400-те спинозни либийчета заразили родителите си - как бе?
- Wile E. C.
400-те спинозни либийчета заразили родителите си - как бе?
В новините казаха, че някои от заразените 400 либийчета успели да предадат СПИНа на родителите си.
Въпросът ми е следният: Как би могло да стане това, освен чрез секс между бащата и детенцето?
Сериозно питам има ли друг начин?
Въпросът ми е следният: Как би могло да стане това, освен чрез секс между бащата и детенцето?
Сериозно питам има ли друг начин?
- Wile E. C.
Pedophile написа:Интересно. Може ли източник?
АФП публикува хронология на хода на СПИН-делото в Либия
16 юли 2007 | 23:16 | Агенция "Фокус"
Париж. Агенция Франс прес публикува на електронната си страница хронологията на казуса с петте български медицински сестри и палестинския лекар Ашраф, които две инстанции на либийския съд осъдиха на смърт. Хронологията започва от датата, на която е получена информация за ареста на български медицински работници в Либия, до тази вечер, когато Висшия съдебен съвет на Джамахирията, който е политически орган, отложи заседанието си за утре. От началото на процеса срещу медиците са изминали повече от осем години, през които са починали 56 от заразените деца, а някои от тях са предали вируса на родителите си, отбелязва агенцията.
от тук: http://focus-news.net/?id=n744730&chain=1
- Tarnum
- Местоположение: I am the Architect. I created the Matrix. I've been waiting for you.
Re: 400-те спинозни либийчета заразили родителите си - как б
Е, може и секс между майката и детето.
Или са си правили семейно кръвопреливане и смесване. Кръвосмешение, тоест. Ееее, пак стигнахме до секса.
Или са си правили семейно кръвопреливане и смесване. Кръвосмешение, тоест. Ееее, пак стигнахме до секса.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- Tarnum
- Местоположение: I am the Architect. I created the Matrix. I've been waiting for you.
Ок, не искам да съм гнусаря на класа, но знаете ли че из Родопите и измежду Циганите се случват такива неща? Не много, но се случват. Просто тези хора са първосигнални и нискообразовани. Сахарските негра и арабески едва ли са много по-развити, даже са по-зле от местните помаци и мангали. Като се замисля, по-скоро е възможно и либииците да са го правили *това*.
Да, пийнеш вода, а във водата - кръв от детето. Шанса е хипер малък, наистина.
Code Of Living написа:Раничка в устата , пийнеме водица и на ти .. шанса е хипер малък амае възможно по принцип..
Да, пийнеш вода, а във водата - кръв от детето. Шанса е хипер малък, наистина.
-
Алминаторa10322
- Dr Zombayo
Ебаси кефа, сега оня наркоман Кадафи ще иска пари и за родителите. Разбира се, нашите медици умишлено са накарали децата да оправят родителите си, за да предадат СПИН и на тях. Това са пълни простотии. Аз не виждам начин това да стане, освен ако либийците не са чували за хигиена.
Но да обърна внимание:
И как става тоя номер, починалите деца да са предали вируса на родителите си?! Или са канибали?!
Сбъркана работа ...
Но да обърна внимание:
починали 56 от заразените деца, а някои от тях са предали вируса на родителите си, отбелязва агенцията.
И как става тоя номер, починалите деца да са предали вируса на родителите си?! Или са канибали?!
Сбъркана работа ...
Dr Zombayo написа:Ебаси кефа, сега оня наркоман Кадафи ще иска пари и за родителите. Разбира се, нашите медици умишлено са накарали децата да оправят родителите си, за да предадат СПИН и на тях. Това са пълни простотии. Аз не виждам начин това да стане, освен ако либийците не са чували за хигиена.
Но да обърна внимание:починали 56 от заразените деца, а някои от тях са предали вируса на родителите си, отбелязва агенцията.
Сбъркана работа ...
А сега родителите ще съдят децата
_____ написа:Dr Zombayo написа:Ебаси кефа, сега оня наркоман Кадафи ще иска пари и за родителите. Разбира се, нашите медици умишлено са накарали децата да оправят родителите си, за да предадат СПИН и на тях. Това са пълни простотии. Аз не виждам начин това да стане, освен ако либийците не са чували за хигиена.
Но да обърна внимание:починали 56 от заразените деца, а някои от тях са предали вируса на родителите си, отбелязва агенцията.
Сбъркана работа ...
А сега родителите ще съдят децата
хахахаха
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- fastsamorai
Еми вирусите и болестите се развиват и се приспособяват към нови условия и нови начини за разпространение.Но не ми се вярва СПИН-а да се е развил към нови начини за разпространение,защото ако е така това ще се да се разчуе.Макарче се чудя ако е по кръвен или сексуален път това значи,че момчето е участвало в преливане на кръв към бащата или е таковало майкаси или баща си.Или ако лекарите там не са били толкова тъпи,че първо да използват инжекцията за детето а после същата спринцофка да използват и за бащата.Но мисля,че СПИН се разпространяваше и чрез целуване с език,защото ако заразената е има някаква рана в устата, от която тече кръв вероятност да се заразиш също има.
Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
_____ написа:EvilHead написа:Либия = Педофилия
Педофилия = СПИН
СПИН = да излягат либийците
да излягат либийците = ревенДЖъ за нашите медици
Нека им е гадно на кафявите резаци , нека се давят в собствените си лайна!
По твоята лигика - Либия="ревенДЖъ за нашите медици"сметни го и ще видиш
Кво ти пука скоро спинът ще се превърне в нещо нормално за всички либийски граждани и ще умират на по 19 години от коварната болест и цялата им нация ще изчезне от лицето на Земята или пък просто по-развитите държавици ще купуват либийски трупове за да има на какво да се упражняват подрастващите некрофили и хирурзи .
Иначе сметката горе долу е такава...
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
EvilHead написа:Кво ти пука скоро спинът ще се превърне в нещо нормално за всички либийски граждани и ще умират на по 19 години от коварната болест и цялата им нация ще изчезне от лицето на Земята или пък просто по-развитите държавици ще купуват либийски трупове за да има на какво да се упражняват подрастващите некрофили и хирурзи .
Иначе сметката горе долу е такава...
Населението не ти е виновно за действията на политиците бе, тъпанар. Това бъдеще не го пожелавам и на теб, макар че от "бистрия" ти ум няма особена полза ...
+++