Автор |
Съобщение |
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 15:28
Най-добър съм по информатика, яко ма'ам cs и по предметите, по които учителите отсъстват.. доста професионално, с тежка крачка и бело боро фас в устата се запътвам към 'адмирала'.. 33ег знае защо. hail!1
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 15:54
Vermic написа: Дигнете още 20 теми.
За да станем ретро форум.
Някакъв проблем,нищожество?
По темата-български,история,математика,английски
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 16:59
Алминаторът написа: Vermic написа: Дигнете още 20 теми.
За да станем ретро форум. Някакъв проблем,нищожество? По темата-български,история,математика,английски
Лами.О лами,О лами,О лами лами блу каде се скри о лами лами.
Ламинаторе лапенце млъкни!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 17:08
Алминаторът написа: Vermic написа: Дигнете още 20 теми.
За да станем ретро форум. Някакъв проблем,нищожество? По темата-български,история,математика,английски
Не се гледай в огледалото...
Математика(Алгебра и Геометрия)
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 18:21
Ми аз имах 7 шестици по география втория срок, ама оценките не показват кой колко знае, защото всичко с тях е толкова субективно, заради учителите и учениците, всички с тяхното държане, поведение и външност... много може да се говори...
Та География, история и немски съм най-добре. Гласувам за немски, че и най- си ми харесва
Опа, добавям и литература (не толкова български, щото при него не се изискват да се пишат интерпретативни съчинения)
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 19:35
Ако още някои ми каже , че немския е тъп-да ми цуне кура . Толкова ви е акъла, като сте некадърни, си маайте английския само .
Освен немски дзвЕр съм по информатика, БЕЛ, история, биология физическо, икономика(ако се брои).
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 22:47
Най-съм силен по английски и той най ми харесва,макар че по всичко имам 6.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 22:49
THE KING OF TIME написа: Ако още някои ми каже , че немския е тъп-да ми цуне кура . Толкова ви е акъла, като сте некадърни, си маайте английския само . Освен немски дзвЕр съм по информатика, БЕЛ, история, биология физическо, икономика(ако се брои).
JA! DEUTSCLAND ÜBER ALLES!!!
иначе освен немски - биология, химия, физика
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 22:49
Химия, Английски и Биология. Останалото да ми яде папардука.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 22:51
Lord of the dreams написа: Най-съм силен по английски и той най ми харесва,макар че по всичко имам 6.
В 6 клас и аз имах 6 по всичко.Всичко се променя като пораснеш
Иначе и аз по английски.Я да видя имаше ли някой в гимназия подготве 8 клас тази година да каже как се справи с изпитите по английски.
Аз на писмения имам 5.10,а на устния 6.00
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 22:53
Orange.LabeL написа: Lord of the dreams написа: Най-съм силен по английски и той най ми харесва,макар че по всичко имам 6. 8) В 6 клас и аз имах 6 по всичко.Всичко се променя като пораснеш :wink: Иначе и аз по английски.Я да видя имаше ли някой в гимназия подготве 8 клас тази година да каже как се справи с изпитите по английски. Аз на писмения имам 5.10,а на устния 6.00 8)
Аз като бях 8 клас имах 5, 95 на изпита в английската, устен нямаше. Може би 'щото цяла година все едно под лупа са ни гледали всите експонати... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 22:56
Еми машина си.Аз цела година спим по чиновете отзад.Изпита беше бая лесен,аз очаквах да имам поне над 5.50,но от мързела нема отърваване.Се едно и с тройка да бех минал нема проблеми,Лошото е,че сега пт 9 клас ще учиме всички разказвателни предмети на английски език..Това и в английските гимназии го нема бе!
2RO UBER SKOOL !!11!!11
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 22:58
Orange.LabeL написа: Еми машина си.Аз цела година спим по чиновете отзад.Изпита беше бая лесен,аз очаквах да имам поне над 5.50,но от мързела нема отърваване.Се едно и с тройка да бех минал нема проблеми,Лошото е,че сега пт 9 клас ще учиме всички разказвателни предмети на английски език..Това и в английските гимназии го нема бе!
2RO UBER SKOOL !!11!!11
Има го, спокойно. Как мислиш, че е тука? ;р
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 23:00
Varggoth написа: Orange.LabeL написа: Еми машина си.Аз цела година спим по чиновете отзад.Изпита беше бая лесен,аз очаквах да имам поне над 5.50,но от мързела нема отърваване.Се едно и с тройка да бех минал нема проблеми,Лошото е,че сега пт 9 клас ще учиме всички разказвателни предмети на английски език..Това и в английските гимназии го нема бе!
2RO UBER SKOOL !!11!!11 Има го, спокойно. Как мислиш, че е тука? ;р
Еми не знам.Учителките се хвалят че нащо даскало било УБЕР...За жалост нямам приятели из английските гимназии и не съм много компетентен.
Но съм сигурен,че догодина ще бъде шит.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 23:01
Orange.LabeL написа: Varggoth написа: Orange.LabeL написа: Еми машина си.Аз цела година спим по чиновете отзад.Изпита беше бая лесен,аз очаквах да имам поне над 5.50,но от мързела нема отърваване.Се едно и с тройка да бех минал нема проблеми,Лошото е,че сега пт 9 клас ще учиме всички разказвателни предмети на английски език..Това и в английските гимназии го нема бе!
2RO UBER SKOOL !!11!!11 Има го, спокойно. Как мислиш, че е тука? ;р Еми не знам.Учителките се хвалят че нащо даскало било УБЕР...За жалост нямам приятели из английските гимназии и не съм много компетентен. :lol: Но съм сигурен,че догодина ще бъде шит.
Мно' ясно, 9 клас е неповторим шит.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 23:01
@Orange.LabeL
Абе и аз така си мислех за 9-ти клас във Френската :Р Че ше е много шит и не знам си кво Същия айляк беше.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 23:04
Еми аз се прецаках да ида в такова даскало.Има подготвителна,през тази година си живееш животчето,ходиш само за фън и да наваксваш със спането,но после в 9клас ти го изкарват през газот.
Требваше да ходя в некой техникум,нема подготвителни,ама после е по-лесно.
А догодина че учим и немски.Край.
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 23:31
Български Език/История/Литература/Английски език.
Ебах го...Тази година почвам да уча френски.Май ще правя дудуци на директора
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2007 23:34
Английски.
А по немски никакъв ме няма.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юли 2007 07:19
География , Билогия
Lonely ArchAngel и аз съм така по немски
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|