Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 12:15

Disturbеd написа:
@Vermic
Тегли си един студен душ, закуси нещо и пиши пак.
(Да проверя разликата, не за друго.)

По-добре ножа да си тегли.. наистина не разбрах какъв му е проблема на колко е момичето и откъде е O.O

И друго не разбрах, как написахте една страница с глупости за толкова кратко време и докато пиша поста добавихте още цели два коментара :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 12:17

Сириус е прав бре, кво налазихте момичето :P

Просто приемете че у Бургас живото тече по друг начин :oops:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 12:24

Кире_Гръчата написа:

тия сакат да го ебат сигурно 8)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 12:38

Бижутера написа:
Кире_Гръчата написа:

Ти па поне като си буташ мнението навсякъде, моля те оправи си поне ника и най вече аватара, защото е много гнусен и мазен.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 13:03

Rico написа:
Бижутера написа:
Кире_Гръчата написа:

Ти па поне като си буташ мнението навсякъде, моля те оправи си поне ника и най вече аватара, защото е много гнусен и мазен.

айде да не говорим кой си е сложил гнусен аватар :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 13:29

Sirius написа:
върмик ли там квото си, копеле, яко зле си; препоръчвам лечение. Консултирай се с джипито да ти даде клинична пътека.
актив и той маса неадекватно го раздава, като реши, че може да удари едно обобщение и да сложи край на темата.
и кво всички налазихте момичето ебати. все едно сте да ви ебам и у красав(и)ците. Върмик, копеле, ти ли беше оня уайтфейс с изтърканата тениска на кенибъл и се беше снимал на гробищата? хахахахха, братоооо мое ли си толкова зле ебати? Така де, явно може.
NWA, простащината убива всички. Масата тук няма твърде висока правописна култура, а за обща не ми се говори... така че тоя аргумент е изтъркан :) Па чакай да я видим, може и да вкара някакви адекватни постове...
иначе 8ми клас = 14 години? препоръчвам по-изразително червило и смяна на прическата, за да се открие лицето ^^ Така де, и дядо разбира от женски прически ;D
ю

Сириус никой не мой та върне на село ;р

Нямам тениска на кенибал ;)

И не се имай за велик!
Има неща който не знаеш!Няма и да узнаеш!За мен е поздрав някой да каже че съм ТЪП!

Аз знам че нищо не знам!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 17:09

Vermic написа:
Sirius написа:
върмик ли там квото си, копеле, яко зле си; препоръчвам лечение. Консултирай се с джипито да ти даде клинична пътека.
актив и той маса неадекватно го раздава, като реши, че може да удари едно обобщение и да сложи край на темата.
и кво всички налазихте момичето ебати. все едно сте да ви ебам и у красав(и)ците. Върмик, копеле, ти ли беше оня уайтфейс с изтърканата тениска на кенибъл и се беше снимал на гробищата? хахахахха, братоооо мое ли си толкова зле ебати? Така де, явно може.
NWA, простащината убива всички. Масата тук няма твърде висока правописна култура, а за обща не ми се говори... така че тоя аргумент е изтъркан :) Па чакай да я видим, може и да вкара някакви адекватни постове...
иначе 8ми клас = 14 години? препоръчвам по-изразително червило и смяна на прическата, за да се открие лицето ^^ Така де, и дядо разбира от женски прически ;D
ю

И не се имай за велик!
Има неща който не знаеш!Няма и да узнаеш!За мен е поздрав някой да каже че съм ТЪП!

Не знаеш и кого цитираш, нали :lol: ...
Он топик:
С едни аверчета в морската градина в Бургас

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 17:39

d-r Jones написа:
Vermic написа:
Sirius написа:
ю

И не се имай за велик!

Не знаеш и кого цитираш, нали :lol: ...
Он топик:
С едни аверчета в морската градина в Бургас

Напротив веднага ти отговарям Сократ :wink:

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:38

Sirius какво ти става бе незадоволени братко? Във всеки твой пост не пропускаш да нахраниш някой. Жалко, че махната казармата, да ти пооформят пантофковия характер :shy: Малката се препраща директно от тийнпроблеми.ком, то си личи, че някакво масирано женско присъствие е трудно да се заформи в един такъв коч-форум :D Пък и по-добре, изключения правят някои мъжки момичета, които се задържат тук, като ни траят простотиите, евала на тях :D

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:43

Ето ме тука с 1 с мацка :
http://img125.imageshack.us/my.php?image=andiani.jpg

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:47

Хората от този форум ще спрат да кликат на квито и да било линкове :? :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 19:32

върмик, брато, аз не ти казвам, че си тъп, просто си зле. фейс ит.
актив, напипа го. така де, проблема. Стоя тука уча за изпити за Софийския, няма секс, няма деветокласнички, нема ничего. Храня шот ми е кеф. А колкото до характера - не се грижи, в годините, когато въодушевено си разцъквал age of mythology примерно, определен кръг от хора са ми оформяли характера. Пожелавам ти да не видиш нещата, които съм виждал, докато са ми го оформяли, повярвай ми ;) Сравнително симпатичен си ми, така че, моля те, преустанови опитите да ме уязвиш, не искам да те храня.
и стига вече с тея линкове ебати, не се ли осъзнахте, че всеки норм. браузър има status bar, където си пише bitefight ли, кво ли, балиго. Сми, всеки с малко акъл гледа, преди да цъка по линкове. А, омега, пробвай да вкараш нещо по-нормално като име на jpg-а, веднага се лови, че е фейк.

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 20:52

Little Boy написа:
Ето ме тука с 1 с мацка :
http://img125.imageshack.us/my.php?image=andiani.jpg

Спри а?Хами е прав -.-,дори и аз го спрях това...Няма далавера ;р>.<

~SteamOfBlood

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 22:27

.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 22:29

Я я , вундаба. :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 22:33

Шнеле Шнеле вундаба я

ООООО НАЙН!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 22:48

Ами не че нещо, просто фешън момичета, водещи се по фешън модата с феншън вид в общи линии се харесват изключително и само на други фешън типове. Точно тук такъв тип хора са малко и в общи линии добре се крият. А и след доста сблъсъци с такъв контингент, аз лично, а и не само аз, съм останал с предубеждение към този контингент. И когато видя характерните очила в стил оксиженист 3ти разряд и филирана прическа директни -50 точки личностна характеристика за човека. одещи се по това поведение в общия случай са склонни към споменатото от теб водене по мнението, поведението и желанието на другите. Еднакивте хора обикновено са скучни и ограничени /не е задължително да става дума за умствена ограниченост/.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 23:00

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 23:02

MiSs SuNsHiNe написа:
Мили хора, искам да почерпя, защото изобщо не съм предполагала, че аз, провинциалното девойче, може на някой да му се видя толкова фИешън. Дано само да не се взема много на сериозно :)

Остави ти това, кофти става ако тях ги вземеш насериозно. Фиешъна можеш да си го комбинираш и с анимето, и с метъла, и с каквото искаш. Стига да те кефи-прави си го. Въпреки че се съмнявам да си тази принцеска, която те изкараха.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 23:06

Айде стига сте се дракали с момичето.Фешън за вас защото се облича така и малко може би в лице :lol: ,от къде знаете,че Good Charlotte (примерно) са емота?Това,че се обличат така незначи нищо...

~SteamOfBlood

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com