Голяма обич, голямо чудо... ;рThe Grim Reaper написа:Грешиш. Обичали са го твърде много. Там е проблема. Баща му от обич е запознал някои свои части с неговия ректум и чревен тракт. Мани, че чак през ушите му го изкарвал...NaS написа:Явно техните не са го обичали като малъкПетър от 4ти км написа:Малко странно такива емоционално потиснати душици, да нагазват в и-нет дълбините, само за да бъдат схрускани от хищни риби като нас.
Къде са старите юзери???
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Re: Къде са старите юзери???
Aз като гледам по датата на рег-а съм уж от старите ма какво от това ?scorpiasss написа:Къде са старите нердове нещо ги не виждам ,да не са се самоубили?
П.С.Поздрави на Хикс от Фрости за едно време когато бяхме колиниалните маринци на форума
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Кой от всичките Хиксове? ;рWh!5p3r написа:Aз като гледам по датата на рег-а съм уж от старите ма какво от това ? :?scorpiasss написа:Къде са старите нердове нещо ги не виждам ,да не са се самоубили?
П.С.Поздрави на Хикс от Фрости за едно време когато бяхме колиниалните маринци на форума :icq4: :live: :king:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Varggoth написа:Кой от всичките Хиксове? ;рWh!5p3r написа:Aз като гледам по датата на рег-а съм уж от старите ма какво от това ?scorpiasss написа:Къде са старите нердове нещо ги не виждам ,да не са се самоубили?![]()
П.С.Поздрави на Хикс от Фрости за едно време когато бяхме колиниалните маринци на форума![]()
![]()
Това на аватара не съм аз :/
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Ний щот сме на всеки километър разбириш ли?Varggoth написа:Кой от всичките Хиксове? ;рWh!5p3r написа:Aз като гледам по датата на рег-а съм уж от старите ма какво от това ?scorpiasss написа:Къде са старите нердове нещо ги не виждам ,да не са се самоубили?![]()
П.С.Поздрави на Хикс от Фрости за едно време когато бяхме колиниалните маринци на форума![]()
![]()
п.С.
Ееех, Фрости, славни времена бяха ей... Ама всичко хубаво си има край
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Wings_West
-
Aura Noir
- Serious' Sam
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
'Щото се сетих за Хикс Маниака... ;рХикс написа:Ний щот сме на всеки километър разбириш ли? :lol:Varggoth написа:Кой от всичките Хиксове? ;рWh!5p3r написа:Aз като гледам по датата на рег-а съм уж от старите ма какво от това ? :?
П.С.Поздрави на Хикс от Фрости за едно време когато бяхме колиниалните маринци на форума :icq4: :live: :king:
п.С.
Ееех, Фрости, славни времена бяха ей... Ама всичко хубаво си има край :disbelief:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ти къде къде назад във времето ..Varggoth написа:'Щото се сетих за Хикс Маниака... ;рХикс написа:Ний щот сме на всеки километър разбириш ли?Varggoth написа: Кой от всичките Хиксове? ;р![]()
п.С.
Ееех, Фрости, славни времена бяха ей... Ама всичко хубаво си има край
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Undead Dude
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Как не могат гостите да пишат та да ти тегля една и на тебе и на другите дебилчета там ай сиктир ...scorpiasss написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Къв е тоя муки бе , май го помня хх ,абе кво искате аз тогава ми беше кеф да ви смрадя тъпите теми ,беше ме яд като ви гледам как новите юзери немогат да "влязът" във форума и всяки техен пост беше хеитван ,затва пък станах същия в warstomp.com xx
Welcome Back Nerds