не,спирам.Просто няма смисъл да споря.НИкога не побеждавам в такива спорове. Наистина ли никой не се интересува? и БТВ,не пик няма да дам.Няма се праа на Реконекта.За какво са ви пикове за гладните паци Ами ти в десйтвителност си Десктър Оня с клипа с танцуващия китаец.Я дай линк
Не съм аз тоя,бе ! Линк,линк..
Да,Декстър съм.Аз съм бил вкарвал само стари лафове.Вкарайте вие някакво друго име бе
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 23:28
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 23:29
Добре. Ще вкараме. Амеба по-добре ли е ? А разрешение да ти викам както си искам имам от майка ти.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 23:31
Вибрира ми кийбордъ от вас , яко напрежение се усеща
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 23:37
Tоny написа: Добре. Ще вкараме. Амеба по-добре ли е ? А разрешение да ти викам както си искам имам от майка ти.
Имаш ли от майка ми,бе,келеш?Аз ли съм селянинът сега?
Е то и аз така като тебе в детската градина виках "Майка ти това,майка ти онова.."
От такива комплексари като тебе в тоя форум до гуша ми е дошло.Трай си бе,говедо.
и БТВ Амеба,също не става.Размърдай си хлебарките в главата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 23:46
Orange.LabeL написа: Tоny написа: Добре. Ще вкараме. Амеба по-добре ли е ? А разрешение да ти викам както си искам имам от майка ти. Имаш ли от майка ми,бе,келеш?Аз ли съм селянинът сега? Е то и аз така като тебе в детската градина виках "Майка ти това,майка ти онова.." От такива комплексари като тебе в тоя форум до гуша ми е дошло.Трай си бе,говедо. и БТВ Амеба,също не става.Размърдай си хлебарките в главата.
хахаха Някой май се ядоса, а ? Избърши само плюнките от монитора, той не е виновен, че притежателят му е прост Хм, амеба не става. А какво ще кажеш за пъпчиво, мазничко, русоляво гейче, с лице като задника на Азис след липосукция ?
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:01
Tоny написа: Orange.LabeL написа: Tоny написа: Добре. Ще вкараме. Амеба по-добре ли е ? А разрешение да ти викам както си искам имам от майка ти. Имаш ли от майка ми,бе,келеш?Аз ли съм селянинът сега? Е то и аз така като тебе в детската градина виках "Майка ти това,майка ти онова.." От такива комплексари като тебе в тоя форум до гуша ми е дошло.Трай си бе,говедо. и БТВ Амеба,също не става.Размърдай си хлебарките в главата. хахаха Някой май се ядоса, а ? Избърши само плюнките от монитора, той не е виновен, че притежателят му е прост Хм, амеба не става. А какво ще кажеш за пъпчиво, мазничко, русоляво гейче, с лице като задника на Азис след липосукция ?
Не,не съм ядосан изобщо,ама въобще.Не знам защо си мислиш така.
Виж,вижда се че твойто е комплексно.Не става пак това,което каза.Предполагам,че за пъпките че ти помогне Лептена,казват че действало.А за историята с гейовете не знам..може би трябва да отидеш на психиатър Спокойно,това е от пубертета.А не какво казах.Пубертет ли?Ти си над 20 години.Тогава се замисли какво правиш тук и защо хейтваш.Колко ти е акъла да седиш тук по това време,вместо навън с приятели.А пък,ако не си,тогава си още по-зле.Да,вече съм почти сигурен че си поредния гийк,който се е регистрирал тука,за да гледа отвисоко и да се радва на виртуално гъзарство.Лайнар си ти.Това е.И може би аз не съм толкова добър затъпяванията на форумците,но съм сигурен,че си се замислил какъв боклук всъщност си.
Спирам и ето ти това за край
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:43
Образът от снимчицата, дето си постнал предполагам ти е познат, нали ? Я помисли къде си го виждал. Аха-да! Всеки ден, когато погледнеш в огледалото Не ми е от пубертета. Просто ме дразнят гадни, малки, руси, пъпчиви, мазни гейчета, които си мислят, че са хванали Господ за брадата. И амеби. Бтв, Декстъре, майка ти не те ли е учила да не говориш с пълна уста ? Аз колко пъти й казвам, че е лош навик това и първо да преглъща, после да приказва, ама нейсе... Ген явно Go kill yourself now и лека.
p.s.
Orange.LabeL написа: И може би аз не съм толкова добър затъпяванията на форумците
Напротив! Ти имаш голям принос
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|