Баси жегата.

Нещата от живота
Публикувай отговор
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Duke написа: ..intention..

:thumbsup:

You'll all see.. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

Lord of the dreams написа:Oох,в Шумен днес беше в пъти по-горещо дори от вчера...цял ден седя в къщи пред компютъра на включен климатик и ми е приятно,но навън е наистина ЖЕГА.

Ъъъ, ти винаги правиш това. :x
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Голема жега... днес 9:00 сутринта докато отивахме на плаж с бившия съфорумец Wolfman` направо се разглобихме от жегата... 9:10 някъде сме потни... да е било към 28 градуса :shock: :roll:
Пука ми, че ми дреме
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

Бургас ,днес , 39,6 градуса. Навън преди 20:00 не можеше да се стои. В десет и половина вечерта запука супер дъжд с малко град и макар че ме хвана навънка му се изкефих и сега е хладно (:
Изображение
Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

DeViL написа: с бившия съфорумец Wolfman`

Още не мога да повярвам,че го баннаха :cry: един истински вълк и червен дявол :twisted:
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Angel Of Death
Обратна връзка:

Мнение от Angel Of Death »

Баси жегата е в 2 часа посреднощ.......Човек не може да спи :( А през деня направо не се трае...и така цяло лято и ше ми иде да се гръмна
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Наистина е много кофти, който няма климатик :( се пържи на бавен огън
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Angel Of Death написа:Баси жегата е в 2 часа посреднощ.......Човек не може да спи :( А през деня направо не се трае...и така цяло лято и ше ми иде да се гръмна

Я Pеnnywise си е направил нов акаунт. Да ти е честит
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Pеnnywise9198

®SnOoPy™ написа:
Angel Of Death написа:Баси жегата е в 2 часа посреднощ.......Човек не може да спи :( А през деня направо не се трае...и така цяло лято и ше ми иде да се гръмна

Я кажи колко книги си прочел без да заспиш на втората страница...?Космополитан не се брои бтв!

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Pеnnywise, застраховаш се , заради 2-те си предупреждения ли? :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Pеnnywise9198

The Chameleon написа:Pеnnywise, застраховаш се , заради 2-те си предупреждения ли? :lol:

Хъъ?? :shock:

The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Нова регистрация, админа баннва по Ник, 'фкорс 8) :P
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Pеnnywise9198

The Chameleon написа:Нова регистрация, админа баннва по Ник, 'фкорс 8) :P

Хах...не, т'ва не съм аз.Аз съм по trVe!!!

Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Баси жегата? По скоро баси бурята. Така както върви, тази нощ Шумен ще бъде затрит от The Mother Nature. Половината дървета в града са изпочупени или съборени... Валя градушка, вятърът е ураганен, дъжд като из ведро. I fear that the end will come before 2012 for us Shoumen dudes... :( Ако утре не постна във форюма ме отпишете пичове. Да знаете че ми беше приятно да общувам с вас... :icq6: :bye:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Pеnnywise написа:
The Chameleon написа:Нова регистрация, админа баннва по Ник, 'фкорс 8) :P

Хах...не, т'ва не съм аз.Аз съм по trVe!!!

You're TRVE, all right... :wink:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Pеnnywise9198

2D написа:Баси жегата? По скоро баси бурята. Така както върви, тази нощ Шумен ще бъде затрит от The Mother Nature. Половината дървета в града са изпочупени или съборени... Валя градушка, вятърът е ураганен, дъжд като из ведро. I fear that the end will come before 2012 for us Shoumen dudes... :( Ако утре не постна във форюма ме отпишете пичове. Да знаете че ми беше приятно да общувам с вас... :icq6: :bye:

/off

2D...утре като вървиш по центъра погледни към будките за цветя към руския :)....ПОловиянта покриви ги няма :).Както и много дървета и т.н...

Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Pеnnywise написа:
®SnOoPy™ написа:

Я кажи колко книги си прочел без да заспиш на втората страница...?Космополитан не се брои бтв!

Чел съм от 1-ва до 5-та част книгите на Хари Потър много беха яки,ама майка ми кат ми даде пари за 6-та и я точно пред щанда имах дилема "да ги дам ли за книгата или не? " и не ги дадох ,а ги похарчих за разни простотий и така приключих с Хари Потър.

Клоун такъв (съдя по аватара ти) искрено ти желаем 3-то предупреждение :oops: а между другото ти какво друго четеш освен плей бой ? Космополитан е много яко ,зи'ам си го 'секи ден.

Други въпроси имаш ли?
А кат малък съм чел "Малкия принц" и некви такива от даскалото нареждаха да се четат ма толко и ги помним ;) Оти ако си мислиш,че знанието иде с четенето на книги-е успех ти желаем ;) чети си романи на агата кристи и си резни вените ;)

Са съм започнал да чета Властелина на пръстените 1-ва част. Кат минем 2-ра страница лично ще прата много поздрави на макя ти ;)

И още нещо-да ме цунеш за аватара ;) :oops:
Finally Juny ends...
Аватар
Angel Of Death
Обратна връзка:

Мнение от Angel Of Death »

®SnOoPy™ написа:

Аз не че нещо...ама аз прсто съм нова тука :) А иначе трябва да отбележа че и в 3:43 не е особено студено.....Искам дъжд, ама проливен.....
Изображение
Id kill them all to save my own
Аватар
Били

Мнение от Били »

Angel Of Death написа:
®SnOoPy™ написа:

Аз не че нещо...ама аз прсто съм нова тука :) А иначе трябва да отбележа че и в 3:43 не е особено студено.....Искам дъжд, ама проливен.....

Тва беше забавно, помислихате за Пени. А ти не си Пени нали?
По темата: 08.08 е умерено хладно :D
ПС. Pennywise са много качествена група :wink:
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Pеnnywise написа:
2D написа:Баси жегата? По скоро баси бурята. Така както върви, тази нощ Шумен ще бъде затрит от The Mother Nature. Половината дървета в града са изпочупени или съборени... Валя градушка, вятърът е ураганен, дъжд като из ведро. I fear that the end will come before 2012 for us Shoumen dudes... :( Ако утре не постна във форюма ме отпишете пичове. Да знаете че ми беше приятно да общувам с вас... :icq6: :bye:

/off

2D...утре като вървиш по центъра погледни към будките за цветя към руския :)....ПОловиянта покриви ги няма :).Както и много дървета и т.н...

Пени, жив съм! оцелях! :lol: Това е като да се събудиш след апокалипсиса! :roll: Бтв аз снощи към 00:00ч. се мотаех из центъра и видях кво е. На кристал едно дърво беше паднало почти върху Камина. Имаше хора дето разчистваха, а "пазителите на реда" само гледаха тъпо отстрани, вместо да помогнат. А от клони нямаше къде да стъпиш. Едни циганета бяха излезли пък да събират липов цвят, опадал от липите на центъра. Анархия пълна. :lol:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Публикувай отговор