Lord of the dreams написа:Благодаря на пичовете Бижутера и NWA за похвалитеСтарая се,старая се.Наистина не бих имал нищо против някой ден да стана част от екипа на ПЦ Мания.Пък и се старая да изчистя името си,след като хората ме заклеймиха като флудер по времето на Никсан(който между другото съм аз
).
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
-
\m/___(>o<)___\m/
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
E какво толкова съм казал бе,дейба?Майти лорд Вейдър написа:Lord of the dreams написа:Благодаря на пичовете Бижутера и NWA за похвалитеСтарая се,старая се.Наистина не бих имал нищо против някой ден да стана част от екипа на ПЦ Мания.Пък и се старая да изчистя името си,след като хората ме заклеймиха като флудер по времето на Никсан(който между другото съм аз
).
![]()
![]()
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Ние не знаем,че си Никсан мислим те за могъщия господар на мечтите.И никой не е казвал,че си флъдър.Просто си тъп.Lord of the dreams написа:E какво толкова съм казал бе,дейба?Майти лорд Вейдър написа:Lord of the dreams написа:Благодаря на пичовете Бижутера и NWA за похвалитеСтарая се,старая се.Наистина не бих имал нищо против някой ден да стана част от екипа на ПЦ Мания.Пък и се старая да изчистя името си,след като хората ме заклеймиха като флудер по времето на Никсан(който между другото съм аз
).
![]()
![]()
Казах го по шеговит начин,и то нарочно,и какво от това?
- Pеnnywise9198
{[OneNoStupidEmo}] написа:Аз ли ще бъда шампиона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
.Ама 100 на 100 е имало и по тъпи от мен........May BE
Не мисля...
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
Till Lindemann написа:В началото отричаха, но веднъж видях как една ръка обръща пепелника на терасата ми...и аз...кво ли?Ами изсрах се(че и кучето накарах, не питайте как)на едно парче вестник и после го изсипах на терасата им...накрая се изпиках, че и накрая повърнах на терасата им...нио не казаха...
Това на аватара не съм аз :/
The Empire strikes backКазим написа:Till Lindemann написа:В началото отричаха, но веднъж видях как една ръка обръща пепелника на терасата ми...и аз...кво ли?Ами изсрах се(че и кучето накарах, не питайте как)на едно парче вестник и после го изсипах на терасата им...накрая се изпиках, че и накрая повърнах на терасата им...нио не казаха...
- Бижутера
- Обратна връзка:
Brain написа:Идиот...Lord of the dreams написа:Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло,чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам.Ей т'ва е от мен.
ааааааааааа на тоя всекидневието ме хвърли на пода от смях
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
От тука съм склонен да повярвам само на тва за пепелника...Казим написа:Till Lindemann написа:В началото отричаха, но веднъж видях как една ръка обръща пепелника на терасата ми...и аз...кво ли?Ами изсрах се(че и кучето накарах, не питайте как)на едно парче вестник и после го изсипах на терасата им...накрая се изпиках, че и накрая повърнах на терасата им...нио не казаха...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
The Desolator
Така ли бе,Никс?Вдовицата в бяло?Бижутера написа:Brain написа:Идиот...Lord of the dreams написа:Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло,чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам.Ей т'ва е от мен.
Sulfours Wastelands,after the Gate of Desolation.
Te по БТВ са пуснали някакъв римейк (от близките 2-3 години кат гледам), който е много як и аз също го гледам!!! :РБижутера написа:не е ли малко старичък тоя сериал?Scar написа:Ъъъъ? И аз гледам Вдовицата в бяло...Проблем?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Aлминатора10300
Точно такаAлминатора написа:Вдовицата в бяло не е ли някаква сапунка?Pantomime написа:Te по БТВ са пуснали някакъв римейк (от близките 2-3 години кат гледам), който е много як и аз също го гледам!!! :РБижутера написа: не е ли малко старичък тоя сериал?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
Aлминатора10300
TheNightmare написа:А mp3 player-a плеива ли mp3-ки???Vermic написа:TheNightmare написа:Macromedia Flash например
Ъъъ тя става ли за правене на флаш филмчета?!?!
Ето за кво става дума. http://www.adobe.com/products/flash/
Те вече са на Adobe така че не се казва Macromedia Flash
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...