Днеска, изловихме Porsche Carerra 997 9FF, Porsche Carera 997, BMW M3 и Honda S2000р очаквайте снимки малко по-късно тази вечер
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
N2O
09 Окт 2004 19:13 Мнения: 707 Местоположение: София
В момента играе: С пишката си и белот.
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2007 00:10
Алеле R8цата черната каква е наживо.. Ама не я снимахме, щото пред Марайа-та е малко рисковано.. Но ще го преживеем, ето ги другите работи:
bobakin Голям си бот обаче... то от гугъл и аз мога ти извадя снимки тука качвай снимки ку ги снимаш ти... не някви такива...
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
Волхов
Заглавие: Dodge Viper
Публикувано на: 17 Юли 2007 16:09
Малко ме е яд,че няма Dodge Charger,но все тая....давам глас за Dodge Viper.
Обяснявам защо - HEMI V8 Turbochargered Engine,патентован мисля от Dodge,не знам със сигурност,е използван при Dodge Charger(около 550к.с. и то през "60-те),а днешния Viper му се пада нещо като ....
"внук"...и давам глас за него естествено.А колата която наистина ме кефи е Dodge Charger,сети се защо :P
___________________________________ EViL iS LiVE
N2O
09 Окт 2004 19:13 Мнения: 707 Местоположение: София
В момента играе: С пишката си и белот.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения