Тя се казва Ева Лонгория и мисля че коментара е излишен

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
Polivacha® написа:Що пък да е заразна?
Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
човек написа:Polivacha® написа:Що пък да е заразна?
Ами защото уж все я гледаме хубава а изведнъж я виждам толкова грозна че няма на къде.А пък и тя не е стара все пак-под 30 е и изглежда така
човек написа:
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:човек написа:
Добре ве да еба, много се дразня на хора като теб ! Свикнали сте да гледате красиви и като видите грозно и сте длъжни да се вайкате и маете, барем КАК БИЛО ВЪЗМОЖНО ТАКОВА ЧУДО ! Е бе дееба... не може винаги да сме красиви, във всеки един момент.. пффф.. Аре като е известно мацето , да няма ни почивка ни глътка свеж въздух...
Sirius написа:Абе вие какви сте бе, ебати.
Покажеш им съвсем прилични момичета, ставащи за няколко тръби и няколко кротки изчуквания и се започва " Те са курви", "Те са откровено грозни" и т.н. и т.н. Ебати, започнах да си викам тука омг бееее тия с извънземни ли излизат, що за жени чукат тия и накрая като ви видя гаджетата (тия от вас, дето са се преебали) или па некви яки познати... ми то вампир ебати, да го срещнеш след залез слънце ще опищиш орталъка, че си се натресъл на некви нови форми на живот... Аре спрете се бе, пичое неземни.
The Chameleon написа:Добре ве да еба, много се дразня на хора като теб ! Свикнали сте да гледате красиви и като видите грозно и сте длъжни да се вайкате и маете, барем КАК БИЛО ВЪЗМОЖНО ТАКОВА ЧУДО ! Е бе дееба... не може винаги да сме красиви, във всеки един момент.. пффф.. Аре като е известно мацето , да няма ни почивка ни глътка свеж въздух...
Sirius написа:Абе вие какви сте бе, ебати.
Покажеш им съвсем прилични момичета, ставащи за няколко тръби и няколко кротки изчуквания и се започва " Те са курви", "Те са откровено грозни" и т.н. и т.н. Ебати, започнах да си викам тука омг бееее тия с извънземни ли излизат, що за жени чукат тия и накрая като ви видя гаджетата (тия от вас, дето са се преебали) или па некви яки познати... ми то вампир ебати, да го срещнеш след залез слънце ще опищиш орталъка, че си се натресъл на некви нови форми на живот... Аре спрете се бе, пичое неземни.
Sub-Zero написа:А каква мацка е в Отачяни Съпруги, а?![]()
Малко прилича на мургавата ми братовчедка... сигурно заради мустаците
Тудор написа:Малка е снимката, ето за любопитните - http://moviestars.blox.pl/resource/eva_longoria111.jpg
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq