Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
- Till.Lindemann
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ъъъх... Вали! Никой ли не вижда, че вали? Н.а.й.-с.е.т.н.е. Лошото е, че тови значи, че трябва да прекарам цял ден в компанията ан майка ми. Пожелайте ми успех. >.> Иначе си слушам ска... Направих една мааалка глупост, хъхъ. ^^ Me -> really stuped. Това прилича ли ви на блог? xD Да де, нещо такова.

стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
A! o.O Ама ти да не би да си Романс? ^_^ И да, в Перник се сипе силен дъжд. >.> Което е хубаво де. (:Deejay' написа:В Перник се сипе дъжд, силен дъжд.
Иначе станах в един часа и сега ще се любувам на нищото...
"/ Приятен ден
Ааа, Paradise Lost...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
След цяла вечер джиткане на КОТОР 1 (страхотна игрица, сигурно 100-то превъртане и пак ми е супер интересна и с кеф играя) изпих едно кафе, закусвах, изпуших една цигара и пак си пустнах играта. Играх до сега и отивам да се подстрижа късичко че ми свършиха геловете, ваксите и тн, не ми се дават пари за нови и ми омръзна гребена
Нормална прическа here we come (ако не броим плитката дето си я имам, нея ще си запазя
)
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Rico написа:След цяла вечер джиткане на КОТОР 1 (страхотна игрица, сигурно 100-то превъртане и пак ми е супер интересна и с кеф играя) изпих едно кафе, закусвах, изпуших една цигара и пак си пустнах играта. Играх до сега и отивам да се подстрижа късичко че ми свършиха геловете, ваксите и тн, не ми се дават пари за нови и ми омръзна гребенаНормална прическа here we come (ако не броим плитката дето си я имам, нея ще си запазя
)
И аз днеска ще се подстрижа, че ми писна да си трова косата с пяна :Р
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Вдигам темата, защото съм на бачкане и ми е доста скучно. Требе се убие някак времето. Още три часа и съм свободен, но до тогава дерзая. Та вие драги ми колеги, как прекарвате? 
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Чеша си топките докато уж чета темите по история. В депресия съм, защото ме отрязоха и искам да си прережа вените
Ся си пускам Fall out Boy и ще се депресирам още повече. Колко съм нещастен, всички ме мразят.
Сбогом.
Moove Biich, всяка тема е флоод-тема. Флудвай където искаш.
Сбогом.
Moove Biich, всяка тема е флоод-тема. Флудвай където искаш.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
|
|
|