Селяния/виж първа страница

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

ПОГРОМ написа:NaS, не те знам що за пишлеме си, но така като гледам си от клонингите. :D
Аз пък бас ловя, че ако разбереш с какъв човек спориш, ще ти се прище да се застреляш в тила. Въобще, млъквай, те ебем в жалкото лайно, и не се показвай повече от дупката си.

Аман от такива като тебе, сериозно.
Аз разбрах с какъв човек споря - жалък
Както и да е
Връщам се в дупката... на майка ти (ей ненаситна жена)
I'm busy, okay? I'm busy!
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ахаха, като по учебник :D
Сега тичкай при батко да ти впише отличен в графата за ''Готино държание''.
Аватар
Elizabeth

Мнение от Elizabeth »

AlShu написа:
-Yeah Bulgaria rulez,all the girls there a big bitches.
-Yeah and very cheap too.
Ми да не е лъжа?
Жените ни са курви...евтини и тъпи...чалга фиешъна, също има пръст в това, но всичко идва предимно от това, че смятат всеки чужденец е богаташ и глупак, който си раздава парите само заради някоя и друга усмивка...То не че и ние сме стока, ама да се надяват, че някой турчин или арабин ще ги позлати, само защото са му правили компания, си е направо тъпотия.
А мъжете ни к`ви са, бе, симпатяга?
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Elizabeth написа: А мъжете ни к`ви са, бе, симпатяга?
http://www.pcmania.bg/phpbb/profile.php ... ile&u=9252
:D

Се в гъз ...
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Elizabeth написа:
AlShu написа:
-Yeah Bulgaria rulez,all the girls there a big bitches.
-Yeah and very cheap too.
Ми да не е лъжа?
Жените ни са курви...евтини и тъпи...чалга фиешъна, също има пръст в това, но всичко идва предимно от това, че смятат всеки чужденец е богаташ и глупак, който си раздава парите само заради някоя и друга усмивка...То не че и ние сме стока, ама да се надяват, че някой турчин или арабин ще ги позлати, само защото са му правили компания, си е направо тъпотия.
А мъжете ни к`ви са, бе, симпатяга?
AlShu малко погрешно се изказа, но и какви курвета познавам, а още името едвам си пишат.. и докато си тайпвам поста се сетих какво видео гледах преди час-два - http://zazz.bg/play:ca337816
Те създават такова впечатление, разбира се, че не са мнозинство, но са достатъчни за да направят лошото впечатление.. а и с помощта на циганките..
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Според мен момичета като тези от клипа се смятат за супер готини,умни,че движат с готини хора и т.н.Доста такива хора(за съжаление :? ) познавам.Точно те не се виждат,че са зле(е...сега момичетата от клипа стават де) и познатите им са едни...да се гръмнеш.Но според тях, те са дъ бест,а всички останали,които не слушат чалга и не са като тях, са няк'ви умрели дето нямат личен живот.Ей такива момета създават впечатлението,че българките са к*рви.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Като говориме за излагазиция,NaS наистина се изложи много.Показа колко си тъп и невещ.
Нали знаете,тоя дето много се хвали винаги остава на сухо.Олигофрен.
А пък сега ако искаш да си показваме снимките с момичета като Реконекта?
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Orange.LabeL написа:...невещ...
Бате, май и тебе ше те удари сушата в скоро време :o

btw, темата напълно оправдава заглавието си:)
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Ахах
Страшни сте :lol:
За к'во въобще си губя времето? Реторичен въпрос... не е нужно да отговаряте
Мисля да поизляза навън сред хора... знам че на тая жега може да е фатално но е за предпочитане пред това да стана... като вас

п.п.

Невещите сме много пропаднали хора :lol:
I'm busy, okay? I'm busy!
Fenrir

Мнение от Fenrir »

NaS написа:Ахах
Мисля да поизляза навън сред хора... знам че на тая жега може да е фатално но е за предпочитане пред това да стана... като вас

п.п.

Айде стига си бълвал простотии.Не си нито остроумен,нито забавен(поне по начина ,по който ти се иска.Хората на простотията ти се смеят.)Кат' си толкова умен и ние сме под твоето ниво, ни направи услуга ни не пиши повече в този форум.
Де'ба и кретена!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

NaS, мислиш си, че знаеш много, ама всъщност нищо не знаеш. От подписа ти се разбира. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

п.п.

