Автор |
Съобщение |
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 16:12
Gastly написа: И какво му е честитото...в училище е най-хубавото време, което някога сте перкарвали, прекарвате или ще прекарате...бахти децата...
Не и в моето даскало...
Аз пък вчера имах рожден ден. ;р Е, и свърших де, но предпочитам все още да не мисля за ваканцията, за да я усетя истински по-късно... ^_^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Re: Край на учебната година!УРА! Публикувано на: 16 Юни 2007 16:17
Lord of the dreams написа: Ау,как забравих вчера да честитя,ма нищо,сега(с един ден закъснение)ще го направя.Честито на всички петокласници,шестокласници и седмокласници,които завършиха съответния клас вчера!Аз завърших шести клас и сега ще си карам ваканцията с кеф,прекарвайки повече от времето в играта Scions of Fate(супер зарибявка,пробвайте я ) Аре честито и ПИЙС!
Иначе аз с първокласниците завърших ^^ на 24.май
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Re: Край на учебната година!УРА! Публикувано на: 16 Юни 2007 16:19
Lord of the dreams написа: Аз завърших шести клас и сега ще си карам ваканцията с кеф,прекарвайки повече от времето в играта Scions of Fate
Пхахахахахахахахахаха....
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 16:24
NexusPolaris написа: Gastly написа: И какво му е честитото...в училище е най-хубавото време, което някога сте перкарвали, прекарвате или ще прекарате...бахти децата... Не и в моето даскало... Аз пък вчера имах рожден ден. ;р Е, и свърших де, но предпочитам все още да не мисля за ваканцията, за да я усетя истински по-късно... ^_^
Еми...ЧРД!! ^^ на патерици(нали така се казваше?)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 17:32
Shady написа: А аз ще уча до 15-ти... фък.
А може ли да не ми пука за тебе?
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 17:40
Shady написа: А аз ще уча до 15-ти... фък.
за юли месец ли става дума
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 17:41
Gastly написа: И какво му е честитото...в училище е най-хубавото време, което някога сте перкарвали, прекарвате или ще прекарате...бахти децата...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 18:14
Polivacha® написа: Честито на печелившите, за загубилите ещ има почти 100% свършване на 30ти (ако не останат на поправителен де).
Гхахаха, аз може и да остана на поправителен .
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 18:49
WolfMan™ написа: Shady написа: А аз ще уча до 15-ти... фък. за юли месец ли става дума
Ъхъ. 15 дена практика от 8 до 16ч и то в даскалото и то с най-гадната кучка там и то по счетоводство -> God help me!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 19:33
Shady написа: WolfMan™ написа: Shady написа: А аз ще уча до 15-ти... фък. за юли месец ли става дума Ъхъ. 15 дена практика от 8 до 16ч и то в даскалото и то с най-гадната кучка там и то по счетоводство -> God help me!
Мамицата му, и аз трябваше да имам 15 дена практика през юли, ама я карахме през учебната година и затва са свършвам на 30-ти.
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 19:36
Напълно съм съгласен, но повечето го разбират, когато станат студенти или войници или нито едно от двете.
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 19:51
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2007 20:10
hk_vlady написа: Gastly написа: И какво му е честитото...в училище е най-хубавото време, което някога сте перкарвали, прекарвате или ще прекарате...бахти децата... Напълно съм съгласен, но повечето го разбират, когато станат студенти или войници или нито едно от двете.
Абсолютно...!
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2007 12:33
Бижутера написа:
Ммм не няма
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2007 15:17
Да еба аз имам 4 поправителни!!!!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2007 15:30
До 30-ти ще има да я псувам тази тема...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2007 15:30
Тази година образователната система ме смачка. 2 писмени + 1 устен изпит.
Вероятно е на последния да пуснат повечето празноглави, но надарени ученички, тъй като ще има какво да направят орално.Просто понякога другият пол е по-облагодетелстван.
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2007 15:41
WolfMan™ написа: Shady написа: А аз ще уча до 15-ти... фък. за юли месец ли става дума
Спокойно във ВМГ (варненска морска гимназия) тея дето са 11 клас завършват на 30 юли
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2007 16:39
DeViL написа: WolfMan™ написа: Shady написа: А аз ще уча до 15-ти... фък. за юли месец ли става дума Спокойно във ВМГ (варненска морска гимназия) тея дето са 11 клас завършват на 30 юли
Дай ба. То ко излиза ваканция 1 месец Че то ваканция ли е бре
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|