Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Aз добре си прекарвам,станахме още по-добри приятели с децата,с които играя навън,защото им записах игри и им ги инсталирах,също така научих Емо(едно от децата)да сваля с даунлоуд мениджър и как да сваля торенти,а преди това му свалих торент клиент(uTorrent) и даунлоуд мениджър(Free Download Manager,че Емо беше с боклука,наречен FlashGet,който на всичкото отгоре беше много бъгав и не можеше да се сваля с него).Това всичкото беше от петък.Иначе се регистрирах в BiteFight като вампир,вече съм 2-ро ниво и си ъпгрейднах всичко на скривалището,че и тренирах доста в сила,защита и издържливост.
П.П.Моля ви,кликайте на линка от подписа ми,така ще ми помогнете много и ще влезете в един чудесен сайт за велика игра,хем ще научите повече за нея. :wink: Наистина,ще ви бъда страшно признателен,ако кликате на линка. :wink:
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Lord of the dreams написа:Aз добре си прекарвам,станахме още по-добри приятели с децата,с които играя навън,защото им записах игри и им ги инсталирах,също така научих Емо(едно от децата)да сваля с даунлоуд мениджър и как да сваля торенти,а преди това му свалих торент клиент(uTorrent) и даунлоуд мениджър(Free Download Manager,че Емо беше с боклука,наречен FlashGet,който на всичкото отгоре беше много бъгав и не можеше да се сваля с него).Това всичкото беше от петък.Иначе се регистрирах в BiteFight като вампир,вече съм 2-ро ниво и си ъпгрейднах всичко на скривалището,че и тренирах доста в сила,защита и издържливост.
П.П.Моля ви,кликайте на линка от подписа ми,така ще ми помогнете много и ще влезете в един чудесен сайт за велика игра,хем ще научите повече за нея. :wink: Наистина,ще ви бъда страшно признателен,ако кликате на линка. :wink:
axaxaxa!
Sorry, не се сдържах.
.
Алминаторa10322

Мнение от Алминаторa10322 »

В момента всичките мебели са изкарани от стаята ми,защото ми слагаха ламинат.

Лежа на едни възглавници от дивана и едвам съм се наместил да пиша на земята.

Мислех да си сложа стария матрак,но той се оказа прекалено труден за вдигане и се отказах.Не че щеше да ми е по-удобно де.

Допреди няколко часа гадната афта ме измъчваше,но току-що прочетох,че се маха с витамин Ц,взех една ампулка и я полях.Само дето май трябваше да изпия витамин Ц-то.

Е,нищо,здраве да е.
†Disturbed† ™
Обратна връзка:

Мнение от †Disturbed† ™ »

Gay Face написа:Чеша си топките докато уж чета темите по история. В депресия съм и искам да си прережа вените :( . Колко съм нещастен, всички ме мразят.
Сбогом.

и аз така
I'm not a slave to a god that doesn't exist and i'm not a slave to a world that doesn't give a shit
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

/hail

Преди около 2 часа се събидух , обядвах и реших да поиграя нещо на компа , но интерес вече няма . Сигурно ще тъпея пред телевизора до към 9 и после ще изляза . Много скапан ден, така си ми мина... бързо..
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Stalker-san

Мнение от Stalker-san »

ЦИЦИ!Kakto vijdate si prekarvam dobre na baseina v Harmanli :lol: .

~SteamOfBlood
Chikushou, ore gozen sobou!
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Цикля покер като откачен по цел ден..
остарехме
Аватар
crisbeto

Мнение от crisbeto »

Сутринта цъкнах един WoW след това направо се РАЗМАЗАХМЕ на плажа 8) и сега не знам къде съм :lol:
Изображение
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Почивка, пички около охридското блато. Ехххх. Скоро се връщам в България...
Това на аватара не съм аз :/
\m/___(>o<)___\m/

Мнение от \m/___(>o<)___\m/ »

Казим написа:Почивка, пички около охридското блато. Ехххх. Скоро се връщам в България...
Ти не беше ли:

1. Скапан турчин ;

2. Скапан македонец ;

3. Една от многото личности, с които шизофренията е дарила Зубро ?

Ако си от първите два - с най-добри чувства ти пожелавам да се удавиш в блатото. Ако си последния - е, поне знам, че не си от първите два :?
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

Мия колата вече 3 часа ;]
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

След час съм на козметик :/ Съкс... После трябва да изпитвам момето по химия, а после да цикля Кабал :Р Фейруел, отивам под душа.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

SteamOfBlood написа:ЦИЦИ!Kakto vijdate si prekarvam dobre na baseina v Harmanli :lol: .

~SteamOfBlood
кво стана с тая твойта братовчедка от турски произход ? :?
джумерки
start.a.war

Мнение от start.a.war »

Най-общо казано: махмурлук... След около 2 седмици почвам работа. Иначе си прекарвам доста добре, пожелавам ви същото :)
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Кире_Гръчата написа:
SteamOfBlood написа:ЦИЦИ!Kakto vijdate si prekarvam dobre na baseina v Harmanli :lol: .

~SteamOfBlood
кво стана с тая твойта братовчедка от турски произход ? :?
LOL
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Хич не се оплакваме :Р Надявам се да успея да си докарам стабилно махмурлуче за неделя :Р То няма кво да се надявам де, освен да не е много тежко :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Язе нема кво да праим и цел ден или играя тенис на маса или сам в клуба по Magic the gathering
Reaching aural nirvana...
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Общо-взето - приключих най-накрая с единайсти клас, получих си ученическата книжка, по всички специални предмети имам 100 (словом - сто) точки, или с други думи - пълни шестици, и най-накрая ще отделя достатъчно време на заниманията си с музика... Смятам това лято да преустановя контакти с всякакви дразнители, имали контакт с мен покрай училище, и да прекратя мързела си, превръщайки го в творчески стремеж.

WHAT. A. FUCKIN'. RELIEF.

Поздрав за повечето разбиращи:
Ulver - It Is Not Sound.
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

Darth Aheron написа:
Kamelot написа:Язе нема кво да праим и цел ден или играя тенис на маса или сам в клуба по Magic the gathering
Въй баце днеска се зариних по тва вече имам 2 от старите тестете 2004 ся ше си купя едно нова. Баси могъщата игра.
Да ама тея нашибани копелета Уизардс нема да преиздадат Реуинд да ги еба и са дека ми става яко екстендет
Reaching aural nirvana...
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Life's good :)

Днес завършиха ремонта на стаята ми - стана просто перфект!
Наще заминават в неделя и си идват в сряда..

Какво повече?!? :D :D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Заключено