Автор |
Съобщение |
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2007 19:43
Първо си помислих,че си тоя с шубестото яке-бялото- много ми е смешно тва яке ,после си помислих,че си тоя до него с очилата. Ама накрая видех снимка 0539 май и там са ти окачили медал-тва ли си ти?Е тия медали на всички ли ги дават или само на стигналите по-към края?
Ааа викаш всичко е било безплатно ? Турнира в Манията в Скай Сити ли се е провел??? За 1-ви път чувам да се прави турнир в комп. клуб и да не сакат пари - Похвално-еваларка!
Я кажи дали знаеш нещо относно фифа 08 ще се правят ли пак там такива турнири?
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2007 21:20
еми турнира верно си беше уникален. Аз си викам са ще ни поискат тука по едно 10 лв така за добър ден както се казва, а те ни предлагат некви напитки, минерална вода, секви екстри, безплатна игра (турнира се проведе в Мания-Студентски град) Даваха медали значи на тия който минаха осминафиналите още, та аз се издразних че нямаше никаква разлика между мен да кажем и некой минал осминафиналите (това не ми хареса, щот буквално нищо не взех, а тия раздаваха некви флаш памети на килограм! пък ако бех станал първи в което силно се съмнавах де, щеха ми дадът и некво хубаво телефонче, ама... бах се...
Та сега, спомням си точно некъде посредата на турнира некъв викаше че точно след месец ще има втори. Е на, повече от година се мина, та дори нито един турнир нямаше на тая игра никъде. Ни в Матрица, ни в Инферно, а там съм ходил на 3-4 тура и се дразня, пък уверявам ви едно е да седите у вас и да си викате-се ми е едно, друго е да седите до противника ви, некви да ви викат там налево надесно, аз накрая направо не издържах с нервите (особенно че от 2 на 0 ми направи 2 на 4 и накрая направо незнам... траех си де, ама просто почервенях ви казвам). Та не съм чувал за слеващи турнири на която и да е фифа и незнам, дано все пак има (но все пак погледнато отстрани аз лично не разбрах какво спечелиха организаторите от този турнир който участвах-никакви такси, всичко безплатно, аз дори нали имаше некви енергийни напитки Лооп и си взех само една, па некви кат ги гледах грабеха на килограм да им се невиди)!
ех, почва вече да ми писва дори да обяснявам къв съм бил прошляк-минало заминало, бях силен, сега съм слаб (а какво ли не давам сега отново да съм силен )
Очаквам 08 с нетърпение, дано все пак началото ми на тази игра е като на 2007! Успех и на вас юнаци, живи и здрави да сте, пък като има турнири обаждайте се, вече ако ще в Варна да е ще ходя баси. Айде живи здрави
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2007 22:25
Феликс,адаше,откажи се от евентуални турнири в Ма3х 5. 1-во там отиват най-големите прошляси с ГЕЙМПАДОВЕ и с НАИЗУСТЕНИТЕ БЪГОВЕ! Точно те ме отказаха от фифа 05 (ма то без тва почти беше дошло време за 06) Та отивам там,такси не искаха,но си плащаш времето,което си седел (а то докато се почнее,докат се тегли жребияя,докато си намериш човекаа и си ебе майката...) Не ми беше за парите,беше ми за тва,че тия боклуци с гейм падчетата (беха 2ма) (точно те стигнаха финала...) та тия лайнари играеха (е поне единия другия не го видях как играеше) та знаеше от центъра всеки път да ти вкара,знаеше как винаги от центриране да ти вкара... а бе секви бъгове дето имаше фифа 05 тоя калитар нещастен ги знаеше. А тогава ако си спомняте имаше един контрол с "Z" и веднага да си я центрираш на твой...аз така играех и на 3 паса обикновено бех пред наказателното и дупчех мрежа...а бе бех осъвършенствал тая тактика отлично и отивам такъв навитак поне 1/4 финал да стигна и кво стана аз не минах групите но защо? Щото имаше едни правила "Бутона "Z" е забранен" и само кат видех тва правило си казах "беше ми много приятно..." знаех кво ще последва ,въпреки тва изиграх добри мачове,но предимно си ме дундуркаха...направих неколко много добри обрата,но не ми беха достатъчни,за да мина тъпата група.,а па в тая група се паднах и с един Адаш голем фен на фифата и с него бехме играли преди и тоя ми знаеше играта знаеше ми слабостите тъй,че ме разцепи особено кат бех без бутона "Z" пак добре,че един мач му фанах X... та тоя бутон беше забранен,но бъговете в играта си беха позволени разбириш ли... и ония цървули на финал... та оттогава на турнир в ма3х 5 по фифа-НЕ ходя...
едит: ще ми забраняват контрол дето си е в самата игра,ама бъговете не ги забраняват-ааай сиктир аа делегация чао довиждане лека нощ мерси..
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 10:12
хах, там съм ходил верно на няколко... еми какво да ти кажа, тия с падовете са от клана на българия, няма как да са без... той дори единия от техния клан го познавам и се сърдеше че на тоя турнира на Мания не се позволяваше да се играе с пад
иначе да, то парите хич не си оправдаваха това което правиш, примерно и първи да станеш, като платиш едно 15-20 лв ще видиш кво става
иначе и в Манията ако се играеше с падове навярно нямаше да съм там където стигнах, но нищо, пак съм радостен че отидох
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 11:32
Tия с падовете да ходят да си играят на КОНЗОЛКИ на такива турнири,а не на PC-тата да ми играят с падове хипер несправедливо е ама карай тва си е лично мое мнение.Иначе тва беше най-абсурдния турнир,на който присъствах печалбата беше некъде от порядъка на 100 лв даже май и толко не даваха... цел ден висехме там-заради"страхотната им организация"... и АБСУРДНОТО правило "забранява се контрола Z" ,но за бъгчетата и дума не казаха... кажи ми тва турнир ли е или предрешено състезание?...
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 13:31
хммм, ти знаеш ли че аз сигурно съм бил на този турнир. Я разкажи малко повече-на коя фифа е било, в групи сигурно сте били...
ама тия там са много хитри, нарочно ти правят повече мачове, да стоиш повече, да вземат повече кинти накрая, да им се невиди... пък тия с падовете какво да ти кажа за тях... свикнали са си хората (ето аз примерно и аз си имам, обаче не мога да играя с него, някак леко дървен стоя!) но който си го може си го може!
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 13:51
Eми беше на фифа 05,в ма3х 5-та. Бехме по 8 човека в група,ако не се лъжа. Помня,че френда ми се падна с тия с падовете и той се нерви много,щото само бъгаве правили (всеки път си центрирал на главата и гол,от центъра му вкарал 2 гола...) и се беше ядосал,че с такива се е паднал пък и аз и той бехме на тактиката с "Z" и кат разбрахме,че ще е без тва-вече си знаехме,че и групите нема да минеме... Помня номерата на ма3х нарочно казаха некъв час,ние седехме 30 минути докат дойде "организатора" тоя боклук ни кара да си пишеме имената на некъв лист,оттам ги накъса и ги тегли и казва там имената кой в коя група е и така,докат си намериш човека,докат обяснят правилата,докат се почнат мачовете,пък и на некой компютри им забиваше,а бе беше некъв "чудесен" турнир=нема да го забрава....
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 15:40
хахахаххахаха, лелеееее, евало, същото си беше и при мене. Спомням си как отиваме там и ни викат чекайте шефа (тоя некъв Гогата ли се казваше незнам) и оня като дойде, вика пишете си имената, па след това теглят жребия, некви нереални групи абе мани... аз това с Z дето беше всеки беше мастър с него и ония май затова го махнаха, абе аз какво да ти кажа-май бях стигнал един път до осминафинал, ама като отпаднах ем нищо не взех, ем трябваше да платя 10-15 лв за да излезна
тъпа работа беше там, аз бях ходил и на един в клуб Инферно ако ги знаеш тия (имат 3-4 из София) та там беше доста добро-платихме само 2 лв за записване, ама след това никакви пари не ни искаха, дори имаше безплатни напитки и беше супер!
абе ние с тебе много се разговорихме, дай да си пишеме на ЛС че тука ще вземат да се карат!
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 17:44
FELIX написа: абе ние с тебе много се разговорихме, дай да си пишеме на ЛС че тука ще вземат да се карат!
Correct.
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2007 18:35
Снупи закво не ми пишеш вече в скайп бе луд ;(
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2007 20:34
TroY Gonzo написа: Снупи закво не ми пишеш вече в скайп бе луд ;(
Братче,вече почти не влизам в скайпа,пък и си направих нов ,ей сега ще влеза да ти пиша.
А бе скивате ли кво стаа с ливърпул бе горките толко им падна нивото,че почнаха да купуват ники михайлов и са още един бълрагин,че зимат гледайте:
Втори българин ще играе в Ливърпул
След сензационния трансфер на вратаря на Левски и младежкия национален отбор на България Николай Михайлов в Ливърпул стана ясно, че най-вероятно и втори българин ще облече фланелката на "мърсисайдци", съобщава в днешния си брой вестник "Труд". Става дума за Михаил Александров, който е юноша на ЦСКА и през пролетта беше част от първия състав на "армейците".
Всичко около сделката вече е уточнено, но Александров е пожелал да се раздели с ЦСКА, след като играе в полуфиналите от юношеското първенство, които противопоставят "червените" на Литекс. Трансферът е бил уреден от мениджъра Лъчезар Танев, който води преговорите за преминаването на "Анфийлд" и на Николай Михайлов. Очаква се ЦСКА да вземе около 240 000 евро за крилото.
Горкичките...
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юли 2007 17:52
Абе нз защо всички така постъпиха аз мисля че Ники е добър вратар защо бързо забравяме как ники спаси левски с/у Оксер ние българите сме такива тръдно някой се издига в нашите очи а бързо забравяме как ники го хвалехме за добрата игра чест прави на Ники че след неговия трансфер левски получи 400 хиляди а Ст. Ангелов премина само за 180 ники поне като си тръгна си каза ЛЕВСКИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ В СЪРЦЕТО МИ И ИСКАМ ДА ЗАВЪРША КАРИЕРАТА СИ ТАМ
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юли 2007 19:22
VaNdRi1o0 написа: Абе нз защо всички така постъпиха аз мисля че Ники е добър вратар защо бързо забравяме как ники спаси левски с/у Оксер ние българите сме такива тръдно някой се издига в нашите очи а бързо забравяме как ники го хвалехме за добрата игра чест прави на Ники че след неговия трансфер левски получи 400 хиляди а Ст. Ангелов премина само за 180 ники поне като си тръгна си каза ЛЕВСКИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ В СЪРЦЕТО МИ И ИСКАМ ДА ЗАВЪРША КАРИЕРАТА СИ ТАМ
Аз искам кака с гръдна 140,Кестенява коса,пъстри очи и стегнато дупе....
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 02:25
Ко стаа Пичове
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 12:31
TroY Gonzo написа: Ко стаа Пичове
Кво може да му става на едно малдо момче
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 17:35
Тъй като темата много взе да пада реших да постна едно интервю относно фифа 08:
Футболните симулации представляват все по-голяма пазарна ниша от когато и да било. Заради включването на трите нови игрални конзоли от ново поколение (next-gen) говорихме с Андрю Уилсън, изпълнителен продуцент по футбола в EA, с цел да разкрием с какво могат next-gen конзолите да обогатят футболните игри.
Може и да сме в края на настоящия футболен сезон и ваканционното настроение да ни е завладяло, но EA и KONAMI са заети с разработката на футболните симулации за новия сезон, които трябва да са в нашите ръце заедно с началото на новия календарен цикъл.
Но ще предложат ли те нещо, което не сме виждали? Едва ли би се вдигало толкова шум само заради по-добра графика и няколко нови показателя. За да разберем, буквално изпотихме с въпроси Андрю Уилсън.
Какво точно значи next-gen за футболните геймъри?
Андрю Уилсън: Основният проблем със сегашното поколение машини бяха ограниченията в технологията и процесорната мощ. Имаше много неща, които искахме да реализираме, но не успяхме именно заради това.
Например?
Ами например интелекта на футболиста и различните нива на решенията и поведението му. При сегашното поколение той имаше едно или две нива на “мислене” - например играчът се намира в наказателното поле и идва центриране, а след евентуалното отиграване не може да се планира нищо.
С next-gen можем да работим с много повече данни. Можем да управляваме повече данни при опциите за решения на игрището като в гореописаната ситуация с центрирането.
Започваме да разкриваме нива на опции за решения, каквито не бяхме виждали преди, заради това играта ще стане много по-реалистична по отношение на геймплея. Също така ще виждате доста по-малко ситуации “двойници” на терена. Целта ни е играчът да достигне 100 или дори 200 часа игра, в които да вижда все различни неща и различни решения, макар и да играе на една и съща игра.
Защо не видяхме това в първите два опита на EA на next-gen сцената - FIFA 07 и Road To The World Cup?
Пуснахме новия си енджин за FIFA 07 като дебютно заглавие за него. Видяхме някои неща при него, които се превърнаха в основи за новите ни идеи.
Видяхме различно ниво на атлетически способности в играча, от които зависеше как той се движи и борави с топката. Също така придадохме на коженото кълбо собствена физика. След това започнахме да разкриваме възможностите за различни нива на вземане на решения на терена съобразно ситуацията.
Хубавото при създаването на този род Изкуствен Интелект е, че веднъж създал основата, екипът може да я надгражда – така всяка година можем да добавяме нови и нови прийоми.
Играта за световното първенство не използва този енджин, FIFA 07 беше първата и 08 ще е втората, ползваща такава игрова платформа.
Много бяхме щастливи с нивото на прогреса си във FIFA 07, особено заради успешното пускане в употреба на новия енджин, тъй като това е опасен маньовър. Ако не потръгнеше добре, всичко можеше да се обърка. Боравенето на играчите с топката обаче се почувства като истински next-gen и искаме да доразвием това във FIFA 08, най-вече в областта на анимациите, ИИ, физиката и игровите решения. Това ще вдигне геймплея на играта до невиждани висоти.
Някога ще видим ли Изкуствен интелект и сред публиката, тя да влияе на играчите, както и обратното?
Миналата година един от инженерите ни в GDC започна нещо, което нарекохме “Emotion Engine” (Енджин за Емоциите – бел. Прев.). Този енджин се базираше на управлението на реакциите на публиката чрез определени дребни ситуации по време на игра, които да служат като “лостове” на действието му.
Така че различните действия на публиката ще дадат своя отпечатък върху тези на терена. Ако постоянно освиркват отбора ви, това ще има негативно психологичесно въздействие върху представянето на футболистите. Започнахме този проект миналата година и продължаваме да го разработваме. Не знаем как ще завърши той или как ще се държи в крайна сметка, но ако свършим добра работа, ще го усетите.
А как върви работата по коментара, където се чуват еднакви реплики през час? Могат ли next-gen конзолите да поправят това?
Буквално свършихме наличното място върху диска със сегашното поколение. Миналогодишната FIFA съдържаше 26 първенства, 15 хиляди играчи, екипи, стадиони, аудио, музика и т. н., заради което в крайна сметка не ни остана никакво място. Next-gen дисковете имат много повече свободно пространство затова още в кратки срокове ще имаме много повече и разнообразен коментар в игрите си.
Гледайки на нещата в по-дългосрочен аспект обаче, се вижда друго. Много мисля по въпроса и мечтая след време да започнем да пускаме за даунлоуд все по-нови и нови версии на коментара почти ежеседмично за да се избегнат каквито и да било повтарящи се фрази.
А замислете се за онлайн първенствата – представете си как определени коментатори се появяват да коментират някой мач от Интерактивните Лиги. Така хората вече няма да разчитат на коментара от нашата игра, след като ще има определени геймъри, които да коментират онлайн всяка седмица, а така самите те ще добиват репутация.
Колкото и да препълниш диска, никога няма да можеш да постигнеш дълбочината, която искаш. Искаме хората да се включат в създаването на различни неща. Можем да започнем с предлагането на безплатни неща за даунлоуд, но е само въпрос на време преди играчите започнат да си говорят на живо за това какво става на терена.
Нека да поговорим малко за сблъсъка PES/FIFA. Мислите ли, че имате достатъчно добра игра, която да превъзхожда PES по продажби дори да нямахте лицензите, които притежавате в момента?
Надявам се. През последните 5 години всички видяхме как пазарът нарастна съществено и смятам, че това е пряк резултат от конкуренцията. И двете компании се опитват с всички сили да предложат на пазара по-добри игри всяка година. От 2 милиона продажби достигнахме 20 милиона благодарение на конкуренцията.
Да, има напрежение върху нас и искаме да дадем най-доброто от себе си. Реалността е такава, че светът би бил по-лошо място само с една футболна игра. Конкуренцията на KONAMI определено ни кара да сме по-добри.
