Селяния/виж първа страница
- Canis Lupus
-
Алминаторa10322
Ами те не само че са курви-те са и грозни.
Не знам,но според вас-яки ли са?
Защото аз познавам в пъти по-красиви момичета,които не са курви.
Тези са откровено грозни-явно господ е бил пиян,когато ги е правил.
От друга страна това ми даде идея за следващия ми рожден ден
И без това от догодина ще съм в клас с 20 момичета
Не знам,но според вас-яки ли са?
Защото аз познавам в пъти по-красиви момичета,които не са курви.
Тези са откровено грозни-явно господ е бил пиян,когато ги е правил.
От друга страна това ми даде идея за следващия ми рожден ден
И без това от догодина ще съм в клас с 20 момичета
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Абе вие какви сте бе, ебати.
Покажеш им съвсем прилични момичета, ставащи за няколко тръби и няколко кротки изчуквания и се започва " Те са курви", "Те са откровено грозни" и т.н. и т.н. Ебати, започнах да си викам тука омг бееее тия с извънземни ли излизат, що за жени чукат тия и накрая като ви видя гаджетата (тия от вас, дето са се преебали) или па некви яки познати... ми то вампир ебати, да го срещнеш след залез слънце ще опищиш орталъка, че си се натресъл на некви нови форми на живот... Аре спрете се бе, пичое неземни.
Покажеш им съвсем прилични момичета, ставащи за няколко тръби и няколко кротки изчуквания и се започва " Те са курви", "Те са откровено грозни" и т.н. и т.н. Ебати, започнах да си викам тука омг бееее тия с извънземни ли излизат, що за жени чукат тия и накрая като ви видя гаджетата (тия от вас, дето са се преебали) или па некви яки познати... ми то вампир ебати, да го срещнеш след залез слънце ще опищиш орталъка, че си се натресъл на некви нови форми на живот... Аре спрете се бе, пичое неземни.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
омгOrange.LabeL написа:Lucky you..Алминаторът написа: ....И без това от догодина ще съм в клас с 20 момичета
Нидей така бе найш ко е да си само с гърли в класът ?! пфф 90% от 5 момчета в класа ми изпедерестяха..
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Случайно да забеляза , че момчетата се дървеха само на тая дето имаше гнездо на главата ... сфаляне на гащите , бъркане в тях , опъване на ремъците ... Другите може да не са толкова пияни и да са яко грозни или пък просто само тая с неста на главата е курве? Пост за разсъждениеOrange.LabeL написа:Говорете каквото искате,но на тая с белите гащички газот и беше арен.
Aber selbst nachdem ich dass zugebe

|
|
|