П.П.Моля ви,кликайте на линка от подписа ми,така ще ми помогнете много и ще влезете в един чудесен сайт за велика игра,хем ще научите повече за нея.
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Aз добре си прекарвам,станахме още по-добри приятели с децата,с които играя навън,защото им записах игри и им ги инсталирах,също така научих Емо(едно от децата)да сваля с даунлоуд мениджър и как да сваля торенти,а преди това му свалих торент клиент(uTorrent) и даунлоуд мениджър(Free Download Manager,че Емо беше с боклука,наречен FlashGet,който на всичкото отгоре беше много бъгав и не можеше да се сваля с него).Това всичкото беше от петък.Иначе се регистрирах в BiteFight като вампир,вече съм 2-ро ниво и си ъпгрейднах всичко на скривалището,че и тренирах доста в сила,защита и издържливост.
П.П.Моля ви,кликайте на линка от подписа ми,така ще ми помогнете много и ще влезете в един чудесен сайт за велика игра,хем ще научите повече за нея.
Наистина,ще ви бъда страшно признателен,ако кликате на линка. 
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
axaxaxa!Lord of the dreams написа:Aз добре си прекарвам,станахме още по-добри приятели с децата,с които играя навън,защото им записах игри и им ги инсталирах,също така научих Емо(едно от децата)да сваля с даунлоуд мениджър и как да сваля торенти,а преди това му свалих торент клиент(uTorrent) и даунлоуд мениджър(Free Download Manager,че Емо беше с боклука,наречен FlashGet,който на всичкото отгоре беше много бъгав и не можеше да се сваля с него).Това всичкото беше от петък.Иначе се регистрирах в BiteFight като вампир,вече съм 2-ро ниво и си ъпгрейднах всичко на скривалището,че и тренирах доста в сила,защита и издържливост.
П.П.Моля ви,кликайте на линка от подписа ми,така ще ми помогнете много и ще влезете в един чудесен сайт за велика игра,хем ще научите повече за нея.Наистина,ще ви бъда страшно признателен,ако кликате на линка.
Sorry, не се сдържах.
.
-
Алминаторa10322
В момента всичките мебели са изкарани от стаята ми,защото ми слагаха ламинат.
Лежа на едни възглавници от дивана и едвам съм се наместил да пиша на земята.
Мислех да си сложа стария матрак,но той се оказа прекалено труден за вдигане и се отказах.Не че щеше да ми е по-удобно де.
Допреди няколко часа гадната афта ме измъчваше,но току-що прочетох,че се маха с витамин Ц,взех една ампулка и я полях.Само дето май трябваше да изпия витамин Ц-то.
Е,нищо,здраве да е.
Лежа на едни възглавници от дивана и едвам съм се наместил да пиша на земята.
Мислех да си сложа стария матрак,но той се оказа прекалено труден за вдигане и се отказах.Не че щеше да ми е по-удобно де.
Допреди няколко часа гадната афта ме измъчваше,но току-що прочетох,че се маха с витамин Ц,взех една ампулка и я полях.Само дето май трябваше да изпия витамин Ц-то.
Е,нищо,здраве да е.
-
†Disturbed† ™
- Обратна връзка:
/hail
Преди около 2 часа се събидух , обядвах и реших да поиграя нещо на компа , но интерес вече няма . Сигурно ще тъпея пред телевизора до към 9 и после ще изляза . Много скапан ден, така си ми мина... бързо..
Преди около 2 часа се събидух , обядвах и реших да поиграя нещо на компа , но интерес вече няма . Сигурно ще тъпея пред телевизора до към 9 и после ще изляза . Много скапан ден, така си ми мина... бързо..
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
- Stalker-san
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
-
\m/___(>o<)___\m/
Ти не беше ли:Казим написа:Почивка, пички около охридското блато. Ехххх. Скоро се връщам в България...
1. Скапан турчин ;
2. Скапан македонец ;
3. Една от многото личности, с които шизофренията е дарила Зубро ?
Ако си от първите два - с най-добри чувства ти пожелавам да се удавиш в блатото. Ако си последния - е, поне знам, че не си от първите два
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
start.a.war
LOLКире_Гръчата написа:кво стана с тая твойта братовчедка от турски произход ?SteamOfBlood написа:ЦИЦИ!Kakto vijdate si prekarvam dobre na baseina v Harmanli.
~SteamOfBlood
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Общо-взето - приключих най-накрая с единайсти клас, получих си ученическата книжка, по всички специални предмети имам 100 (словом - сто) точки, или с други думи - пълни шестици, и най-накрая ще отделя достатъчно време на заниманията си с музика... Смятам това лято да преустановя контакти с всякакви дразнители, имали контакт с мен покрай училище, и да прекратя мързела си, превръщайки го в творчески стремеж.
WHAT. A. FUCKIN'. RELIEF.
Поздрав за повечето разбиращи:
Ulver - It Is Not Sound.
WHAT. A. FUCKIN'. RELIEF.
Поздрав за повечето разбиращи:
Ulver - It Is Not Sound.
Да ама тея нашибани копелета Уизардс нема да преиздадат Реуинд да ги еба и са дека ми става яко екстендетDarth Aheron написа:Въй баце днеска се зариних по тва вече имам 2 от старите тестете 2004 ся ше си купя едно нова. Баси могъщата игра.Kamelot написа:Язе нема кво да праим и цел ден или играя тенис на маса или сам в клуба по Magic the gathering
Reaching aural nirvana...