Автор |
Съобщение |
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Enemy Territory: QUAKE Wars Public Beta [ ДИСКУСИЯ ] Публикувано на: 19 Юни 2007 13:42
Има ли Българи които я играят? Споделете всичко около нея, защото нямам търпение и аз да я пробвам. За сега е чрез ФилеПланет и е платена, 60,000 слота има само че неразбрах как точно се получава ключа
Е тази игра как ми се играе не е истина ... днес чакам 1гб памет, поръчах специално за нея. Макар че ми е скромен компютъра (Бъртан 2500+, 1.5гб памет, Видео Радеон х700 про) се надявам да ми тръгне. Говореха че ще е като Куейк 4, да кажем до 30% по тежка. Това значи че с памет 1гб+ би трябвало да ми върви... споделете всякви мнения около този шедьовър!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 13:47
Баси излезели играта ве
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Enemy Territory: QUAKE Wars Public Beta [ ДИСКУСИЯ ] Публикувано на: 19 Юни 2007 14:27
CABRON написа: Има ли Българи които я играят? Споделете всичко около нея, защото нямам търпение и аз да я пробвам. За сега е чрез ФилеПланет и е платена, 60,000 слота има само че неразбрах как точно се получава ключа Е тази игра как ми се играе не е истина ... днес чакам 1гб памет, поръчах специално за нея. Макар че ми е скромен компютъра (Бъртан 2500+, 1.5гб памет, Видео Радеон х700 про) се надявам да ми тръгне. Говореха че ще е като Куейк 4, да кажем до 30% по тежка. Това значи че с памет 1гб+ би трябвало да ми върви... споделете всякви мнения около този шедьовър!
На мене Куейка ми върви на максималния макс
Ето какъв ми е компа.
GeForce 7600GT
Intel Core 2 Duo 1.86 ghz
1gb ram
Енеми територитоше ти върви добре спокс.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Тъп трол (баннат)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 14:56
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 17:58
не е излязла още. За момент истече бетата но нямаше ключове така че ако някой е играл то тва е била закритата бета само за избрани. Публичната бета има 30 000 ключа за обикновените акаунти и още 30 000 за платените. Ще излезе средата на седмицата. При положение че седмицата има нечетен брои дни не ми е ясно баш кога е средата ама май утре или други ден. Надявам се да успея да гепя акаунт, но силно се съмнявам щото ше има голяма навалица. От SD казаха че ще пускат ключовете на порции, а не всички наведнъш.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 18:03
Ам... Аз съм с AMD Sempron 3200+ на 1.83 GHz, 512 RAM , и GeForce MX 7300 GT na 256 мб... Само информативно питам, поне на medium ще тръгна ли играта?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 18:20
Това са офиц. изисквания за open beta-тата, а предполагам впоследствие горе долу същите и за цялата
Код: -=MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS=-
These specifications do not represent the final hardware requirements for Enemy Territory: Quake Wars. Development is ongoing and support for a much wider range of hardware is expected for the game's final release.
SOFTWARE REQUIREMENTS: Microsoft(R) Windows(R) XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported) Microsoft DirectX 9.0c (included)
HARDWARE REQUIREMENTS: CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.2 Ghz or AMD(R) Athlon(TM) XP 3200+ processor RAM: 1GB RAM VIDEO CARD: 128MB NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600GT or ATI(R) Radeon(R) X800 (full list of supported chipsets below) SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card HDD SPACE: 950MB of free hard drive space, plus 700MB for Windows swap file INTERNET: Broadband connection and service required for full gameplay and downloads. Features may change without notice.
RECOMMENDED HARDWARE REQUIREMENTS: CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.4 Ghz or AMD(R) Athlon(TM) XP 3500+ processor RAM: 1GB RAM VIDEO CARD: 256MB NVIDIA(R) Geforce(TM) 6800GT or ATI(R) Radeon(R) X850 (full list of supported chipsets below) SOUND CARD: 100% DirectX 9.0c compatible sound card HDD SPACE: 950MB of free hard drive space, plus 700MB for Windows swap file INTERNET: Broadband connection and service required for full gameplay and downloads. Features may change without notice.
SUPPORTED VIDEO CHIPSETS*: NVIDIA Geforce 6 Series (6600GT or higher) NVIDIA Geforce 7 Series NVIDIA Geforce 8 Series ATI Radeon X800 or higher ATI Radeon X1600Pro or higher
На горното мнение, 1GB RAM са вече минимум за новите игри, така че се насочи към още 512
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 18:21
Disturbеd написа: Ам... Аз съм с AMD Sempron 3200+ на 1.83 GHz, 512 RAM , и GeForce MX 7300 GT na 256 мб... Само информативно питам, поне на medium ще тръгна ли играта?
Споко ще тръгне
а за тези дето са по-навътре я кажете ся от каде да дръпна играта къде могат да се намерят такива ключове щото и аз искам да я пробвам
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 20:38
E добре де дали неможе поне да я вида какво представлява, да разгледам карти, да усета тръпката... Искаше ми се да мога поне да разгледам. За сега никаде не я намирам за сваляне... то и е нормално май ама не съм сигурен Сега се сещам и ми е любопитно за ЛАН дали ще става. Леле нямам търпение да си избера Строг и да подкарам някоя машина...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 21:40
CABRON написа: E добре де дали неможе поне да я вида какво представлява, да разгледам карти, да усета тръпката... Искаше ми се да мога поне да разгледам. За сега никаде не я намирам за сваляне... то и е нормално май ама не съм сигурен Сега се сещам и ми е любопитно за ЛАН дали ще става. Леле нямам търпение да си избера Строг и да подкарам някоя машина... И на двата въпроса - не! Хора успяли да се докопат да изтеклата бета споделят че без ключ можеш само в менюто да разцъкаш но нищо съществено. Т. е. нито има сингъл нито лан. Може да се по ровиш из тракерите щото някои е качил въпросната изтекла бета някъде, но не е ясно къде щото всякакви постове свързани с нея са истрити. Единственото инфо което имам е че е била качена в някоя p2p мрежа(вероятно някои тракер).
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2007 22:43
TheNightmare написа: CABRON написа: E добре де дали неможе поне да я вида какво представлява, да разгледам карти, да усета тръпката... Искаше ми се да мога поне да разгледам. За сега никаде не я намирам за сваляне... то и е нормално май ама не съм сигурен Сега се сещам и ми е любопитно за ЛАН дали ще става. Леле нямам търпение да си избера Строг и да подкарам някоя машина... И на двата въпроса - не! Хора успяли да се докопат да изтеклата бета споделят че без ключ можеш само в менюто да разцъкаш но нищо съществено. Т. е. нито има сингъл нито лан. Може да се по ровиш из тракерите щото някои е качил въпросната изтекла бета някъде, но не е ясно къде щото всякакви постове свързани с нея са истрити. Единственото инфо което имам е че е била качена в някоя p2p мрежа(вероятно някои тракер).
