Еми аз чакам вече час и още не се е свързалоВuddy написа: в началото е бавно докато се свърже със сиидърите.
Gunz the duel
Бронята за 10 лвл имаш ли я?Вuddy написа:Btw...Защо винаги съм имал чувството, че нещо не правя както трябва?Умирам страшно бързо от оръжията на останалите, а аз трябва да хабя гранати, 2-3 пълнителя, после къцам с меч и пак не е сигурно, че съм победител...А някой набара ли ме, съм мъртъв за секунди.Оборудването не ми е чак толкова зле 11-12 lvl съм, не помня точно.
Другите кой лвл са?
- fastsamorai
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Dear users,
The GunZ Service is temporarily offline for maintenance.
Period: May 30, 2007 11 am ~ 3 pm (PDT)
We are well aware of all the current issues with our more recent patch. We apologize for the inconvenience and will be conducting a maintenance at 11AM (PDT) Today. Service will return at approximately 3PM (PDT).
For more information please check the forums.
Again, we apologize for the incovenience and thank you all who continue to support us.
-ijji.com
Thank you very much.
The GunZ Service is temporarily offline for maintenance.
Period: May 30, 2007 11 am ~ 3 pm (PDT)
We are well aware of all the current issues with our more recent patch. We apologize for the inconvenience and will be conducting a maintenance at 11AM (PDT) Today. Service will return at approximately 3PM (PDT).
For more information please check the forums.
Again, we apologize for the incovenience and thank you all who continue to support us.
-ijji.com
Thank you very much.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Явно имат профилактика. Не я играя редовно и затова не знам. Утре ще я пуснат.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
----------
При Gunz ijji го няма проблема с ъпдейтването само, че за да го играете ви трябва ИЕ. 
-
----------
И аз преди играех GunZ о6те като излезе бетата. Преди около седмица по4нах ножия и покраи него открих и един много як private server. Там се вдига по бързо о6те от на4алото има6 много bounty и всички яки предмети са в магазина и могат да се купуват. От 2 дена играя на него и засега съм само 34 лвл. Ама гърча наред
.
Ето го и моя герой

Ето и саита от кадето се тегли:http://www.drgunz.net/forum/viewtopic.php?t=130
Там си пише всичко което трябва.
П.С. Грешка вече съм 37лвл
. Снимката е от вчера 
Ето го и моя герой

Ето и саита от кадето се тегли:http://www.drgunz.net/forum/viewtopic.php?t=130
Там си пише всичко което трябва.
П.С. Грешка вече съм 37лвл