Искам да благодаря на всички ви за своевременната помощ, която сте ми оказвали със съветите си при моите проблеми, за които съм писала тук.
Сега ме мъчи нещо, което не мога да разбера от къде е и къде се крие проблема..... Нещо май се е прецакало със звуковата карта или е от настройки незнам, инсталирах си пак да поиграя на старите добри игри, но нещо със звука не е както трябва да е. Пример: на Принца от Персия не се чува финния звук на хвърляне или взимане на меча, нито разкъсването на червеното знаме, докато принца се плъзга по него, нито като сече някой от героите в играта; Сириус Сам - НЕ ИЗДАВА НИКАКВИ ЗВУЦИ КАТО СТРЕЛЯ. Проверих какво ли не, настройките на самите звуци в отделните игри, рових и в Риелтека, рових и в звуковите настройки на Уиндоуса и къде ли още не....Нищо друго не мога да направя, освен да ми дадете някоя идея още къде да погледна или какво да направя....
Предварително благодаря и лека вечер:)))
___________________________________ because smile is the shortest way from heart to heart
mendi
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 21:50
Оправих го сама.........
___________________________________ because smile is the shortest way from heart to heart
DennisEverything?
01 Яну 2006 10:38 Мнения: 1242 Местоположение: Sofia
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
DennisEverything?
01 Яну 2006 10:38 Мнения: 1242 Местоположение: Sofia
Цццц, извратено съзнание, подплатено наготово от извратени картини...
P.S. И ако вместо чекиджийството на почит стоеше любовта, какви щастливи щяха да са всички...
P.S.2. Който се подиграе с <P.S.> е чекиджия
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения