По кой предмет сте най-добре?
-
Vermic написа:Дигнете още 20 теми.
За да станем ретро форум.
Някакъв проблем,нищожество?
По темата-български,история,математика,английски

"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Ми аз имах 7 шестици по география втория срок, ама оценките не показват кой колко знае, защото всичко с тях е толкова субективно, заради учителите и учениците, всички с тяхното държане, поведение и външност... много може да се говори...
Та География, история и немски съм най-добре. Гласувам за немски, че и най- си ми харесва
Опа, добавям и литература (не толкова български, щото при него не се изискват да се пишат интерпретативни съчинения)
Та География, история и немски съм най-добре. Гласувам за немски, че и най- си ми харесва

Опа, добавям и литература (не толкова български, щото при него не се изискват да се пишат интерпретативни съчинения)
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
- Обратна връзка:
Ако още някои ми каже , че немския е тъп-да ми цуне кура
. Толкова ви е акъла, като сте некадърни, си маайте английския само
.
Освен немски дзвЕр съм по информатика, БЕЛ, история, биология физическо, икономика(ако се брои).

Освен немски дзвЕр съм по информатика, БЕЛ, история, биология физическо, икономика(ако се брои).
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Най-съм силен по английски и той най ми харесва,макар че по всичко имам 6. 

а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
THE KING OF TIME написа:Ако още някои ми каже , че немския е тъп-да ми цуне кура. Толкова ви е акъла, като сте некадърни, си маайте английския само
.
JA! DEUTSCLAND ÜBER ALLES!!!
иначе освен немски - биология, химия, физика
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
-
- Цар
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Lord of the dreams написа:Най-съм силен по английски и той най ми харесва,макар че по всичко имам 6.
В 6 клас и аз имах 6 по всичко.Всичко се променя като пораснеш

Иначе и аз по английски.Я да видя имаше ли някой в гимназия подготве 8 клас тази година да каже как се справи с изпитите по английски.
Аз на писмения имам 5.10,а на устния 6.00

-
- Цар
- Обратна връзка:
Orange.LabeL написа:Lord of the dreams написа:Най-съм силен по английски и той най ми харесва,макар че по всичко имам 6. 8)
В 6 клас и аз имах 6 по всичко.Всичко се променя като пораснеш :wink:
Иначе и аз по английски.Я да видя имаше ли някой в гимназия подготве 8 клас тази година да каже как се справи с изпитите по английски.
Аз на писмения имам 5.10,а на устния 6.00 8)
Аз като бях 8 клас имах 5, 95 на изпита в английската, устен нямаше. Може би 'щото цяла година все едно под лупа са ни гледали всите експонати... ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
- Обратна връзка:
Еми машина си.Аз цела година спим по чиновете отзад.Изпита беше бая лесен,аз очаквах да имам поне над 5.50,но от мързела нема отърваване.Се едно и с тройка да бех минал нема проблеми,Лошото е,че сега пт 9 клас ще учиме всички разказвателни предмети на английски език..Това и в английските гимназии го нема бе!
2RO UBER SKOOL !!11!!11
2RO UBER SKOOL !!11!!11

-
- Цар
- Обратна връзка:
Orange.LabeL написа:Еми машина си.Аз цела година спим по чиновете отзад.Изпита беше бая лесен,аз очаквах да имам поне над 5.50,но от мързела нема отърваване.Се едно и с тройка да бех минал нема проблеми,Лошото е,че сега пт 9 клас ще учиме всички разказвателни предмети на английски език..Това и в английските гимназии го нема бе!
2RO UBER SKOOL !!11!!11
Има го, спокойно. Как мислиш, че е тука? ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
- Обратна връзка:
Varggoth написа:Orange.LabeL написа:Еми машина си.Аз цела година спим по чиновете отзад.Изпита беше бая лесен,аз очаквах да имам поне над 5.50,но от мързела нема отърваване.Се едно и с тройка да бех минал нема проблеми,Лошото е,че сега пт 9 клас ще учиме всички разказвателни предмети на английски език..Това и в английските гимназии го нема бе!
2RO UBER SKOOL !!11!!11
Еми не знам.Учителките се хвалят че нащо даскало било УБЕР...За жалост нямам приятели из английските гимназии и не съм много компетентен.

Но съм сигурен,че догодина ще бъде шит.

-
- Цар
- Обратна връзка:
Orange.LabeL написа:Varggoth написа:Orange.LabeL написа:Еми машина си.Аз цела година спим по чиновете отзад.Изпита беше бая лесен,аз очаквах да имам поне над 5.50,но от мързела нема отърваване.Се едно и с тройка да бех минал нема проблеми,Лошото е,че сега пт 9 клас ще учиме всички разказвателни предмети на английски език..Това и в английските гимназии го нема бе!
2RO UBER SKOOL !!11!!11
Еми не знам.Учителките се хвалят че нащо даскало било УБЕР...За жалост нямам приятели из английските гимназии и не съм много компетентен. :lol:
Но съм сигурен,че догодина ще бъде шит.
Мно' ясно, 9 клас е неповторим шит.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Еми аз се прецаках да ида в такова даскало.Има подготвителна,през тази година си живееш животчето,ходиш само за фън и да наваксваш със спането,но после в 9клас ти го изкарват през газот.
Требваше да ходя в некой техникум,нема подготвителни,ама после е по-лесно.
А догодина че учим и немски.Край.
Требваше да ходя в некой техникум,нема подготвителни,ама после е по-лесно.
А догодина че учим и немски.Край.

- Pеnnywise9198
Български Език/История/Литература/Английски език.
Ебах го...Тази година почвам да уча френски.Май ще правя дудуци на директора
Ебах го...Тази година почвам да уча френски.Май ще правя дудуци на директора

Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there