Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: StarCraft-Brood War!
Публикувано на: 06 Фев 2004 11:59

Edna istoriika za starcraft ;)

Zorian nadigna pogled kym plamycite, obgrajdashti veche hilqdoletniqt hram , ostanal edinstwen da napomnq za istoriqta na negovoto pleme.
Vojskite na horata , nachelo sys znamenitiqt komandir Henri Mengsk bezposhtadno izoravaha sichko po putq si. Nqkolkoto vzvoda zealoti , podkrepeni s 3-4 draguni se opitwaha do kolkoto mogat da odyrjat nespirnata ataka na Sinovete na Koral, dokato ostanalite ot plemeto Navahla se razbqgwaha kato mravki kum spasitelnite sovalki.
Tezi koito ne iskaha da napuskat domovete si se okazwaha rano ili kusno samo pepel pod udarnata mosht na boinite krajceri tip Komodor. Henri , pusheiki poredna pura gledashe s udovolstvie bezpomoshtnite Protosi , gledajki vuv svoqt ekran, na kojto vsi4ko izglejdashe idealno. Negovite vojski poglushtaha postrojkite na protosite i ubivaha poslednite jiteli na planetata Zigora. Kogato veche vojskite bqha navlqzli v grada nqkolkoto ocelqli zealota se razbqgaha kum sovalkite si i te burzo napusnaha planetata.
-Nai-setne pobeda! - kaza si Henri i se zaputi kum komandnoto otdelenie, kudeto vsichki veche praznuvaha.
-Pozdravneniq, gospodin Mengsk! - pochti kreshteshe ot udivlenie kapitan Heizul.
Predi da uspee da otgovori na oficera toj sqkash unemq. Vsichko zamria i generalut ostana vcepenen , gledajki radarite na komandnoto tablo. Roqci zergi idvaha ot vsichki strani na kosmosa , tqhniqt broj beshe kolosalen i postoqnno prazninite v ekrana se populvaha s novi. Edinstveniqt nachin da se spasqt beshe....

I tuka vie produljete.... ;) a btw.. kajete si mnenieto

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:21

Щом никой не пише тогава аз ще си допиша тая част :) в даскало по музика нямаше особено кфо да се праи и реших да я продължа...

...Единственият им шанс беше да се барикадират на планетата , защото път през зергите НЯМАШЕ. Стотици кораби се приземиха и заеха отбранителна позиция. От тях се изсипаха многобройни отряди от пехотинци, танкове и голиати-напълно готови за битка и заредени. Валкирии кръжаха в кръг над войските, патрулирайки. Сега сухоземните единици приличаха на мравки, уплашени чакайки битката с мравояда. Зергите бързо скъсяваха растоянието до злочестата планета. Вече се забелязваха очертанията им на изпълненото с нападатели небе.
Виждаха се милиони муталиски , придружавани от по-висшите Пазители и безпощадните деволвъри. Хората вече виждаха своя край. Хенри се отправи към своята стая с бързи крачки и умислено изражение - сякаш планираше нещо... сякаш планираше последният си успех. Каменното му изражение прие решителен вид и веднага щом стигна до стаята си натисна един бутон , изпъкнал на бюрото му и пред него се материализира генерал Хейзъл.
-Крис, нареди на останалите крайцери да заредят атомните си бомби! - сурово изкомандва генералът. - Те ще умрат с нас!
Ятото зерги вече обграждаше безпомощните хора и от небето започнаха да се сипят валкирии с отказали системи, повреден корпус, привличани от гравитацията. Когато рояците вече бяха в обхват ЯМАТО оръдията заизстреляха своите ултра-енергиини лъчи и поглъщаха стотици муталиски, но това нямаше никакво значение - несекващите вълни от органични летящи убиици все така приближаваха. Голиати и марини стреляха с ярост вражеското небе отчаяно. Изведнъж всичко секна. Зергите се разлетяха като зайци, подплашени от откос на ловджийска пушка. Радарът на Хенри вече се отбелязваха познатите протоски кораби. Но как забога едва дузина Кериери успяха да прогонят милионите пърхащи изчадия? Когато вече зергите се оттегляха на небето се разкриха хиляди кросари и скаути ,които само преди секунда не бяха там. Чак сега Генерала различи съпровождащите ги Арбитри. След момент Норад 5 получи транзмисия:
-Генерал Менгск! - Гласът беше мощен и отчетлив - Дошли сме да ви предложим мир!

