Романтика на max !

По-добре умри сега, преди форума да ти стане преаклено "скъп" и единствено място за социални контакти, защото ние страдаме заради простотата ти!{SSX}*aK_p0w3r* написа:Не разбирам аз от такава музика!Пък и ми е рано още за такива теща!
*Ghost Master написа:По-добре умри сега, преди форума да ти стане преаклено "скъп" и единствено място за социални контакти, защото ние страдаме заради теб...{SSX}*aK_p0w3r* написа:Не разбирам аз от такава музика!Пък и ми е рано още за такива теща!
Е как какво, по-добре да знае от сега, че всички желаем смъртта му, защото скоро всеки тук ще му го повтаря. Поне да спре със постовете като този. Като няма какво да каже по темата, да си мълчи мамка му. Съжалявам че и аз като него пиша малко извън темата, ама лятно разпускане... все някой трябва да го отнесе!Blue написа:*Ghost Master написа:По-добре умри сега, преди форума да ти стане преаклено "скъп" и единствено място за социални контакти, защото ние страдаме заради теб...{SSX}*aK_p0w3r* написа:Не разбирам аз от такава музика!Пък и ми е рано още за такива теща!
Е разбираемо е,бъде по снизходителен Ghost Master ,какво искаш от нуубче на 11
Pantomime написа:Сега се сещам и за още едно велико парче - Ben King - Stand by me
А сега се сетих (малко офтопик :Р)
За след романтичната вечеря може да пуснеш тази песен - The Bloodhound Gang - Discovery Channel(ебахти текста дето има)
Firzen написа:Morphia написа:My Chemical Romance - Early Sunset on Monroeville
Not exactly romantic... o.O
Morphia написа:Firzen написа:Morphia написа:My Chemical Romance - Early Sunset on Monroeville
Not exactly romantic... o.O
...but nice. Всъщност аз май малко криво съм разбрала темата, но уотева... Повечето песни не са точно за "вечеря", ако ме разбирате... Пък и някои са леко depress. ^_^ Подходящи са за след вечерята...