Автор |
Съобщение |
Волхов
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 00:57
Оставете кафенетата и прочие,има места за чалга и за Heavy...гарантирам,въпроса е до човека,до начина на мислене и начина на живот...
Кой каквото харесва да слуша - там да си ходи или да си стои у тях...преди(3-4 години) в компанията
бяхме само метали,с дълги коси,вериги и кубинки - и се държахме,замислете се:
Защо хората не се ебават с металите,а само дрънкат,че били друсалки и педали?
Защото металите се държат и винаги са заедно....
Тук (във форума)пишат и хора от Русе - ако някой помни преди години боят м/у металите и циганите...
Още от бившите "аверчета" имат условни...
Зависи дали говорите и засягате музиката или начина на мислене и живот...защото на мен ми се струва,че на там отиват нещата - пишете си за различни хора и интереси...не само за музика...
КаБум-КаБоНба
___________________________________ EViL iS LiVE
|
|
|
|
|
NevaBrood
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 01:04
Разполагам с достатъчна търпимост към чалга и подобни. Сега съм зациклил Оnline на sensegenerate.fm - доста качествено техно пускат.
Не се налага да въртя едно и също в winamp-a. Пък и в сносните кафенета не пускат 4алга!
PS: Как да си пия първото кафе за деня на чалга или яко HEVY? Не се връзва.
___________________________________ Name the price...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 01:16
TheGuardian написа: Добре, ама... К'во слушате, като се напиете? Rob Zombie?!
Hammer Smashed Face.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 01:29
Orange.LabeL написа: blablabla.... Tiesto,Armin Van Buuren,Victor Calderone,Tomcraft... blablabla
Deep underground. Пхахах. Айде поздрав с Cirez D - Tigerstyle (Original Mix). И ако ми кажеш кой известен DJ и продуцент се подвизава под този ник без да ползваш гугъл - евала.
@ слим_к, ок, понасям чалгата, не съм чак толкова против. Не ми харесва, но я изтрайвам. Ама да отида на дискотека и понеже съм в малък град - няма голям избор и да отида и да почна да слушам гергани, камелии, ивани етц. с леки прекъсвания за да чуя другите цигани - п диди и елиша колс (май така беше), за каква търпимост може да става въпрос. Скапва ти се настроението от всякъде.
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 01:37
Nordvargr написа: TheGuardian написа: Добре, ама... К'во слушате, като се напиете? Rob Zombie?! Hammer Smashed Face.
Батальона ако сме голяма компания, Борис Дали-Пиян, ако сме още по-голя компания. Иначе след 2-3 бири>>>Sex Pistols, The Exploited, Linkin park...
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 01:43
Евала на майка ми че ми отвори очите за Pink Floyd...
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 07:42
Апф, заблудени сте много. Някой ден ще се удавите в собствената си слепота(О.О) и бяс. Единственото стойностно мнение до сега, е на Слим_k, който ми е интересно в коя чалготека е бил на бала :Р (аз бях в НАЙ :Р). Търпимост и толерантност, широк кръгозор и разни други такива благинки ще ви издигнат на едно по-високо човешко ниво. Продължавате ли така, ще останете прости ограничени и заблудени дечица и няма да с йота по-различни от мазния чалгар Пешо, който слуша Кондьо и псува металите. шанс.
Edit за тия 2мата долу:
педеразии ;р 1155. Euromasters - [Rotterdam Nonstop Mega Hard Mix #02] Amsterdam Waar Lech Dat Dan
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 07:44
аааа xide, ноо е яко като се почнат азис, камелия, ивана, рандом чужда шитня.. аз чуждите ги мразя повече и от българските..
иначе .. у нас търпимост има.. стига да не е някоя габа от моя страна, наште го изтърпяват, и аз слушам чалгата на майка ми..
уан биг хепи фемили
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 07:44
xide написа: Orange.LabeL написа: blablabla.... Tiesto,Armin Van Buuren,Victor Calderone,Tomcraft... blablabla Deep underground. Пхахах. Айде поздрав с Cirez D - Tigerstyle (Original Mix). И ако ми кажеш кой известен DJ и продуцент се подвизава под този ник без да ползваш гугъл - евала. @ слим_к, ок, понасям чалгата, не съм чак толкова против. Не ми харесва, но я изтрайвам. Ама да отида на дискотека и понеже съм в малък град - няма голям избор и да отида и да почна да слушам гергани, камелии, ивани етц. с леки прекъсвания за да чуя другите цигани - п диди и елиша колс (май така беше), за каква търпимост може да става въпрос. Скапва ти се настроението от всякъде.
Ами тове попринцип е Eric Prydz,но през по голямата част от кариерата си се подвизава като Cirez D.Мисля,че из Азия и западните страни се подвизаваше така,но не съм сигурен.Поправи ме ако греша Как мога да не зная Knockout
Поздрав: 012. Klubbhoppers - [DJ Collection Pumping House (BCS1374) #16] Electronic Life (DJ E-Maxx Remix)
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 08:05
Били написа: Батальона ако сме голяма компания... Чуй на Scorpions - White Dove, оригинала с който тия селяни дето пеят там за уволнения и простотий са се подиграли.
Иначе ми е през Онзи какво слушат другите, и два пъти какво се пуска по кафетата, важното да слушам това което на мен ми харесва. Често ходя по заведения и ако не ми хареса музиката, просто не обръщам внимание. А и много пъти ми се е искало да пускат нещо което харесвам, а не разни чалгий, но не зависи от мен.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 08:09
Nightwisher написа: Били написа: Батальона ако сме голяма компания... Чуй на Scorpions - White Dove, оригинала с които тия селяни дето пеят там за уволнения и простотий са се подиграли. ...