Това е за ся утре ще дам и другата част ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:38

Добро е,а и си личи че си я играл много въпросната игра.Някакси сякаш описваш една битка и то доста добре.БТВ,след като не си дал разрешение да продължаваме,ние не бихме проявили това нахалство :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:40

ама неееее бях написал "I tuka vie produljete.... a btw.. kajete si mnenieto " :) а и благодаря за мнението ! :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:43

Оу,какво ми е станало.Не съм го видял.Сори.Чакам продължението :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2004 19:49

Няма проблем , все пак радвам се че такъв добър писател като теб (съдя от фентъзи разказа със членовете на форума) го е оценил така; )

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 07 Фев 2004 19:53

Косите на Хенри се изправиха. Беше изумен до мозъка на костите си.
Та ние туку що разрушихме едно от главните им племена. Как може да бъде истина?
-С кой говоря? - попита изплашено генералът.
-Екзекутор Зон , главен предводител на висшите темплари. Както казах , дошъл съм да сключа примирие с вас, хората.
-Но закакво ви е притрябвало примирие с нас, най-големите ви врагове?
-Точно защото не сте вие най-големите ни врагове, господин Менгск. - продължи спокойно екзекутора.- Зергите завладяват с всеки изминал момент все повече и повече територия и множат изумително бързо армията си! На чело с Кериган, те са се превърнали в заплаха за цялата галактика и както се убедихте сам , въобще не се шегуват. Идват трудни времена Менгск. Или ще сме съюзници, или ще помогнем на тази измет по-бързо да асимилира останалата част от космоса.
-Както виждам нямам друг избор. - обяви Менгск, гледайки с празен поглед към бюрото. - Ще е чест да воюваме рамо до рамо, Зон!

Докато не постне някой мнение друго няма да има :roll:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: SC II
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:08

Доста добре аз съм много голям почитател на Сагата на СтарКрафт и според мен си се справил много добре.Продължавай в същият дъх.

http://ued-dugalle.blogspot.com/

Surrender in the name of the UED this is yоur final warning!

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:11

Защо бе.. ЗАЩО БЕ :!:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:12

Какво защо?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:14

DuGalle написа:
Какво защо?

Глупак питахате защо дигна темата !!!

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:15

Темата е на 3 години. :madd:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:19

Глупак ли? абе я вървете се перетее ако имате права изтриите ми мненията ако ли не отивайте някъде да се гръмнете! Хах какви идиоти имало в форума на това хубаво Списание! Разочарован съм!

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:20

DuGalle написа:
Глупак ли? абе я вървете подяволите ако имате права истриите ми мненията ако ли не отивайте някъде да се гръмнете! Хах какви идиоти имало в форума на това хубаво Списание! Разочарован съм!

На кривата ракета - космоса й е крив. :shock:

Че и раздвоено виждаш. :shock:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:22

И какво точно виждам раздовено ако не е тайна???

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:24

DuGalle, препоръчвам ти този разказ, повярвай на светлинни години напред е. И един съвет, ако видиш, че дадена тема е на повече от няколко месеца, освен ако нямаш основателна причина, не я вдигай :wink:

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:26

Благодаря д-р Джоунс ще го прочета имало и нормални хора тук това е добре въобще не съм обърнал внимание от кога е темата аз по принцип никога не гледам.Можеше и тея двамата да кажат човешки ама говедото си остава говедо и в града да го вържеш. Ще се постарая да чета датите.

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 20:57

DuGalle написа:
Благодаря д-р Джоунс ще го прочета имало и нормални хора тук това е добре въобще не съм обърнал внимание от кога е темата аз по принцип никога не гледам.Можеше и тея двамата да кажат човешки ама говедото си остава говедо и в града да го вържеш. Ще се постарая да чета датите.

Бахти човеко ти знаеш ли какво е запетайката в текста нещо много хубаво защто помага да се разбере по ясно какво се опитва един човек да каже не мислиш ли все пак това е форум в който се пише а не се говори затова имената и помни че запетайката е много важна тя е есенцията на всичко дори и нищото ето виж аз я използвам често но не и сега и да ти кажа още нещо ти си тъп много тъп защо ли ще попиташ ами така защото си тъп глупак защо вдиха стари теми защо се друвчиш защо мислиш че като си нов и се правиш на чалнат някой ще те уважава когато се регистрира чете ли въобще правилата във форума тъпак си и това е,

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 21:23

По принцип съм много спокоен но тук днес ми върви да ме ядосват ако имате проблем и ти и другите двама се обърнете към админи или модове а не псувайте като проклети хамали който нямат достатъчно мозък за нормален разговор. Смятам повече да не влизам тук независимо че не пропускам брой на ПЦ Манията. А за запетайките ще си слагам тогава когато имам желание и не ми трябва вашите мъдри съвети за моя правопис!!!

Ай със здраве на всички хамали!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 21:27

Тоя не издържя дълго :lol:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения