С кого коментирате...
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
MiSs SuNsHiNe написа:Много сте забавни, честно. Има какво да се види в Бургас, проблема е, че не си си отворил очите достатъчно (ако си бил въобще в Бургас). Всъщост вече имам завършен 8ми клас. Много за големи се мислите, ама тва е друга тема...
Toзи аватар ХАХАХАХ ми напомня нещо,можели фешанче да си сложи рок аватар,мога ли да си сложя аватар на Ибана опа Ивана

Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
- В момента играе: да бед гай
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
NWA написа:В този форум и женският пол не остава дискриминиран откъм хейт.
Тази няма да направи повече от 20 поста - оставете я.Простащината ще я смачка.
Може да ни изненада и да направи 30 ^^.
Как да е, мацето само си каза, че е фурнаджийска лопата и се върти на къдет я бутнат. Може и да се закрепи - подмазвачите винаги са на мода ^^
И ще си позволя да се съглася с Актив

AcTivE написа:99% от потребителите на форума са невръстни дечица, възрастни с неизживяно детство или нещо междинно. В другият 1% влиза администрацията, някой друг педофил, руски спам-бот и т.н.
Крещя, следователно съществувам!
върмик ли там квото си, копеле, яко зле си; препоръчвам лечение. Консултирай се с джипито да ти даде клинична пътека.
актив и той маса неадекватно го раздава, като реши, че може да удари едно обобщение и да сложи край на темата.
и кво всички налазихте момичето ебати. все едно сте да ви ебам и у красав(и)ците. Върмик, копеле, ти ли беше оня уайтфейс с изтърканата тениска на кенибъл и се беше снимал на гробищата? хахахахха, братоооо мое ли си толкова зле ебати? Така де, явно може.
NWA, простащината убива всички. Масата тук няма твърде висока правописна култура, а за обща не ми се говори... така че тоя аргумент е изтъркан
Па чакай да я видим, може и да вкара някакви адекватни постове...
иначе 8ми клас = 14 години? препоръчвам по-изразително червило и смяна на прическата, за да се открие лицето ^^ Така де, и дядо разбира от женски прически ;D
актив и той маса неадекватно го раздава, като реши, че може да удари едно обобщение и да сложи край на темата.
и кво всички налазихте момичето ебати. все едно сте да ви ебам и у красав(и)ците. Върмик, копеле, ти ли беше оня уайтфейс с изтърканата тениска на кенибъл и се беше снимал на гробищата? хахахахха, братоооо мое ли си толкова зле ебати? Така де, явно може.
NWA, простащината убива всички. Масата тук няма твърде висока правописна култура, а за обща не ми се говори... така че тоя аргумент е изтъркан

иначе 8ми клас = 14 години? препоръчвам по-изразително червило и смяна на прическата, за да се открие лицето ^^ Така де, и дядо разбира от женски прически ;D
MiSs SuNsHiNe написа:Vermic написа:Щото ме дразниш имаш аниме/рок аватар а си фешанче!
Хахахахахах преди да търсиш недостатъците в другите хора, погледни и своите, защото мисля, че са много. АЗ съм тази, която решава какъв аватар да си сложа и каква да бъда. По какъв начин те дразня? С някое мое мнение ли? Какво у мен те дразни? Опитвам се да бъда такава, каквато хората ме искат, да се променям заради тях, за да мога да нямам проблеми с който и да е. Без значение дали промяната ще е малка или голяма.
Тва е много лошо дето правиш моме. Човек е уникален, да бъдеш такъв какъвто искат хората да бъдеш, да се променяш заради тях - възможното най глупавото нещо което можеш да направиш. Напротив оставай винаги вярна на себе си и бъди себе си. Или пък още повече - не се променяй ти а карай хората да се променят заради теб.

Аз по тая логика трябваше да съм станал чалгар

Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.