Transformers The Movie

Нещата от живота
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Петър от 4ти км написа:Задължително да се гледа само на кино :!:
А ако няма такова :? :cry:

Е , ще си го гледам на HDTV :roll:
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

[SB]Rahzel, изгледай

[Full Metal Panic]
[Full Metal Panic Fumoffu]
[Full_Metal_Panic_TSR]

Fumoffu е в страни от темата и е комедия със същите герои, но пак е много яко.

Принципно ги има преведени и на български, не знам какви са копията на твоята локалка.

Full Metal Alchemist няма нищо общо с Full Metal Panic - представлява фентази-екшън-драма...много е популярно, но аз не го харесвам.

PROTOSOON, имам чувството че ТИ не знаеш, какво е Digital Cinema. Колкото и да е качествено дигиталното видео, каквито и алгоритми да са вкарали, за да ти измамят окото, кино-лентата си остава с пъти повече пискели и дълбочина на цветовете. А звукът си е еднакво качествен и в двата варианта.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

За филма не знам, ама са направили страхотни графити до клуб Ялта :) Вчера минах с тролея от там и направо се прехалснах по тях...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
botlik3

Мнение от botlik3 »

Disturbеd написа:За филма не знам, ама са направили страхотни графити до клуб Ялта :) Вчера минах с тролея от там и направо се прехалснах по тях...
Ти стига си се прехласвал, ами ги снимай.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Телефона ми изкарва супер мизерни снимки, щото има много малко място :/ А да мъкна с мен цял ден фотоапарата... не ми се ще :)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

AlShu, ми имам хабер за какво става дума.
За разлика от 35mm (кино лентата) DC (Digital Cinema) не ти е нужен филмов прожектор. При DC имаме дигитален прожектор, в който се слага съответния носител на информация. Максималната резолюция при 35 мм е 4096Х4096, при DC има 2048Х2048 но и 4096Х4096. При DC забелязах липсата на тея малки точици дето се появяват при 35mm, и това ми харесва. Незнам дали си просто фен на 35мм, т.е класическото кино или има нещо което явно незнам :oops: , но DC ми харесва повече от 35мм.
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

С КОЛКО пиксела според теб се представя картината в дигиталния носител? И може ли тази бройка да се сравни с броя на молекулите на филмовата емулсия?
При добро копие (върху добра лента) точките за които ти говориш не се виждат.
В дигиталната прожекция точки не се виждат (но виждат се разни "артефакти", ако знаеш къде и кога да гледаш), защото разни алгоритми ги мажат...както резултат обаче картината става леко размита...
За разлика от 35mm (кино лентата) DC (Digital Cinema) не ти е нужен филмов прожектор. При DC имаме дигитален прожектор, в който се слага съответния носител на информация.
Това пък защо въобще трябваше да го коментираш? :shock:

Съгласен съм че да работиш с DC сигурно е по-евтино и по практично (а не да се чудиш, дали ще ти проявят правилно лентата или не), но това е като спора, кое е по-качествено виниловата плоча или ЦД-то...да не говорим за мърлявите МП3-ки...Да в бъдеще ще има само дигитални прожекции (ако въобще има киносалони), но в момента, според мен най-добрият начин да гледаш нещо е в традиционно кино...да не говорим за Ай-Макс заглавията, със 70 милиметрова лента, за тях си трябва само Ай-Макс киносалон...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Филма вече го гледах 3 пъти... :nuts:

От утре почвам и Бийст Уарс сериите.НО лошото е,че имаше линк само за първич сезон.Има още 2 мисля.

ЛИнк за другите?
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
botlik3

Мнение от botlik3 »

И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

'

Лелелел,мерси много братле.

I'm in your debt! :wink:

Лошото е,че тука съм на ограничен нет,но ще кажа на баща ми да ги свали от София :)
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Гледах го пак и вдянах повече от швабския.Само дето билетът е 5евро, яката далаверка.
То за 5 лева и свирка правят, стига да си в БГ.Това им е работата на чистачките.
ПП: DeadBoy, не си заслужава да чакаш HD релийза.Ако си падаш по такъв тип филми най-добре отскочи до някой град с кино.
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Филмът, естествено, освен несъществуващите фантастични елементи (които са доста приятно пресъздадени) показва и някои не дотам реалистични неща,които превръщат фантастиката в чиста нереалност. Но както винаги аз се абстрахирам от холивудските недоиспипаности, предназначени за масовия човек и крайният резултат е: забавляващ филм. Струва си да се гледа.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Stranen

Мнение от Stranen »

Филма е много добър и по много добър начин е направен, но самата идея е глупава и детска. Малко куца историята :)
()_()
(^.^)
().I.()
Radek

Мнение от Radek »

DeadBoy написа:

хах,колко сте смешни...
Аватар
crisbeto

Мнение от crisbeto »

И играта е много яка :)
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Radek написа:
DeadBoy написа:

хах,колко сте смешни...
Направо.... :lol:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Преди малко се върнах от киното. Добър е филма ама не е нищо особено. Има ефекти, но след средата започва да става леко скучен.
Публикувай отговор