Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кефи ли въ игрътъ уа?

Дъ!    64%  64%  [ 7 ]
 Нье!    36%  36%  [ 4 ]
Общо гласове : 11
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 08:49

Това са изискванията при виста, но на ХР мисля, че трябва да са по-ниски. :? Тоест по принцип трябва да тръгва и на компове под минималните изисквания ако са с ХР. Не съм сигурен в това и няма как да го проверя, защото стария комп е слаб и на него няма шанс да тръгне, а новия е мощен и със сигурност ще тръгне. :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 05:36

Вчера инсталирах рилийза на AERiS на новия комп и играта тръгна без проблем (след като сложих пача и крака естествено). Не знам що Дади каза, че съква, :roll: играта е велика както и очаквах. Почнах кампанията и стигнах до втората мисия с арбитъра (при първата мисия с него открих, че меча има "муниции" :shock: по принцип го знаех това, но на хейло 2 картите които играех на хейло къстъм едишъна меча нямаше "муниции"). Въпреки, че съм се пуснал на easy :oops: ковенантите умират много по трудно отколкото в хейло 1. За да ги убивам използвам оръжие и melee атака (по ефективно е да действам така, защото иначе като почна само да ги пуцам много бързо ми свършват патроните). Открих и, че warthog-а се чупи доста по-трудно отколкото скорпиона (може би, защото със скорпиона газех всичко :roll: ). Само мултиплеър картите не можах да видя, като цъкна на network ми излиза create new game и аз цъкам на него ама нищо не става дейба. :( Да не би да трябва нета да е пуснат? :? И да трябва аз не мога да го пусна на новия комп ама лан трябва да има играта. :( Днес цял ден ще играя и предполагам, че ще я превъртя, а утре може и няколко шота да постна (ако не ме мързи). :oops:
П.П. Дейба, твърде много емотиконки съм сложил.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 12:32

Сега като се замисля не може ли просто да се играе Halo 2 под XP като се инсталира DX10 и след това всичко да си е нормално(в смисъл без пачове и пр.)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:00

AgentX написа:
Сега като се замисля не може ли просто да се играе Halo 2 под XP като се инсталира DX10 и след това всичко да си е нормално(в смисъл без пачове и пр.)

Не може. Ама да ви кажа един голям проблем имат и рипа и рилийза на AERiS, с пача и крака тръгва на ХР играта ама след нивото gravemind не може да се продължи кампанията, защото излиза "Please insert original Halo 2 disc". :( Аз имам рилийза на AERiS и като ми изляза това маунтнах .iso файла от торента, но пак не мога да продължа кампанията. Сега вече не знам какво да правя. :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:26

мен ми тръгва ама няма букви в менютата и нз кво натискам

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:35

Bator Zong написа:
AgentX написа:

Не може. Ама да ви кажа един голям проблем имат и рипа и рилийза на AERiS, с пача и крака тръгва на ХР играта ама след нивото gravemind не може да се продължи кампанията, защото излиза "Please insert original Halo 2 disc". :( Аз имам рилийза на AERiS и като ми изляза това маунтнах .iso файла от торента, но пак не мога да продължа кампанията. Сега вече не знам какво да правя. :(

Един човек в замундата май преди 2 дена се оплака от същото. Друг пък от форума на датата я превъртял на XP :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:52

AgentX написа:
Bator Zong написа:
AgentX написа:

Един човек в замундата май преди 2 дена се оплака от същото. Друг пък от форума на датата я превъртял на XP :roll:

Знаеш ли как е успял да я превърти, тоест какво е теглил, какво е слагал? :roll: iddqd някъде по коментарите на един от Halo 2 торентите някой беше писал, че има същия проблем, провери там може да са му помогнали.
П.П. Знаете ли от къде да си направя рег за LIVE режима?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2007 09:19

В demonoid.com открих как се оправят няколко от проблеми с играта включително проблема с 12-то ниво (gravemind).
Ето:

I'm STUCK ON GRAVEMIND!!! HELP!!!! It keeps asking for disk!!

Fix 1: In your Halo 2\maps directory, make a copy of "07a_highcharity.map" and name it "07a_highcarity.map". Don't rename or replace the existing file, you'll need BOTH files present, one with the typo and one without. Then just fire up Halo 2, select Campaign/Select Level/Gravemind (or Resume if you've got the game saved just before the Gravemind level) and enjoy!

Fix 2 : [PC] Halo 2 XP ACTIVATION WORKAROUND [dopeman]

Fix 3:
Quoting PeterN2K:

"i unziped the mapfiles from the dvd and put them in the halo2\maps folder (used programm called UnGZIP, found it on the filefront forum)

http://files.filefront.com/UnGZIPexe/;7 ... einfo.html
you need to copy them from dvd to the hdd (in another folder)
then extract them using unGZIP (its only a very simple programm) and there is no progress bar, so be sure that it is finished
then you have the maps and they are named like this
01a_tutorial.map_ungziped.dtz
then change the ending to .map
01a_tutorial.map
and then copy them into halo2\maps (theres a map called single_player_shared.map.dtz, i unziped that too)"

I have strange problems with my mouse or keyboard/they are not working
Get http://www.m3fe.com/files/xinput9_1_0.zip
Put xinput9_1_0.dll into C:\WINDOWS\System32 and your Halo 2 installion directory

The games http://halo2xp.tk/ in the menus and all, but when I select CAMPAIGN -> OK -> NEW CAMPAIGN -> CAMPAIGN -> The heretic -> Any difficulty setting I get no buttons or text, only the standard halo 2 menu background
You mean like in this video? http://www.youtube.com/watch?v=fUTCgqzjKzk
The game mildy chokes, it just a needs a friendly slap on the back:
after selecting difficulty, hit ALT+f4, select NO, hit ESC, select a difficulty again, wait 10 seconds.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2007 09:22

Bator Zong написа:
AgentX написа:
Bator Zong написа:
AgentX написа:

Знаеш ли как е успял да я превърти, тоест какво е теглил, какво е слагал? :roll: iddqd някъде по коментарите на един от Halo 2 торентите някой беше писал, че има същия проблем, провери там може да са му помогнали.
П.П. Знаете ли от къде да си направя рег за LIVE режима?

Чак сега ти виждам поста. Ето и цитат:
ashas написа:
Ми аз ползвах релийза на AERiS. Сложих DX10 за XP. Разлика никва не видях. НЕ знам дали трябва да се слага ама аз съм я сложил. По никакъв начин не пречи на компютъра. Теглих и тоя пач за XP.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2007 09:28

С това което намерих в demonoid.com съм сигурен, че ще успея да довърша кампанията. Мерси за помоща. :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2007 18:38

Превъртях я, но се наложи да прескоча 12-то ниво, пробвах всичко, но не става всеки път на него ми излиза да вкарам оригиналия диск. :( Сега остана само да успея да пусна мултиплеъра.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2007 18:41

Играта стана, но така лагваше и такава грозна визия имаше, че бях принуден да я изтрия.
Сега оставам с надежда, че скоро ще мога да се докопам до другия комп, който има виста (включително и Хейло 2)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2007 19:25

абе мани ти грозната визиа и бавенето ощя от хало 1 трябва да знаеш каква е графиката не е грозна просто на пръв поглед е дървена ама като видиш какъв е геим плея и разбираш че е много раздвижена графиката и почва да кефи максималко много динамична игра но за жалост нямам менюта :( помогнете

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Юли 2007 18:26

iddqd написа:
абе мани ти грозната визиа и бавенето ощя от хало 1 трябва да знаеш каква е графиката не е грозна просто на пръв поглед е дървена ама като видиш какъв е геим плея и разбираш че е много раздвижена графиката и почва да кефи максималко много динамична игра но за жалост нямам менюта :( помогнете

Чак сега се сетих, че видях в коментарите на Halo 2 AERiS как се оправя тоя проблем, ето:
Цитат:
До всички с проблема "невидимо меню" - намерих причината най-сетне. От FlashGeta е 100% тествано. Свалих няколко пъти торента с тазли верския 1.8.6.1008 и всеки път ми бяха прозрачни менютата ,а програмата отказваше да ми даде Хаш проверка. След това си инсталирах добрия стар BitCommet 0.70 исвалих играта с него - тръгна на 6

Всъщност не ми се вярва така да се оправя тоя проблем. :?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2007 21:30

Първия пост е ъпдейтнат, кефете се.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 19:07

Никът е откраднат написа:
:( :( :( :( :(

Защо за Vista?

за да накарат хората да си сложат виста