не, я по английски ...Pedophile написа:Кире_Гръчата написа:Още един изпит ...
И ти ли на немски бе КиреИзпита поне беше лесен, не се оплаквай!
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Stalker-san
Още толкова,наистина е най-великото.Сега цикля на Нарутомини руло написа:Elfen Lied ftw!11
Една приятелка ми го препоръча, ебати якото аниме
Изгледах 6 епизода на един дъх..
http://store2.data.bg/vinny/Elfen%20Lied/ - ето линк, ако има заинтересовани :p
~SteamOfBlood
Chikushou, ore gozen sobou!
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Фоооорууум, форумче!
Аз имам въпрос точен - как ви минава лятото, как си прекарвате?
Понеже аз изпитвам големи затруднения - писнало ми е от този град, не искам в Русе, не ми се ходи много-много и в София, писна ми от гадното еднообразие и просто ТРЯБВА да отида някъде на майната си и да правя всякакви глупости, понеже сериала ми ще свърши съвсем скоро и тогава няма да имам избор освен да обърна внимание на real life-а, а тогава ще стане лошо...
А на работа пък е ебати скуката, да си в магазин не е работа... хем срещу еднообразието се боря, а се набутвам в него, ъъм...
АААААААААААААААААААААААА!!!
Да, както и да е, дори нет не ползвам толкова често, а когато ми трябва някой за разговор, няма никой онлайн... Ха, ирония
Та приятно лято и дано нямате същия проблем като мен, а бай дъ уей я да променя заглавието...
Аз имам въпрос точен - как ви минава лятото, как си прекарвате?
Понеже аз изпитвам големи затруднения - писнало ми е от този град, не искам в Русе, не ми се ходи много-много и в София, писна ми от гадното еднообразие и просто ТРЯБВА да отида някъде на майната си и да правя всякакви глупости, понеже сериала ми ще свърши съвсем скоро и тогава няма да имам избор освен да обърна внимание на real life-а, а тогава ще стане лошо...
А на работа пък е ебати скуката, да си в магазин не е работа... хем срещу еднообразието се боря, а се набутвам в него, ъъм...
АААААААААААААААААААААААА!!!
Да, както и да е, дори нет не ползвам толкова често, а когато ми трябва някой за разговор, няма никой онлайн... Ха, ирония
Та приятно лято и дано нямате същия проблем като мен, а бай дъ уей я да променя заглавието...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Дам, тука в Хасковото е супер горещо ми скучно и през деня не ми се излиза и кисна на компа. Чак вечерта с компанията излизаме за по 4-5 часа и понякога за повече ако отиваме на бар. Утре(т.е днес) един приятел има рожден ден ма няма да празнуваме или по късно ще се празнува. Добре, че отивам на море в Китен с пичове и пички за една седмица. (Само да не се повтарят някой изгъзици от миналата година)
Енд ъф рипорт фром Хасково. Си я суун!
Енд ъф рипорт фром Хасково. Си я суун!
-
KNSpirit
- В момента играе: На борсата!
- Обратна връзка:
Ти си живExistence написа:...
Очевидно работата не убива - трябва да пробвам и аз
От своя страна аз изпитвам солидна доза авто-затруднения, след като преди седмица ми протече радиатора на колата; а вчера му изгърмя гарнитурата и охладителните тръби.. тия дни ще има мъка по майстори, че работата е пипкава.
Лятото до тук за мен SUX много стабилно. Предпочитам с мацката 2 поста по-горе, в Софето, да се разкарваме като мухи без глави (и от време на време лекции).
Мда.
Tip: Never surrender

-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- ---
- Обратна връзка:
Кфо стаа, форум 
Аз седя, не се кефя на слънцето, мързи ме да излизам, а днес определено има къде да се пие, но ми е жега и не мога да мърдам.. а и трябва да си гладя дрехи.
Затова седя, разцъквам си travian-a, слушам си някфо Psy-че, чатя си по skype-а.. чудя се дали баща ми ще ми остави стария опел на мене да го карам.. май не, а
Мисля да поиграя малко cs/gtasa, да ям и днеска рано да си лягам днес..
