Баскетбол?
-
Мr.Anderson
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
- † iMMortality †
- Edwin Odesseiron
Абе то е толкова неорганизирана работа че дори не се знае кога и кои ше идват.Вижте сега-аз съм от Перник и лятото мога да доида почти всеки ден(предполагам че и с вас е така)Резовски Карагьоз написа:Събрахте ли се за игра?
Кажете ако има местенце за още един
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Значи - не знам кога ще съм свободен. Евентуално някоя събота/неделя. През останалите дни съм на бачкане. Също ще се присъединят nlight (ако не го мързи, деба и гея), Хермиона и Ерик (ако не го мързи :Р). Ще го мислим кога ще е - за сега нямам икаква идея. Too much beer to drink for now.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- † iMMortality †
Бижутера написа:† iMMortality † написа:Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок
колко си висок бе бате?
пп съвсем с добри чувства питам
190см
В турнир между училищата в София имам от 6 мача 18 гола,като 5 са с глава и 2 греди оцелих с глава
edit:Ем аз съм навит да поцъкаме баскет,но от мен много много не очаквайте.В смисъл,че мога да играя естествено(все пак съм тренирал няколко години),но съм изгубил много форма и не съм кой знае какво...Футболът ме е погълнал
† Harbinger of Death †
† iMMortality † написа:Бижутера написа:† iMMortality † написа:Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок
колко си висок бе бате?
190см
В турнир между училищата в София имам от 6 мача 18 гола,като 5 са с глава и 2 греди оцелих с глава.На баскетболните мачове на даскалото влизам главно да оправя резултата или да настигнем другите като цапам лудо 3ки
![]()
Много сте ми чудни по-високите хора с добра стрелба.Аз съм висок около 180см,вкарвам си 3-те,стрелбата ми от средно разстояние е много добра.Но по принцип дългите нямат добра стрелба-изглежда ти си изключение
Go hard or go home.
- † iMMortality †
Tmac написа:† iMMortality † написа:Бижутера написа:† iMMortality † написа:Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок
колко си висок бе бате?
190см
В турнир между училищата в София имам от 6 мача 18 гола,като 5 са с глава и 2 греди оцелих с глава.На баскетболните мачове на даскалото влизам главно да оправя резултата или да настигнем другите като цапам лудо 3ки
![]()
Много сте ми чудни по-високите хора с добра стрелба.Аз съм висок около 180см,вкарвам си 3-те,стрелбата ми от средно разстояние е много добра.Но по принцип дългите нямат добра стрелба-изглежда ти си изключение
Еми да така е
† Harbinger of Death †
- † iMMortality †
† iMMortality † написа:Tmac написа:† iMMortality † написа:Бижутера написа:† iMMortality † написа:Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок
колко си висок бе бате?
190см
![]()
Еми да така е.Те дългите ги слагат център да играят и там само бутане ръгане и скачане да вземат/довкарат топката...Аз през годините когато тренирах нямах много добра физика,но за сметка на това много тичах и стрелях отлично от далече и в старото ми даскало много ми се радваха,но в последната 1 година натрупах повечко маса и мускули и ставам в момента да играя като 2ри център,а на тренировките в даскало си играя като 2ри център,но пък от време на време си стрелям от далече и си вкарва,тъй като всички си викат:"О тоя дългия сега нема да оцели таблото от далече
" и хоп кош и още 1 кош и още 1 кош,докато не се усетят,че мога да стрелям от далече
Да ама за тая цел хората са измислили мен а аз съм измислил чадърите
-
Мr.Anderson
Tmac написа:† iMMortality † написа:Бижутера написа:† iMMortality † написа:Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок
колко си висок бе бате?
190см
![]()
Нека ти дям два примера за високи перфектни стрелци - единият ,вече пенсиониралия се Лари Бърд и неговият сегашен наследник Дирк Новицки ,ще спорим ли ?Нещата според мен стоят така ...
Ниските - инсайд скорър
Високите - стрелци
Високите и едри - забивачи
много грубо казано ,но се замисли и ще видиш че съм прав !
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Forum написа:Tmac написа:† iMMortality † написа:Бижутера написа:† iMMortality † написа:Ами аз съм не малко висок и ти казвам,че за футбола също е предимство да си висок
колко си висок бе бате?
190см
![]()
Нека ти дям два примера за високи перфектни стрелци - единият ,вече пенсиониралия се Лари Бърд и неговият сегашен наследник Дирк Новицки ,ще спорим ли ?Нещата според мен стоят така ...
Ниските - инсайд скорър
Високите - стрелци
Високите и едри - забивачи
много грубо казано ,но се замисли и ще видиш че съм прав !
Знам,че в NBA има много добри високи стрелци,но по-ниските почти винаги имат по-добра стрелба-Аивърсън,Наш,Тери,Паркър...Но играчи като Брайънт,Уейд,Пол Гасол,Макгрейди,Джинобили,Мариън,които са на средна височина(за баскетболисти)имат много добра стрелба.Повечето центрове нямат добра стрелба от далчено разстояние,но Дънкан,Йао и Студамаяр от средно и близко разстояние вадят прилична стрелба.
Go hard or go home.