Не мислех да играя играта, но след като някой е хвърлил толкова труд да я обърне на роден език, няма начин да не огрея и там! Поздравления за хвърления труд.
СУПЕР !!! Браво. Адски много се кефя на такива инициатива. Много се радвам че има игри на роден език. И англиски чаткам, но друго си е да играеш на бг.
Dumbaldor написа:СУПЕР !!! Браво. Адски много се кефя на такива инициатива. Много се радвам че има игри на роден език. И англиски чаткам, но друго си е да играеш на бг.
Silent Hill 3 на български!
07.07.2007 : VlaDiMir4o
Фенове на може би най-добрата сървайвъл хорър поредица въобще изготвиха бета версия на своя превод на Silent Hill 3. За него може да благодарите на един от нашите членове на форума, подвизаваш се под ника Brain. Който иска да си свали превода, тежащ по-малко от мегабайт, нека се насочи към приложения по-долу линк.
Все още не мога да обещая нищо, тъй като превода на четворката е в много ранен стадий на разработка
Ако направя нещо ново, ще постна скрийншотове.
а първата част дали ще може да се преведе. знам че не е излязла официално за PC но е любимата ми част. над 10 пъти съм я превъртал докато взема самураският меч и бластера, но пустият му англииски като не ми е роден, не можах много да разбера от историята на играта.