Продавам Плазмена Лампа
Продавам Плазмена Лампа
Продавам Плазмена Лампа , Уникална , Чисто Нова - перфектният подарък за всеки личен празник . От собствен опит знам ,че създава страхотно настроение и е нещо , около което цялата компания се струпва . Също така невероятно яко е и за купон , ако оставите единствено тя да свети в тъмното . Размерите на Лампата са: Височина 19см. , Диаметър на Сферата 11см. Продавам я за 30 лева . От София съм , но мога да я изпратя и до всяка точка на България с куриер . Ето информация , снимки и клипче за да се убедите сами колко ефектна е в действителност ---> <span style='color:red'>INFO,Снимки&Клипче</span> <--- . Моята е същата като от тази от линка , само че я продавам за 30лв. От София съм , но мога да я пратя и по куриер . Който се интересуава , може да ми пише на ЛС
- Canis Lupus
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
Re: Продавам Плазмена Лампа
Случайно да работиш във WS Teleshop?vesuvius написа:Продавам Плазмена Лампа , Уникална , Чисто Нова - перфектният подарък за всеки личен празник . . .
- ivanatora
- Обратна връзка:
Аз имам такова, много е готино 
Ефекта си го бива, само не слагайте метални предмети отгоре
Освен това йонизира въздуха и е гот
Можете да го оставите да си работите докато спите na загасена лампа.
Не може да се опише, може да ви щракна едно клипче?
Наистина е уникална работа - който си го вземе няма да съжалява.
Ефекта си го бива, само не слагайте метални предмети отгоре
Освен това йонизира въздуха и е гот
Можете да го оставите да си работите докато спите na загасена лампа.
Не може да се опише, може да ви щракна едно клипче?
Наистина е уникална работа - който си го вземе няма да съжалява.
Re: Продавам Плазмена Лампа
Не му се хващат на дрънканиците хората!NWA написа:Случайно да работиш във WS Teleshop?vesuvius написа:Продавам Плазмена Лампа , Уникална , Чисто Нова - перфектният подарък за всеки личен празник . . .
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Mда помна я тая тема са я погледнах и ще се цитирам мене си от там кво съм писалFYROMски Пръч написа:Това не е ново,remember?
Между другото онази тема се превърна в чикиджийска®SnOoPy™ написа:Ако се обадите до 10 минути получавате фритюрник напълно безплатноvesuvius написа: Който се интересуава , може да ми пише на ЛС или на да се обади на телефон 0898216152 , 0883332434 , домашен 02/8767011 или e-mail: tittoff@abv.bgПобързайте количествата са ограничени...
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
- ivanatora
- Обратна връзка:
http://ivanatora.homelinux.net/lampa.avi
7.1MB
Пуснал съм го да се качва и отивам на бира
(До двайсе минути трябва да е там)
7.1MB
Пуснал съм го да се качва и отивам на бира
(До двайсе минути трябва да е там)
-
Мr.Anderson
- fastsamorai