Култов рабирач си ти...
Айде оригинала да е на Omega а песена да е "The Girl With The Pearl's Hair"
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 08:16
Pеnnywise написа: Култов рабирач си ти... Айде оригинала да е на Omega а песена да е "The Girl With The Pearl's Hair" Хм... не съм я чувал. Както и да е. Варианта на Scorpions определено по ми харесва...
Edit: Да, прав си, грешката е моя.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 08:28
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 11:06
Dubito, ergo cogito, ergo sum.
Но защо да си обременявам мозъка, като мога да повярвам на това което Пешо е казал за метАлите/пънкарите/рапърите и т.н.?
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 14:14
Чалгата и "хората", които я правят заслужават само и единствено бавна и мъчителна смърт.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 15:31
Аз лично предпочитам да си пусна да слушам някоя по-фолк песен пред това некъв намацан с ТОН грим по лицето си и с косица, дето да си я изтиска малко в една тавичка, би могъл да изцеди достатъчно мазнина да си изпече баница да ми крещи в ухото. Наблягам на КРЕЩИ, щото тва, дето го правят така наречените death метълисти не е пеене, каквото и да ми говорите!
Permission да ме бесите и колите ся granted
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 15:35
Хикс написа: Аз лично предпочитам да си пусна да слушам някоя по-фолк песен пред това некъв намацан с ТОН грим по лицето си и с косица, дето да си я изтиска малко в една тавичка, би могъл да изцеди достатъчно мазнина да си изпече баница да ми крещи в ухото. Наблягам на КРЕЩИ, щото тва, дето го правят така наречените death метълисти не е пеене, каквото и да ми говорите! Permission да ме бесите и колите ся granted
ХАХАХаХАХА. А чалгарките не са намацани с тон грим, не са с дълги мазни руси коси (преобладаваща част), не са с тонове силикон и не печелят пари само от външния си вид, така ли?
П.п. Щом мислиш, че death металистите не пеят, значи не чуваш. Може да слушаш, но не чуваш.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 15:47
Zero-Blade написа: Хикс написа: Аз лично предпочитам да си пусна да слушам някоя по-фолк песен пред това некъв намацан с ТОН грим по лицето си и с косица, дето да си я изтиска малко в една тавичка, би могъл да изцеди достатъчно мазнина да си изпече баница да ми крещи в ухото. Наблягам на КРЕЩИ, щото тва, дето го правят така наречените death метълисти не е пеене, каквото и да ми говорите! Permission да ме бесите и колите ся granted ХАХАХаХАХА. А чалгарките не са намацани с тон грим, не са с дълги мазни руси коси (преобладаваща част), не са с тонове силикон и не печелят пари само от външния си вид, така ли? П.п. Щом мислиш, че death металистите не пеят, значи не чуваш. Може да слушаш, но не чуваш.
От колко години се занимаваш с музика? Ама професионално? Абсолютен бас хващам, че аз знам много повече за пеенето от тебе! Адски повече! Сега ще ми кажеш и че Ъпсурт пеят и просто ще ти се измея с право в лицето!
П.п
за чалгарките - да предпочитам тях да гледам, поне хващат окото, въпреки че не си бих купил билет за нечии техен концерт.
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 15:50
Просто е едно уникално и неповторимо пеене, възприемано трудно от нетренираното ухо, което си съществува само за себе си, без да имат значение останалите начини на използване на човешките гласни струни.
Нарича се грухтене. Малко хора го правят както трябва. Karl Sanders е един добър пример, но само един. Има и по-добри, но аз не съм особено запален фен на дета, тъй че повече сполучливи примери няма да мога да дам. Бих направил множество определения за смисъла на този тип пеене, обаче докато не се разбере от този, който не го разбира, ще звучи просто като поредното смешно и позьорско и неподходящо цопнато философско умотворение на някъв си пропаднал там метъл, дето демонстрира псевдо-интелектуализма си с три, четири и повечесричкови думи. (примерно аз)
Кой ще се изсере сега за смисъла на пеенето ? Трябва акъл... и слушане. Не е нужно преслушване, "отвращаване" и прочие детски подходи към музиката. Вижте, Zero-Blade, който аз много уважавам заради музикалните му вкусове и музиката, която прави, каза едно много важно нещо в един негов пост по-рано днес:
"Истинската сила може да бъде намерена само във тежката, спиритуална музика, леките и лигави неща не предоставят нищо освен някакво безмислено дрънкане." Важи за секви музики - метъли, електронни, пънкове и т.н., отворете википедия да проверите колко много са, аз не ги знам всичките. Па айде достатъчно. :Р
Поздрав:
The Who - My Generation.
I HOPE I DIE BEFORE I GET OLD
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 16:01
Хикс написа: Аз лично предпочитам да си пусна да слушам някоя по-фолк песен пред това некъв намацан с ТОН грим по лицето си и с косица, дето да си я изтиска малко в една тавичка, би могъл да изцеди достатъчно мазнина да си изпече баница да ми крещи в ухото. Наблягам на КРЕЩИ, щото тва, дето го правят така наречените death метълисти не е пеене, каквото и да ми говорите! Permission да ме бесите и колите ся granted
IGNORANCE IS BLISS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|