Какво си купихте (за) последно ?

Нещата от живота
Аватар
Били

Мнение от Били »

кофти кола плюс кофти- кекс
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Readonly написа:Бренекье :О

Btw, грозни хора сте бе. Цигари, бози, на майка ти питката.. земете си нещо сладко с тез пари.

Или още по-добре, живейте как ви е угодно ^^
Народен локум :О .

Шефе че си призная - сапуно сам си го направих и си га купих от фабриката да ме не питат дека са им роднините :о .
paev

Мнение от paev »

Лют'ница и 'леб
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Кебабчета, не ги ядох само аз.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Алминаторът написа:...поне да се различавам от масата...
"Аз саам си избрах таази съдба -
веечната черна овца!" :metal:
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Бира Хайнекен :) .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
NevaBrood

Мнение от NevaBrood »

BG Солети и ММ с бира за мезе :113:
Name the price...
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

А бе Далас не мислиш ли че тоя MetalGearRex е малко тъп аааааааааа
Агхахахахахах ,това си го спомням :lol: :lol: :lol:
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Сори че се включвам в кавгата, не би трябвало, но съм слънчасал и по тая причина не мога да се сдържам. Сега ще направя нещо, което е лудост за повечето от вас. Да, ще крякна в защита на Алминатора.

Алми, вярно е това за първите постове, което ти го казва Оранжевия етикет. На почти всеки те са били ДЕБИЛНИ (включая най-вече моите), та не може да се съди по тях за човека. В началото всеки е бил ламер. После ако си остане такъв, добре, ама ако не - що ти е да го хейтиш?

Като прочетох, че си искал да промениш форума (да го "алминираш" ли искаш?), е искам да ти кажа, че се хванах за главата, за да не се пръсне. Разбери, има някои неща, които са просто невъзможни. Да, и аз искам - по-скоро бих искал - да променя някои неща в този форум, ама как си представяш ти аз да сменя манталитета на 8723569081346513465314584319613406813 души? Вярно, има много простотия в този форум, просто не се оставяй тя да те претопи. Казвам ти го, защото доколкото съм видял от теб, има моменти, в които мозъкът ти работи. Немалко при това. А с тези "Зле си - Ти си зле" ми напомняш една юзърка, наречена blood_elfka. Наистина само да повтаряш като папагал е проява на ввторокласник, която не ти отива. Измисли някакви по-оригинални реплики..

Имало е случаи, когато и аз съм те обиждал и критикувал. Това е било, когато си казал някоя върховна простотия. Нормално е, всеки го прави, особено на 14 (не го приемай като обида:) ). Ще кажат, че съм голосолвен. Затова давам пример: темата "Прасе в Мюзик Айдъл". Искрено те моля за извинение, ако някога съм прекалил с обидите.

Защото, както казах, постовете ти определено не са само простотия. Или всички форумци сте големи актьори, или наистина не разбрахте иронията на Алминатора в теми като "10-те Божи заповеди на ПИЧА" и наскоро пуснатата "Мойту стихутвурение" в Творческия форум. Ако не сте забелязали, той има идеален правопис. НО вие веднага се нахвърлихте да го хапете за "грешките", които той беше направил нарочно, защото очевидно му е писнало от цялата неграмотщина в този форум и извън него. Същото беше и със "Заповедите". Иронията беше тънка. И вие не я разбрахте.

Затова оставете Алминатора на мира и когато напише нещо свястно, първо се помъчете да го проумеете и после го плюйте "колко е тъп и зле." А ти, Алми, понамали простотиите. Като гледам, вече си позапочнал. :wink:

Ай стига офтопик от мен за днеска.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Аватар
Волхов

Мнение от Волхов »

Tоny написа:ММ > all Близо 5 години го пуша, не смятам и да го сменям :)
Съгласен съм с теби 100%+ ... макар,че го пуша от около две години и нещо и нямам твоя стаж :)
EViL iS LiVE
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

А точно това се опитвам и аз да му кажа с мойте критики.Той не може да се осъзнае.Има акъл в главата само трябва да го исползва в правилната посока.С тази "Алминаризация" на форума няма да постигнеш нищо освен хейт и ругатни.Не е правилно това,което прави.Така с този статус винаги ще има хейт около теб.Виж аз.Не знам с какво толкова съм показал че съм тъп и такива работи и че правя дебилни постове...Колкото и да се опитвам да се харесам не става.Някои казват "А,бе какво те ебе?Това е само един форум,кво те интересува какво мислят за теб?" Е да,ама не.Пиша тук,прекарвам голяма част от времето си тук и искам всички да са с добро мнение за мен.Явно твърде зле съм се представил отначалото...

Е както и да е.
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Orange.LabeL, виж, не е важно началото. Нито края... важен е самият път. :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Трева ( вчера вечерта ) .

бтв не такава за пушене , а изкуствена ( пластмасова ) украсяваме вилЪта с нея :) .
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

фанта с капачка
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

The Chameleon написа:Orange.LabeL, виж, не е важно началото. Нито края... важен е самият път. :)
Знам и за това се опитвам да се задържа на него.Трудно,но лека,по лека се надявам да стане :)
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
Sashakiss®
Обратна връзка:

Мнение от Sashakiss® »

Едно сокче "Фибела" Банан
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Никът е откраднат написа:Едно сокче "Фибела" Банан
Е ТАКИВА ПО 3 НА ДЕН ПИЯ !
джумерки
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

The Chameleon написа:Orange.LabeL, виж, не е важно началото. Нито края... важен е самият път. :)
ПЪТЬО Е ВАЖЕН!!! СЛУШАЙТЕ ГА!

П.С.
Лека нощ.
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Хмм... за последно... Наех си пейнтбол маркер и си купих 150 топчета... Играх час и нещо... Една от най-разумните ми инвестиции от много време насам 8)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Edwin Odesseiron

Мнение от Edwin Odesseiron »

2 кутии червен вайсрой
I'm busy, okay? I'm busy!
Публикувай отговор