Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 17:53
Абе то по принцип и аз харесвам хип-хоп рнб и т.н. секаква музика ама напоследък щото покрай изпитите ми се насъбраха много задачи за решаване и откачам.По цял ден нищо не правя освен задачи да решавам и ме избива на агресия Та затова си смених всички песни от мп3-то.Формат и след това се чудех какво да слушам сега направо се разбивам.Абе ако някой като мене е играл The Punisher има ли идея от де да си сваля основната песен май се казва Dark in here и е много яко според мойто скроно мнение ама никаде не я намирам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 18:01
...
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 18:10
Nocturno написа: Убеден съм, че всеки ще се отврати само като чуе началото на първата. А това е най-великия норвежки блек метъл, писан някога.
Але добре са.
Макар че немога да ги слушам дълго.
P.S - Поздрав с Darkthrone - Graveyard Slut
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 18:15
Nocturno написа: EЕХЕХЕХЕХЕХХЕЕЕЕЕЕЕ !!! Аре, от мен да мине, ще ти кача 1-2 песни ;р Nattestid Ser Porten - Vid INattestid Ser Porten - Vid VIIАре, самоубий се.
Приятно успиват, а като си затвориш очите те носят на едни прекрасни места
О.о
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 18:49
Е, има си хас... Това е Taake, все пак.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 18:52
Nocturno написа: Убеден съм, че всеки ще се отврати само като чуе началото на първата. 8) А това е най-великия норвежки блек метъл, писан някога.
Блекметъл се пише слято ;Д...
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 18:56
Nocturno написа: http://www.vbox7.com/play:b6e9b4b5 Горгорот много мощно се оакаха с тоя клип в МТВ... Деба, дано не го пуснат пак, дано затрият всякакви видео носители на този клип. Баш те немаше нужда да си правят такава реклама, имат си Ritual, имат си Incipit Satan... ДЕ`Е.
Пуснали са Gorgoroth по MTV?! WTF? А те се тръбяха като анти комерс уж, не си даваха текстовете /които така или иначе не се разбираха/ и сега какво MTV?
Имам някакви проблеми с Vbox-a и клиповете са ми без звук, та много ли е зле песента?
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 18:59
Песента - реже; идеята за клип, пуснат по МТВ - мирише на лайна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 19:04
АЕ поздрав с Iron Maiden-Killers
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 19:07
135. Pantera - [Vulgar Display of Power #04] Fucking Hostile
Слушайте Пантера - живейте щастливо
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 19:09
Disturbеd написа: 135. Pantera - [Vulgar Display of Power #04] Fucking Hostile Слушайте Пантера - живейте щастливо
Слушах Pantera - хареса ми отчасти.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 19:10
Disturbеd написа: 135. Pantera - [Vulgar Display of Power #04] Fucking Hostile Слушайте Пантера - живейте щастливо
А случайно да знаеш от къде мога да си дръпна некое от 3 им филма или там квото са (дето с пълни с идиотщини)...
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 19:11
Jah Soldier написа: Disturbеd написа: 135. Pantera - [Vulgar Display of Power #04] Fucking Hostile Слушайте Пантера - живейте щастливо А случайно да знаеш от къде мога да си дръпна некое от 3 им филма или там квото са (дето с пълни с идиотщини)...
И аз това искам да знам :/ Имаше ги в Арената, изгледах ги, и тъкмо щях да ги записвам на ДВД - майка ми ги изтрила, щото й трябвало място... Ако ги намеря - ще ги кача в bgshare
DVD-то се казва Vulgar Videos From Hell, обаче не го намирам вече... Намирам само некви 3 клипчета.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 19:12
Disturbеd написа: Jah Soldier написа: Disturbеd написа: 135. Pantera - [Vulgar Display of Power #04] Fucking Hostile Слушайте Пантера - живейте щастливо А случайно да знаеш от къде мога да си дръпна некое от 3 им филма или там квото са (дето с пълни с идиотщини)... И аз това искам да знам :/ Имаше ги в Арената, изгледах ги, и тъкмо щях да ги записвам на ДВД - майка ми ги изтрила, щото й трябвало място... Ако ги намеря - ще ги кача в bgshare DVD-то се казва Vulgar Videos From Hell, обаче не го намирам вече... Намирам само некви 3 клипчета.
Ей кофти на тва как съм се хилил просто
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 19:14
Ау, като просеше с китарата съм се насирал от смях :Р
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 19:21
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 19:36
Е тва е !!! Който не го е гледал - да го дърпа !!
@Jah Soldier
Имаш бира
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|