Селяния/виж първа страница
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
абе всеки с всякоя.Кире_Гръчата написа:по таа логика оня требеше да изчука ПЕШО , нали така ?Sirius написа:Ще се изчукам със собственика на монетите и ще ги взема и трите ;PКире_Гръчата написа:добре бе, геле, на масата имаш една златна, една сребърна и една медна монета .... коя че земеш ?
кой къде фане и завари да завре.
после ще се уточнява чие отверстие е точно и за какво служи.
Важното е секса да клати феса.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Очевидно не си изгледал цялото клипче. Аз се пресилих и съжалявам.Sirius написа:Тия колко са пропаднали в музикално отношение ... и пак бих ги чукал всичките, без прошка.
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Мr.Anderson
Господи спаси ме !!Кире_Гръчата написа:С КАМШИКА НАКАЖИ МЕSirius написа:ВЪВ ВОДКА УДАВИ МЕ !Кире_Гръчата написа: В РЕЙНДЖЪР ПРЕВЪРНИ МЕ !
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
погледах как 3 непълнолетни се мъчат да денсят. Едната от тях се клатеше все едно имаше вграден вибратор ебати, ма и трите бяха с добри задничета, викам си, седи ся, така и така е топло за секс, а и "дилърките" ми ги няма - една на море, друга в Полша (майка й бее, ще се върне яко experienced...) и КУР нали , дай поне да изплакнем очите. Стигнах до някакъв грозен дебил и осъзнах житейската си грешка - гледам клипче - ебавка. Мамавидеба беееее . Затворих го и си останах с мръсния спомен за трите девойки от началните сцени. Та за тях ми е думата - ако не са минали 16, дай ми ги, да видиш содомизъм в действие. Затова да си кажа, не съм го гледал до края.
И онова за вас и синдрома "Гроздето е кисело" го имам предвид напълно сериозно![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
И онова за вас и синдрома "Гроздето е кисело" го имам предвид напълно сериозно
Мне точно. Трябва да е чалгарка с всички произтичащи от това обстоятелства - приличен външен вид и тъпота, за да си легне с мен, както и да я държа в постоянна зависимост - да й правя услуги, изплащащи се със съвместен сексуален живот. И бтв е сАкато, ма заеби, то така и така сме изциклили всинца...EvilHead написа:Куцо , Кьораво , Съкато с дупка ли е .. злато !Sirius написа:Тия колко са пропаднали в музикално отношение ... и пак бих ги чукал всичките, без прошка.
- Wile E. C.
Sirius написа:погледах как 3 непълнолетни се мъчат да денсят. Едната от тях се клатеше все едно имаше вграден вибратор ебати, ма и трите бяха с добри задничета, викам си, седи ся, така и така е топло за секс, а и "дилърките" ми ги няма - една на море, друга в Полша (майка й бее, ще се върне яко experienced...) и КУР нали , дай поне да изплакнем очите. Стигнах до някакъв грозен дебил и осъзнах житейската си грешка - гледам клипче - ебавка. Мамавидеба беееее . Затворих го и си останах с мръсния спомен за трите девойки от началните сцени. Та за тях ми е думата - ако не са минали 16, дай ми ги, да видиш содомизъм в действие. Затова да си кажа, не съм го гледал до края.
И онова за вас и синдрома "Гроздето е кисело" го имам предвид напълно сериозно
Мне точно. Трябва да е чалгарка с всички произтичащи от това обстоятелства - приличен външен вид и тъпота, за да си легне с мен, както и да я държа в постоянна зависимост - да й правя услуги, изплащащи се със съвместен сексуален живот. И бтв е сАкато, ма заеби, то така и така сме изциклили всинца...EvilHead написа:Куцо , Кьораво , Съкато с дупка ли е .. злато !Sirius написа:Тия колко са пропаднали в музикално отношение ... и пак бих ги чукал всичките, без прошка.
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Ебем ви претенциите! Сичко с пулс, а и някои неща без, става за ебня :Д
Тая с белите гащии... добър задник, подкрепям. Развратна душица, няма лошо- разни хора, разни интереси
Не знам кви сте и за кви се мислите, че намирате кусури на благинката в ютюб. Пък няма кво да се излагаме- такава си е истината в България.
Тая с белите гащии... добър задник, подкрепям. Развратна душица, няма лошо- разни хора, разни интереси
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Лично аз не видях нищо чак толкова аутрейджъс. Танцуваха си, дори не на чалга, а на някакво горе-долу приятно р'н'б парче. Това че ги е треснал яко хормона и че момчетата бяха твърде големи пънове, че да танцуват с тях беше причината за по-"вулгарните" моменти. И все пак, нищо ненормално и неестествено.
Ебати моралистите дето се извъдихте.
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Морал ис май мидъл неймSneakyDude написа:Лично аз не видях нищо чак толкова аутрейджъс. Танцуваха си, дори не на чалга, а на някакво горе-долу приятно р'н'б парче. Това че ги е треснал яко хормона и че момчетата бяха твърде големи пънове, че да танцуват с тях беше причината за по-"вулгарните" моменти. И все пак, нищо ненормално и неестествено.
ПП : извод всеки на драго сърце би оправил оная с белите гащи .. а другите ?!
Aber selbst nachdem ich dass zugebe

|
|
|