Кажете ни нещо за FIFA 08, което да я направи по-различна от останалите.
Не мога – поне на този етап.
Хайде, поне намекнете…
…
Един елемент, който няма да бъде годишен ъпдейт…
Ако намеквам за някои неща…. това, което сме видяли при next-gen е, че с тях се прекарва много време онлайн. И като гледам в бъдещето на футболните игри, онлайн режимите най-вероятно ще играят основна роля и не искаме да изоставаме по този показател. Това мога да намекна.
Но вие организирахте Интерактивното Световно Първенство на ФИФА онлайн. Не може да стане по-мащабно от това, нали?
Напротив, може да стане много по-голямо. Много много по-мащабно.
Наистина?
Абсолютно.
Но как?
Някога е имало точно трима души, които качваха видео в мрежата, сега имаме YouTube. Имало е трима, които са чатели през интернет, сега имаме Skype. Интерактивното Световно Първенство е добро начало, но искаме да въвлечем много, много повече хора в това…
сайта също е добър : http://fifa08.bfl-team.com
Мало дълуг пост , ама , карай
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 22:47
Е next gen фифа ама сигурно за PC няма да е next gen. Тея конзоли завладяха пазара просто...
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2007 13:51
MaRiN_007 написа: "Целта ни е играчът да достигне 100 или дори 200 часа игра, в които да вижда все различни неща и различни решения, макар и да играе на една и съща игра. THIS IS MADNESS.THIS IS IMPOSIBLE... сигурен съм,че няма да успеят в това... лошото на фифите поне за мен е ,че писват буквално на 3-я ден ,а он-лайн писват на 1-я месец... ако успеят да ни накарат да я играеме над 100 дори над 200 часа е шапка им свалям,ама силно се съмнявам... MaRiN_007 написа: "А как върви работата по коментара, където се чуват еднакви реплики през час? Могат ли next-gen конзолите да поправят това?" Е тва беше едно от нещата,които ме караха да избеснявам в тая игра все един и същи коментар,да не говорим,че в уж подобрената Фифа Шампионска Лига,където имаше и Левски,коментара беше 1:1 просто copy и paste от фифа 07 и ,когато се играе с Левски-имената на играчите НЕ се споменават... MaRiN_007 написа: "Гледайки на нещата в по-дългосрочен аспект обаче, се вижда друго. Много мисля по въпроса и мечтая след време да започнем да пускаме за даунлоуд все по-нови и нови версии на коментара почти ежеседмично за да се избегнат каквито и да било повтарящи се фрази." Тва е много добра идея за ежеседмичните ъпдейти.Няма да е лошо и да може да кажем след 3-4 месеца да има ъпдейт със скиловете на играчите.Примено във УЖ подобрената Шампионска Лига силата на Шевченко си остана 88 ... а на Рууни беше смъкната от 92 на 90... тва си е подигравка просто . Шева в Челси се провали тотално,ама силата не му беше променена.Бербатов направи фурор в Тотнъм,но скила му НЕ беше променен.Сигурен съм,че ако Бербатов беше англичанин или бразилец силата му щеше да бъде променена,да не говорим и на какви скилове са оценени българските играчи-ПОДЦЕНЕНИ!!!Освен на Божинов,който мисля,че е доста надценен във фифата... MaRiN_007 написа: "Нека да поговорим малко за сблъсъка PES/FIFA." ФИФА>ПЕС... Damage san написа: Тея конзоли завладяха пазара просто...
Смърт на конзолите ...
Мерси много на Марин за изчерпателната статия
edit: ааа и най-ме разочарова факта,че все пренебрегват Българската лига... верно ич не ме ебе за нашия футбол и ми е безразличен,ама поне във фифа 08 можеха да я сложат бе да ги видиме как ще ги нацвъкат като скилове предстаам си играчи от рода на 35 сила и надолу... ама е са видях ,че и във фифа 08 БГ няма да има...
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 19:19
Е на мен в мулти не ми омрузва , малко е еднотипна , но като играеш винаги с различни играчи добиваш опит и разнообразяваш.Иначе в сингъл съм играл само фифа 04 и 05 , яко сингъл сигурно минимум по 5 часа на ден играх.Но от 2006 играя макс по 4-5 мача и то като излезе фифата да я пробвам
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|