Айде поздрави от слънчево село Владая, пазете се
Аз седя, не се кефя на слънцето, мързи ме да излизам, а днес определено има къде да се пие, но ми е жега и не мога да мърдам.. а и трябва да си гладя дрехи.
Затова седя, разцъквам си travian-a, слушам си някфо Psy-че, чатя си по skype-а.. чудя се дали баща ми ще ми остави стария опел на мене да го карам.. май не, а
Мисля да поиграя малко cs/gtasa, да ям и днеска рано да си лягам днес..
Айде поздрави от слънчево село Владая, пазете се
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Изгорял съм зверски... :/ И не съм бил на плаж. Sux maaaaan... Ама мега зверски... Всяко завъртане на главата ми е адска болка. Най-тъпото е, че съм изгорял на тениска, все едно цял ден съм бачкал на полето...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Каква скука бе, ангажиран съм почти целодневно - редя стаята, блъскам железа, изкопах си учебници по латински и обща теория на правото и ако е рекъл Бог, следващата седмица, когато вече ще е сигурно, че шсъм юристче, сядам и ги издъвквам. Латинския си е ебал майката, куп падежи и лайна.Имам някакви общи познания - родителите ми много държах ана това още преди години. Обща теория на правото и обща икономическа теория ми се виждат интересни някакви... Абе ясно е, ще ако вляза в това СУ, ще съм гордостта на курса
Иначе, днес ходихме с простаците в най-доброто заведение в Красна поляна - кафето на местния търговски център о.0 Там какви са курветини подбрани всичките, очите ми събраха. А и отличното е, че са на видима възраст от 14 до 18, което си е ЕБАТИ прИмоцията :Д Или както вика един познат - че ви фанем и че ви го напнем на заден шпорц ^^
После се разкарах към магазинчето на Хр.Белчев със "средно марковите" *яхяххяхя* дрехи и си взех БРУТАЛНАТА тениска - почти черна с няколко детайла и адски стилно разположени червени йероглифи, разположени хоризонтално по средата. Страааааашна е, а и на адски прилична цена - 43 лв.
п.с. Тия дни ми излизат резултатите по литератураа бееее
Ебаси искам четворка ._. И ми е топло деба, а въпреки изричната забрана за алкохол, днес го карам на кафета и водка. Да ми се чуди човек...
Иначе, днес ходихме с простаците в най-доброто заведение в Красна поляна - кафето на местния търговски център о.0 Там какви са курветини подбрани всичките, очите ми събраха. А и отличното е, че са на видима възраст от 14 до 18, което си е ЕБАТИ прИмоцията :Д Или както вика един познат - че ви фанем и че ви го напнем на заден шпорц ^^
После се разкарах към магазинчето на Хр.Белчев със "средно марковите" *яхяххяхя* дрехи и си взех БРУТАЛНАТА тениска - почти черна с няколко детайла и адски стилно разположени червени йероглифи, разположени хоризонтално по средата. Страааааашна е, а и на адски прилична цена - 43 лв.
п.с. Тия дни ми излизат резултатите по литератураа бееее
- Dr Zombayo
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Днес беше яко жега.Цел ден се морим по слънцето,но няма какво да се праи,братлета.Тая жега ще ни умори...
Преди около 1 час се запознах с една много яка мома по скайпа,дето уж много ме харесвала от доста време.Момата е страшна.Писахме си.Говориме щяла да ме нацелува ако ме види,некфи глупости,обаче аз истърсих некфа простотия и сега пак съм на сухо(поне за сега),ще видиме утре какво ще стане
Сега пак ми е тъпо,увехнал съм,незнам как ще спя,даже УоУ не ми се играе,няма никой в скайпа...край
Преди около 1 час се запознах с една много яка мома по скайпа,дето уж много ме харесвала от доста време.Момата е страшна.Писахме си.Говориме щяла да ме нацелува ако ме види,некфи глупости,обаче аз истърсих некфа простотия и сега пак съм на сухо(поне за сега),ще видиме утре какво ще стане
Сега пак ми е тъпо,увехнал съм,незнам как ще спя,даже УоУ не ми се играе,няма никой в скайпа...край
|
|
|