Така предсказват маите. Тук има доста инфо по този въпрос.zip0 написа:Абе някои ще ме светне ли защо 2012 ще умрем?
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Мерси, но казах 'sweat' с реалното значение..NexusPolaris написа:Хамелеоне, уважавам те. (: Само заменяме the sweat с Draconian и the cool water с фрапе. ^^Brain написа:Още един хентай фен, поздравиThe Chameleon написа:Ahh.. sweat, cool water and hentai.. that's the Life!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Знам, за това не ми се понрави... :Д Ти кое би избрал между това и Draconian?The Chameleon написа:Мерси, но казах 'sweat' с реалното значение..NexusPolaris написа:Хамелеоне, уважавам те. (: Само заменяме the sweat с Draconian и the cool water с фрапе. ^^Brain написа: Още един хентай фен, поздрави
Aww, гледах "Тайната градина"... ^^
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Допреди малко играх на Soldat.
Първата игра бях 2-ри и следващата - 1-ви.
Айде да съм жив и здрав,
да пораста кат' жираф!
Честит ми 1К

Първата игра бях 2-ри и следващата - 1-ви.
Айде да съм жив и здрав,
да пораста кат' жираф!
Честит ми 1К
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Не съм слушал Дракониан =/NexusPolaris написа:Знам, за това не ми се понрави... :Д Ти кое би избрал между това и Draconian?The Chameleon написа:Мерси, но казах 'sweat' с реалното значение..NexusPolaris написа: Хамелеоне, уважавам те. (: Само заменяме the sweat с Draconian и the cool water с фрапе. ^^
Aww, гледах "Тайната градина"... ^^
Тайната градина с.. Мери Попинз?
П.п. Щях да се учудя, ако ти се беше понравило
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Ебаси, ходих до денонощния и се оказа че шоколадът е поскъпнал.Вместо "Милка" трябваше да се примиря
със "Своге". 'бах им макята германска!Нали уж сме в ЕС - по евтин внос на чужди продукти, ама друг път.
Простотията е и че рекламите им са толкова дебилни и направени за зрителите на сънчо,
щото явно не им стига мозък да проумеят че такива неща не консумират само 10годишните.
Могат да направят нещо като рекламата на водка Флирт - никой не го ебава къде се прави шоколада.
със "Своге". 'бах им макята германска!Нали уж сме в ЕС - по евтин внос на чужди продукти, ама друг път.
Простотията е и че рекламите им са толкова дебилни и направени за зрителите на сънчо,
щото явно не им стига мозък да проумеят че такива неща не консумират само 10годишните.
Могат да направят нещо като рекламата на водка Флирт - никой не го ебава къде се прави шоколада.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Подобно..bOtLik3 написа:Аз съм с TFT и трябва да внимавам :/The Chameleon написа:И на мен![]()
Аз ги бутам и те падат ._.
Edit: Тъкмо на Нова започва "Екзорсистът"
мерси !
天皇陛下万歳。。!
-
Mephistophels
Е нещо което се консумира предимно от деца не могат да му направят реклама с полуголи каки.NWA написа:Ебаси, ходих до денонощния и се оказа че шоколадът е поскъпнал.Вместо "Милка" трябваше да се примиря
- Pеnnywise9198
Попринцип не вярвам в глупости за апокалипсис и т.н, но днес се убедих, че съществува.Даже присъствах
Излизам да изпуша един фас в 12 и нещо на обяд и още като отворих входната врата ме обля една огромна вълна горещина, всякаш някой пикае насреща ми
.Това добре изпуших цигарата криво-ляво в тая жега и се прибрах.Надвечер излязох с едни приятели на кафе.Говоря за към 9 часа и жегата беше отново непоносима...А най-якото беше, че към 9:30 почна апокалипсиса
.Както си беше жегаво, гърмеше и светкаше(нормално явление за Шумен в последно време) изведнъж се изля ебати и пороя...Грешка!Ебати и градушката.Три пъти некви орехоподобни по-размер топчета ме целнаха по главата, обаче успях да се прибера успешно( минути за реклама-Кецове Маниа рлзз...Краката ми бяха почти сухи като се прибрах).По центара хвърчаха чадъри, столове и маси от кафетата.Бе голям сеир беше, а най-интересното е, че всичко продължи точно 2-3 минути.Ебал съм го и тъпото време...Искам 2012 да идва по-бързо
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
1021 по военно време
Патката по история решила днес да караме при нея нулев.
Деба и комунистите.
1022 Седя и псувам комунистите. Ваща мама, ще мрете преди 2012!
1023 Усетих, че само псувам комунистите
1024 Ставам от земята
След 1.5 часа трябва да тръгвам
1025 Седя и псувам комунистите.
Ваща мама, още ли сте живи, бе?
Не измряхте ли с динозаврите?
1026 Усещам се че само седя.
1026 Виждам голям бутон "Изпращане"
Кефи ме и го натискам
Усещам, че натискам "Изпращане"
О_О
Патката по история решила днес да караме при нея нулев.
Деба и комунистите.
1022 Седя и псувам комунистите. Ваща мама, ще мрете преди 2012!
1023 Усетих, че само псувам комунистите
1024 Ставам от земята
След 1.5 часа трябва да тръгвам
1025 Седя и псувам комунистите.
Ваща мама, още ли сте живи, бе?
Не измряхте ли с динозаврите?
1026 Усещам се че само седя.
1026 Виждам голям бутон "Изпращане"
Кефи ме и го натискам
Усещам, че натискам "Изпращане"
О_О