Селяния/виж първа страница

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

Другите пазят дрехите и носят лубрикант.
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Бал съм ви , вие мислете над гео-социалният завой на българското общество, аз ще и се накефя на това момиче от младежта и това е ... 8)
Алминаторa10322

Мнение от Алминаторa10322 »

SneakyDude написа:Лично аз не видях нищо чак толкова аутрейджъс. Танцуваха си, дори не на чалга, а на някакво горе-долу приятно р'н'б парче. Това че ги е треснал яко хормона и че момчетата бяха твърде големи пънове, че да танцуват с тях беше причината за по-"вулгарните" моменти. И все пак, нищо ненормално и неестествено.

Ебати моралистите дето се извъдихте.
Не си ли личи,че парчето е допълнително монтирано?
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Аватар
Шеф на екарисаж

Мнение от Шеф на екарисаж »

Стана ми гадно,чесно! Като ги видя такива <16 с окастрените на темето прически,ми се обръщат червата,пък малките мухльовци стават само за трупно брашно според моето скромно мненийце.
Зная аз място на наща земя,
където ще видиш смърдящи меса.
Кучета,котки,крави,коне-
всичко тук идва,когато умре.
Екарисажа му викат и здраво смърди,
умряло животно от паважа вземи!
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

Dr Zombayo написа:Алминаторе, пише се "излЪгация" , идва от глагола "лЪжа" :wink:
Бахахахахахахахахха
Т'ва отива директно в темата за бисерите... ако някой не ме е изпреварил

едит:

Абе к'во се правите всичките на 2 и поливина?! Като мастурбирате докато гледате Брад Пит (визирам Алминатора) или не сте пипали жена (Спрайт има да ви каже нещо) и сте решили че ще излезнете много печени като плюете по момите
Страшни сте :roll:

Лично аз щях да се радвам да съм там
Тамън ония "мъжаги" са ламери и нямаше да са конкуренция
I'm busy, okay? I'm busy!
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

NaS написа:
Dr Zombayo написа:Алминаторе, пише се "излЪгация" , идва от глагола "лЪжа" :wink:
Бахахахахахахахахха

едит:

Абе к'во се правите всичките на 2 и поливина?! Като мастурбирате докато гледате Брад Пит (визирам Алминатора) или не сте пипали жена (Спрайт има да ви каже нещо) и сте решили че ще излезнете много печени като плюете по момите

Мъжко мнение индийд. Бих изпил една водка с теб.
:flipFinger:
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Лошо няма - леко пияни, леко развратни и с хормонални удари под кръста... Ако онези шилета бяха малко по на място щяха да спрат камерата и да ги изплющят едно хубаво та да им държи влага на девойките до следващия купон... Прическите малко стряскаха, но мода какво да се прави....
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Алминаторa10322

Мнение от Алминаторa10322 »

NaS написа:
Бахахахахахахахахха

едит:

Аз протестирах срещу това,че такива клипчета се качват в ютюб.

Защото в 40 процента от случаите,когато играя с някой холандец и му кажа,че съм от България,той ми казва-
-Hmm,nice country
-thnx
-Nice nature
Nice sea and u can fuck a different girl every day.
А ако е било в общия канал ето какво става:
-Yeah Bulgaria rulez,all the girls there a big bitches.
-Yeah and very cheap too.

Нещо такова.
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Ми да не е лъжа?
Жените ни са курви...евтини и тъпи...чалга фиешъна, също има пръст в това, но всичко идва предимно от това, че смятат всеки чужденец е богаташ и глупак, който си раздава парите само заради някоя и друга усмивка...То не че и ние сме стока, ама да се надяват, че някой турчин или арабин ще ги позлати, само защото са му правили компания, си е направо тъпотия.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Brian

Мнение от Brian »

AlShu написа:
Ми да не е лъжа?
Жените ни са курви...евтини и тъпи...чалга фиешъна, също има пръст в това, но всичко идва предимно от това, че смятат всеки чужденец е богаташ и глупак, който си раздава парите само заради някоя и друга усмивка...То не че и ние сме стока, ама да се надяват, че някой турчин или арабин ще ги позлати, само защото са му правили компания, си е направо тъпотия.
Горчивата истина! За съжаление наистина името ни не се споменава много с добро в тази насока по света. Бил съм в Англия и знам там на какво мнение са за нас.
Единственото, което искам е.... ТЯ
----------

Мнение от ---------- »

Е те тия са изтрещели курветини копиле. :P
Аватар
Били

Мнение от Били »

Ся го гледах за втори път. Тия трябва да са еволюирали чалгари, щото са открили MovieMaker :shock:
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Иначе момичетат стават колкото да ги оправиш и да ги заебеш. Иначе - какво очаквате, това е България все пак. Всички се състезават, кой ще се изкара по-голямо говедо... То вече аз на тая простотия започнах да свиквам ... ужас.
ИзлАгация не идва от глагола "лъжа",ами от глагола "излАгам се" и се пише излАгация,умнико.
Сори за офтопика,ама някой като греши,вижда,че греши и пак държи на грешката си,много ме дразни.
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

Lord of the dreams написа:...
Джони, това с правописа го изяснихме 132312312 страници назад. Сми, некво тегаво става, човек като ти чете постовете:>
:flipFinger:
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Sirius написа:
Lord of the dreams написа:...
Джони, това с правописа го изяснихме 132312312 страници назад. Сми, некво тегаво става, човек като ти чете постовете:>
Сори пич :oops:
Онтопик:Верно тая с белите гащи,дето и бъркаха в задника,е хубава :D ,ама другите за нищо не стават.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

бойна задача : намерете как се казва тая, дека живее и как й е скайпо !
джумерки
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

Хаха чук клипче! жалкото в случая е не момичето, а че момчетата са толкова тъпи.
А като цяло подобни ситуации стават на повечето купони така че кво сички се възмущавате? Да не мислите че в чужбина живеят само монахини ? Ми не - алкохола е алкхол и хормоните са хормони на сякаде :)
Аватар
Били

Мнение от Били »

Кире_Гръчата написа:бойна задача : намерете как се казва тая, дека живее и как й е скайпо !
оди да питаш Пешо, ке ти каже
Cyrax написа:Хаха чук клипче! жалкото в случая е не момичето, а че момчетата са толкова тъпи.
А като цяло подобни ситуации стават на повечето купони така че кво сички се възмущавате? Да не мислите че в чужбина живеят само монахини ? Ми не - алкохола е алкхол и хормоните са хормони на сякаде :)
Ми то хормоните са хормони, ама при копони с не преобладващо чалгарско присъствое не съм видял таквиа "пичове". Тук идва и темата, ч ене всички чалгари са некъдърни "селяни"
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Ако бях там и знаех че щеше а бъде пуснато в YouTube.
Щях да строшя камерата ,да им тегля по една псувня и да си замина.
Хич такива евтин и курвички не ми трябват.
Имам си приятелка, която ме обича и изобщо не мяза на тея.
Красива, не слуша чалга (слуша Godsmack :P ),не е "фие'шънка" и е отличничка.
Тези курвета да си ебът майката.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

ще ме прощавате, ама... добре бе, ДА МУ ЕБА МАЙКАТА СЕЛСКА, не мое ли да разберете па вие дееба майка му че НЕКОИ ХОРА ПРОСТО ГИ ОТВРАЩАВА ТВА НЕЩО БЕ !?!?!? у нето големите ебачи излезнахте ви еба у тъпите селяндури - аре ебете си пичката, като сте толко загорели и не мое си направите две чекии за един ден и да ви се кротне загорялото тийн съзнание - аз па предпочитам цел ден ДА СЕ ПОТЯ КАТО СВИНЯ , ДА НАДУВАМ САТИРИКОН , ДА МИ СЕ ПИЛИ ГЛАВАТА ОТ "ЖИЦА" . Аре ебете се у келешите, писнало ми е, само Сириус (шефе, не че нещо...) ви зададе тон и веднага се пречупихте.
Публикувай отговор