Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111

Нещата от живота
Заключено
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Йо форумници!

Щом четете това, или още не сте в 8-ми клас, или сте над 12-ти ;)
[гъзе] (Язе сом у 9-ти) [/гъзе]
Остават още някакви седмици до края на учебната година.
Всеки се опитва всячески да се отърве от даскалото ту с извинения че го хванал летния грип,
ту с лъжи че ще му правят някакви интервенции... абе българска работа.
Днес губим 2 часа Манглийски и 1 История (Взимаме го в пан'дьельник) и сме от 15:00 часа!

Сутринта се събудих с болящо гърло (болката отмина) и с д****я. (Извинявам се ако ядете)
Сигурно е от жегите. В нашето село (Плевен) е доста вряло. Но днес сме щастливци - само 4 часа!
2 Френски, Музика и СИП (ЗИП) френски.

След това се връщам във Форумово и ще разкъртя нуубовете в Soldat.
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло,чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам. :wink: Ей т'ва е от мен.
\m/___(>o<)___\m/

Мнение от \m/___(>o<)___\m/ »

Lord of the dreams написа:Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло,чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам. :wink: Ей т'ва е от мен.
Мама ти деба проста,келеменце!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Ще се прави тройка явно... :x
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Lord of the dreams написа:Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло,чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам. :wink: Ей т'ва е от мен.
Ти си бил дете! :shock: Винаги съм мислил, че си зрял мъж и че съм имал шанс с теб. :cry:

В сесия съм. :D
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Седя и се любувам на новото спамърско дуо, което утре вече няма да го има :icq5:
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
\m/___(>o<)___\m/

Мнение от \m/___(>o<)___\m/ »

Sentry написа:Седя и се любувам на новото спамърско дуо, което утре вече няма да го има :icq5:
Админът - светкавично бърз,сега ще извади голЕмата лопата и дуото ще се изпари :lol:

Едит: Браво,флудърите,заедно с всичките им постове изчезнаха яко дим :D
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Disturbеd написа:Бях капитан на некъв кораб "Dark heavy" и бяхме пирати в средиземно море О.о Съня свърши с една буря и как ни преследваха некви испанци... Зомфг.
:lol: :lol: :lol: rulzzz :lol: :lol: :lol: :lol:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

Майка ти малоумо пишлеме...Пишка да не видиш повече...Добре, че си от Шумен...Голям мерак имам да те намер(Л)я
Тук долу всички се реем....

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Абе ти верно си бил голяма отрепка. Мама ти дееба , келеме селско, да пукнеш скоро дано :lol: . Абе усещате ли как поколенията затъпяват зверски.

Иначе при мен си е нормално, слушам си Алфавил(малко почивка от Миле Китич, разбира се не ми пречи да гледам Гранд Шоу по Пинк +, и без това не ми се спи много.), тия дни са последните в които се оформят оценките, аз не знам колко ще имам по физика, може и на поправка да остана, ама ще оправя нещата :) .И се радвам на последните месеци в родината :) .
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Чифт валета е най, най, най, най-шибаната ръка. Ама най-шибаната. Повече не залагм на чифт валета. Бахти шибаната ръка...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
paev

Мнение от paev »

Прави си сметката, щом на 12-13 години, стоиш 7+ часа пред комютър/ телевизор , а излизаш за по час-два. Прави си сметката, щом мислиш , че Немили-недраги е тъпа и скучна книга. Прави си сметката, щом през ваканцията и всеки ден правиш едно и също. А за тоя Коко..... Един като теб стига. Двама едва ли ще се издържат. Умри, шибаняк тъп.

ПП. Верно е бати жегата, днеска 'щех на Автосалона да ходя, обаче се отказах , то не се траеше. Отмених го за утре , от 10 до към 2-3 примерно , че иначе ще трябва да си взи'ам бира и фрешове на убийствени цени -,- . Иначе днеска плувах рано сутринта на закрит, па ся ше изчекам слънцето да си е*е мамата и ще изляза към 6-7 , с надеждата, че дезодоранта ще проработи. А дотогава..... ще спя и чета нек'фа занимавка.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Ahh.. sweat, cool water and hentai.. that's the Life! :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Ух днес се очертава до към 21:00 да стоя у нас пред компа и да скучая.. след това като стане достатъчно нормално и хладно за излизане ще се поразходя из кея, ще пийна някоя биричка.. такива работи :)

За момента се охлаждам с газирани напитки и вентилатор (чакам си климатика ^^)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Мнение от Necro Terrorizer »

Pantomime написа:Ух днес се очертава до към 21:00 да стоя у нас пред компа и да скучая.. след това като стане достатъчно нормално и хладно за излизане ще се поразходя из кея, ще пийна някоя биричка.. такива работи :)
Пф... и при мен се очертава същото, само, че няма да се разхождам по кей, а из пробития град в който живея :)
Kuutamo hasta vittu perkele.
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Абе някои ще ме светне ли защо 2012 ще умрем?
Аватар
Pеnnywise9198

Мнение от Pеnnywise9198 »

zip0 написа:Абе някои ще ме светне ли защо 2012 ще умрем?

Защото така казва леденият стиф остин...Или поне ацтеките са казали така.
Тук долу всички се реем....

I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Култа към идеята е Крийг :D

на всеки е позволено да го сложи в подписа си, за да се присъедини към всеобщите усилия свързани с илюзия и реалност :o
天皇陛下万歳。。!
Аватар
jones
Обратна връзка:

Мнение от jones »

Shit!!! Пак ме хвана слънчевата алергия... пъпките пълзят по цялото ми тяло...разяждат здравата плът... не оставят нищо след себе си... ааааа ( деца, никога не излизайте по обяд в ден като днешния).
тук и тук
not understanding solitude
they will attempt to destroy anything
that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world
Zero Endorphine
Обратна връзка:

Мнение от Zero Endorphine »

Brain написа:
The Chameleon написа:Ahh.. sweat, cool water and hentai.. that's the Life! :lol:
Още един хентай фен, поздрави :)
Хамелеоне, уважавам те. (: Само заменяме the sweat с Draconian и the cool water с фрапе. ^^
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
Заключено