[Безсмислени разсъждения] Дай газ?
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
А не казват ли: "Get a hold of your self" ?антимесия написа:Или "стегни се" а междо другото когато американците имат това предвид казват"relax".Това е просто различен начин на мислене.
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
- martinkfreеman
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Аз по принцип казвам "Добра вечер", след като веднъж се замислих и осъзнах, че "Добър вечер" не е съгласувано.
А защо някои хора си поръчват двоен хамбургер с големи картофи и диетична кола?
Защо нощта "пада", а зората се "пука"?
Защо хората си блъскат ръцете една в друга, за да покажат, че нещо им харесва?
А защо някои хора си поръчват двоен хамбургер с големи картофи и диетична кола?
Защо нощта "пада", а зората се "пука"?
Защо хората си блъскат ръцете една в друга, за да покажат, че нещо им харесва?

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
А защо си показват дъвкателните инструменти, за да покажат положителна емоция?
Защо се смята за неприлично да се оригаш и пърдиш на публично място?
Това не са ли нормални човешки обменни процеси?
ПП:Ако задълбаем тази тема, ще се стигне до извода, че ако всички културни норми трябва да отпаднат, ще настъпи анархия.
Защо се смята за неприлично да се оригаш и пърдиш на публично място?
Това не са ли нормални човешки обменни процеси?
ПП:Ако задълбаем тази тема, ще се стигне до извода, че ако всички културни норми трябва да отпаднат, ще настъпи анархия.
- Wile E. C.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Re: [Безсмислени разсъждения] Дай газ?
Може би е от английския. При тях "Gas" се използва за бензин и други. "Дай газ" може да е свободен превод на "Hit the gas".«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Добре бе, защо се казва "Дай газ", когато трябва да натиснеш педалът за...пак тази тъпа газ! Че нали колите стандартно работят с бензин или дизел, от къде дойде тази газ!? Някой да има логично обяснение!?
Не знам Руски, но те казват "добрый вечер". "Добрый" е мъжки род, сигурно "Добър Вечер" е дошло от там.bOtLik3 написа:Аз много се чудих защо се казва "Добър вечер" след като "вечер" е в женски род
Защото са диабетици и ако изпият и една нормална кола заедно с двоен хамбургер и големи картофи ще им се повиши кръвната захар (Като на баща ми)?Gnumerick написа: А защо някои хора си поръчват двоен хамбургер с големи картофи и диетична кола?
Защото с шума показват колко им е харесало видяното. По римско време колкото повече има харесало едно предсталение, толкова по силен шум издавали (щаракане с пръсти, пляскане, тропане с крака и т.н.)Gnumerick написа:Защо хората си блъскат ръцете една в друга, за да покажат, че нещо им харесва?

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6