Преди много те уважавах, но се га разбрах що за човек си....

И кво бе?
Като отидеш сред хора - какво ще стане?
Да нямаш два кила ташаци?
Слушай си смотания NaS и умри от сол.
Какво като нас бе?
Имам си приятелка и и харесва че съм по-различен от другите.
Не е някаква тъпа курва, която незнае 2+2 колко е...
Ако ще излизам сред хора, сред които ти ще излизаш по-добре да си стоя у нас....
Ще слушам каквото ми харесва и ще правя каквото искам - бих приел мнението на някой който не се повлиява от масовото.
И не си намерил с кого да спориш - Nocturno и ПОГРОМ имат най-трезвена преценка на положението на младите в България.Точно затова ги уважам най-много в целия форум наред с Damage San.

Darkthrone - Shut Up

Shut Up, Fucking Twat!
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Lonely ArchAngel написа:

п.п.

Преди много те уважавах, но се га разбрах що за човек си....

И кво бе?
Като отидеш сред хора - какво ще стане?
Да нямаш два кила ташаци?
Слушай си смотания NaS и умри от сол.
Какво като нас бе?
Имам си приятелка и и харесва че съм по-различен от другите.
Не е някаква тъпа курва, която незнае 2+2 колко е...
Ако ще излизам сред хора, сред които ти ще излизаш по-добре да си стоя у нас....
Ще слушам каквото ми харесва и ще правя каквото искам - бих приел мнението на някой който не се повлиява от масовото.
И не си намерил с кого да спориш - Nocturno и ПОГРОМ имат най-трезвена преценка на положението на младите в България.Точно затова ги уважам най-много в целия форум наред с Damage San.

Darkthrone - Shut Up

Shut Up, Fucking Twat!
^Word! :D

Ето това трябваше да се каже :)
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

BMIC@пцм, може и да имат най-трезва преценка относно младежта в България, ама кво от тва? освен да викат, да се пенят и да вкарват некви 'тънки' иронии, друго не знят.

Геле и аз иам приятелка, so? ще си мерим пишките ли? Слушам чалга и тя слуша... ^^

Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Най-тъпия написа:BMIC@пцм, може и да имат най-трезва преценка относно младежта в България, ама кво от тва? освен да викат, да се пенят и да вкарват некви 'тънки' иронии, друго не знят.

Геле и аз иам приятелка, so? ще си мерим пишките ли? Слушам чалга и тя слуша... ^^

Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к?
Това го кажи на NaS, който изтъкна че всички, които слушат метъл нямат личен живот.

Гадно е да правим същото с вас, нали?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Lonely ArchAngel написа:
Най-тъпия написа:BMIC@пцм, може и да имат най-трезва преценка относно младежта в България, ама кво от тва? освен да викат, да се пенят и да вкарват некви 'тънки' иронии, друго не знят.

Това го кажи на NaS, който изтъкна че всички, които слушат метъл няма личен живот.
По мненията ви във форума и по тва как се пените от нечие алтер-его не мисля че е да далеч от истанта.
Taytay.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Най-тъпия написа:
Lonely ArchAngel написа:

Това го кажи на NaS, който изтъкна че всички, които слушат метъл няма личен живот.
По мненията ви във форума и по тва как се пените от нечие алтер-его не мисля че е да далеч от истанта.
Разбира се.
То нали щом пишеш в форум си пъпчив teenager, който щом види слънце е като Милко Калайджиев без мустак, който също плюе и фъфли щом говори с момиче и щом види леко сутиен на жена започва да пуска пяна като побесняло куче в Сахара.

/sarcasm
botlik3

Мнение от botlik3 »

Най-тъпия написа:
Lonely ArchAngel написа:

Съжалявам ако обидя някой, но съм съгласен с NaS
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Lonely ArchAngel написа:бла бла бла
се1 не сте такива о.о
Taytay.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Най-тъпия написа:
Lonely ArchAngel написа:бла бла бла
се1 не сте такива о.о
Хм...
Изглежда трябва да се оттегля от спора с тебе.
Бих се радвал да се видим и да обсъдим най-учтиво всичко.
Публикувай отговор