Свалям я. Дано не е измама. Поне менюто да вида 850мб някаде с 50кб се сваля. 1 файл е сетъп ехе. Мисля че си е истинската бета само че подобно на стеама на Валве си има защита или този ключ без който нищо неможе да правиш. С едно меню само ще съм си май май... освен ако не падне от небето ключ хихихи
Бтв доста малка под 900 мб ... но като се замисли човек че на другите смотани игрички видеата са им по над 80% от големината ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 11:20
CABRON написа: TheNightmare написа: CABRON написа: E добре де дали неможе поне да я вида какво представлява, да разгледам карти, да усета тръпката... Искаше ми се да мога поне да разгледам. За сега никаде не я намирам за сваляне... то и е нормално май ама не съм сигурен Сега се сещам и ми е любопитно за ЛАН дали ще става. Леле нямам търпение да си избера Строг и да подкарам някоя машина... И на двата въпроса - не! Хора успяли да се докопат да изтеклата бета споделят че без ключ можеш само в менюто да разцъкаш но нищо съществено. Т. е. нито има сингъл нито лан. Може да се по ровиш из тракерите щото някои е качил въпросната изтекла бета някъде, но не е ясно къде щото всякакви постове свързани с нея са истрити. Единственото инфо което имам е че е била качена в някоя p2p мрежа(вероятно някои тракер). Свалям я. Дано не е измама. Поне менюто да вида 850мб някаде с 50кб се сваля. 1 файл е сетъп ехе. Мисля че си е истинската бета само че подобно на стеама на Валве си има защита или този ключ без който нищо неможе да правиш. С едно меню само ще съм си май май... освен ако не падне от небето ключ хихихи Бтв доста малка под 900 мб ... но като се замисли човек че на другите смотани игрички видеата са им по над 80% от големината ... Кажи от къде я теглиш да я дръпна и аз. Ще я тествам първо под Linux та да съм сигурен че не е вирус.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 11:25
Аз я свалих още ония ден, не е вирус, но под Vista не иска да ми се страртира и не знам защо ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 12:03
Grand® написа: Аз я свалих още ония ден, не е вирус, но под Vista не иска да ми се страртира и не знам защо ... И аз почнах да я тегля. За сега ключове се раздават само на тия с абонамент. Нещо се говори за уикенда, че ще почнат да раздават и за останлите.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 12:33
Аз казвам, че въобще не иска да ми се пусне, тоест и до менютата не стигам
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 15:01
Менюто било доста яко.
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 16:41
Аве народе дайте линк бре не бъдете скръндзи
а някои знае ли официалният сайт на играта
|
|
|
|
|
Brian
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 17:10
THE DEMON написа: Аве народе дайте линк бре не бъдете скръндзи а някои знае ли официалният сайт на играта
А за Гуугъл чувал ли си, или е новост за тебе? Я потърси малко там, туку виж си научил нещо ново.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 17:24
Brian написа: THE DEMON написа: Аве народе дайте линк бре не бъдете скръндзи а някои знае ли официалният сайт на играта А за Гуугъл чувал ли си, или е новост за тебе? Я потърси малко там, туку виж си научил нещо ново.
Ейй не съм чувал тва няква нова търсачка ли е?
ся ще видя в yahoo.com
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 21:08
TheNightmare написа: CABRON написа: TheNightmare написа: CABRON написа: E добре де дали неможе поне да я вида какво представлява, да разгледам карти, да усета тръпката... Искаше ми се да мога поне да разгледам. За сега никаде не я намирам за сваляне... то и е нормално май ама не съм сигурен Сега се сещам и ми е любопитно за ЛАН дали ще става. Леле нямам търпение да си избера Строг и да подкарам някоя машина... И на двата въпроса - не! Хора успяли да се докопат да изтеклата бета споделят че без ключ можеш само в менюто да разцъкаш но нищо съществено. Т. е. нито има сингъл нито лан. Може да се по ровиш из тракерите щото някои е качил въпросната изтекла бета някъде, но не е ясно къде щото всякакви постове свързани с нея са истрити. Единственото инфо което имам е че е била качена в някоя p2p мрежа(вероятно някои тракер). Свалям я. Дано не е измама. Поне менюто да вида 850мб някаде с 50кб се сваля. 1 файл е сетъп ехе. Мисля че си е истинската бета само че подобно на стеама на Валве си има защита или този ключ без който нищо неможе да правиш. С едно меню само ще съм си май май... освен ако не падне от небето ключ хихихи Бтв доста малка под 900 мб ... но като се замисли човек че на другите смотани игрички видеата са им по над 80% от големината ... Кажи от къде я теглиш да я дръпна и аз. Ще я тествам първо под Linux та да съм сигурен че не е вирус.
Ето от тука... нямах нет заради бурите. Не съм я дръпнал още. Взех си паметта, сега съм с 1.5гб и си цъкам Готик. Щом се свали ще пиша дали съм стигнал до менюто
http://www.torrentspy.com/torrent/14564 ... _Wars_BETA
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|